Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan
üzenetére
igazából nekem sem ez volt az első ,mert a legelső androidos telefonom egy Hero volt ( akkor döntöttem el hogy innentől lehetőség szerint csak HTC telefonom lesz
) és már azon is cseréltem romot , meg utána volt sok telefonom pl az XE-m az teljesen gyári állapotba került hozzám azt én nyitottam , S-OFF-oltam , itt igazából az volt a baj hogy nem én csináltam és nem tudtam hogy mit csináltak amivel elrontották
mindegy a lényeg hogy buzgómócsing voltam és sikerült megcsinálnom
Hd2 nekem is volt , de ideges voltam és a hangfalhoz vágtam tiszta erőmből aminek az lett a következménye hogy lett egy HTC Banana-m
szegény úgy meghajlott hogy nem tudtunk kiegyengetni
sajnáltam pedig nagyszerű kis telefon volt
Én sem tenném le a telefont de így nehéz kiélvezni h abban az 1 centiben nem érzékel

Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és már azon is cseréltem romot , meg utána volt sok telefonom pl az XE-m az teljesen gyári állapotba került hozzám azt én nyitottam , S-OFF-oltam , itt igazából az volt a baj hogy nem én csináltam és nem tudtam hogy mit csináltak amivel elrontották
mindegy a lényeg hogy buzgómócsing voltam és sikerült megcsinálnom
Hd2 nekem is volt , de ideges voltam és a hangfalhoz vágtam tiszta erőmből aminek az lett a következménye hogy lett egy HTC Banana-m
szegény úgy meghajlott hogy nem tudtunk kiegyengetni
sajnáltam pedig nagyszerű kis telefon volt
Én sem tenném le a telefont de így nehéz kiélvezni h abban az 1 centiben nem érzékel