Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free Rgc
tag
Miután feltettem a gyári 4.2.2-őt azóta sokat javult a telefon kamera. Előtte nagyon nem voltam megelégedve, most pedig csodálkozom (néha) hogy mégis lehet használható képeket csinálni! Főleg a messzi képekben hozott a frissítés érdemi változást....
-
Free Rgc
tag
Nem kapcsol be magától a telefon, de ha csörög nem kell a bekapcsoló gombnak megnyomódni, hanem aktiválja a kijelzőt. Hívás fogadás vagy elutasítás, és ha csak véletlenül is megérinted a kijelzőt szerintem bárhol, akkor azt csinál a telefon amit akar, vagy felveszi vagy leteszi még a zsebedben.
-
-
Free Rgc
tag
Sziasztok!
Mindenkit megértek aki már nagyon várja a készüléket, 3 hete használom, de ilyen lenyűgöző telefonom nem volt, pedig a Note 2-től a Z-ig mindent kipróbáltam.
Szerintem hiába irják ki hogy 64GB-ost küldenek, a 32-es lesz, de ne legyen igazam, majd ha mégis kiderül, akkor azzal fognak védekezni, hogy oda van írva a felhasználható memória kevesebbb......
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest