Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazzuuup
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 Topicba nem tudtak segíteni, valószínűleg fogalmuk sincs miről beszélek.
Nagyon tetszik a HTC One és a Galaxy S4. Valószínűleg be is ruházok valamelyikre de előtte azért kíváncsi vagyok egyik másik készülék gyengeségére és erősségére. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így mikor 2 telefon közül kell választanom. Tehát:
Feltűnt valami. Ha képet csinálok a HTC One kamerájával a Zoe módban akkor kapok egy 3mp-s videót amit elment a telefon és később akárhogy tudom szerkeszteni. Gondolok itt olyan, hogy pl szeretnék Drama Shot -ot csinálni a "videobol" és szeretnék mondjuk ki is törölni belőle valamit (erase) egy képen! Ez nagyon nagyon tetszik a One-ban, hogy van egy képem és akkor szerkesztem a későbbiekben, amikor csak akarom.
Azonban ugyan ezt SGS4-el nem tehetem meg hiszen, ott a kép készítése előtt kell kiválasztanom, hogy most Drama Shot-ot akarok e vagy egyes nem kívánt elemek majd eltüntetni (erase) a képről (akik esetleg belemozdulnak vagy valami) vagy always smile ilyesmi. Ezt jól gondolom vagy van lehetőségS GS4 esetében arra hogy egyszerre több kamera módot is felhasználjak egy már elkészített képen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest