Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan
üzenetére
gsm bolta 3000 ezerért kicserélik , tegnap hívott a szerelő csávó hogy munka díjjal együtt 30 ezer , mondom már rendeltem kijelző majd viszem hogy cseréld ki ! nah erre úgy alább hagyott a lelkesedése

Nazara nekem az a Sense tetszik a legjobban ami a 2.3-as androiddal volt. Emlékszem a Hero-mal hogy felvágtam mindenkinek mikor az ablaktörlő bekapcsolt

Derrewyn Én vagyok ilyen szerencsétlen... az s3 is kb 60-70 centiről esett le és abban pedig a kijelző ment gatyára , úgyhogy már megszoktam hogy ilyen szerencsétlen vagyok.. előtte az Optimus One , azelőtt a Zte Blade úgyhogy engem már ez nem lep meg
majdem kihagytam a Desire berepedt digitizerét 
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Logitech z5500 5.1
- HP Omen gamer szék Citadel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majdem kihagytam a Desire berepedt digitizerét