- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #37174 üzenetére
Határidőről és nyomonkövetésről nem tudok írni mivel és vidékről küldtem Pestre átvevőpontra és ők onnan továb. Viszont amit tudok hogy ráírtak egy szalagkábel és kamera cserét miközben a készülék szét sem volt szedve... A hibákat továbbra is produkálta szóval most a 4. meneten van
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #37057 üzenetére
Szeptember 29.e óta szervízben van a telefonom... Azóta egy hétig volt nálam majd ment is vissza mert nem csináltak vele semmit. Most várom mit hoznak ki belőle. Természetesen a második menet el lett utasítva "lejárt garancia" címszóval. Nem hagytam annyiban mivel az ott töltött idővel minimum hosszabbodik.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Geri89 #36996 üzenetére
Itt tudsz érdeklődni, hogy beérkezett-e a központi szervízbe a telefon és hogy mi a helyzet vele. De ők is csak akkor tudnak informálni, ha beérkezik a készüléked és javítási listára veszik.
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #36974 üzenetére
Ugyanezzel a gonddal adtam le 1,5 hónapja. Sokszor panaszkodtak hogy visszhangosan hallanak vagy egyeltalán nem. Többször letették mert nem hallottak. Első körben visszajött hogy a problémát nem sikerült beazonosítani, de biztonság képpen szoftvert frissítettek (mondanom sem kell a legutolsó kiadás volt fenn). Természetesen használtam 1 hetet és ugyanúgy szar volt, tehát visszaküldtem. Most van második körön, kíváncsi vagyok mit tesznek. Ha megint "kiszúrják" a szemem akkor megy vissza harmadszor is. Sajnos miközben odavolt lejárt a garim, tehát a kézhezvételtől számítva 1 hónapom van reklamálni (support mondta). Az első két napban 3an reklamáltak hogy ugyanúgy nem hallottak ...
-
ferob
őstag
válasz
Geri89 #36522 üzenetére
Az átvevőhelyek listáját itt megtalálod a lap alján, ha nincs a közeledben egy sem, akkor a TeleMax konkrétan Budaörs, Kinizsi u. 2/B szám alatt található.
(#36514) Integrale: Nagymértékben függ attól, hogy konkrétan mi okozza a hibát és milyen egyéb alkatrészeket kell még cserélni, valamint vannak a szétszedéskor kötelezően cserére szoruló egyéb elemek.
A bevizsgálás és a javítás díja egy nagyjából 6 ezer forint, amihez hozzá kell számolni a cserélt alkatrészek árát.(#36521) Badboys: A téma alkalmazásakor ki is írja a figyelmeztetést, hogy a téma egyes elemei csak Sense 7 alatt fognak megfelelően megjelenni, ezért amit nem tud beállítani a témával és meg lehet változtatni, azt kézzel kell módosítani.
-
törölt tag
válasz
Geri89 #33680 üzenetére
Z3c is 2Gb. Az egyik kollegámnak van egy One-ja megjelenés óta, már nála láttam, hogy mennyire jó cucc. most így kézben fogva se gyenge, semmivel sem érzem lassabbnak. a kamerája fényévekkel gyorsabb, mint a Sony-é és a szoftver nincs annyira telirakva mindenféle szarral. ráadásul van rá főzött ROM, ami a Z3-ra nincs. ugyebár a vízállósága mindaddig igaz, míg be nem ázik. három érv szól mellette nálam, a mérete, pont a kezembe illik, a PS4 Remote Play és az akkuideje. az priceless. két nap simán, használat mellett. a HTC gondolom nem bírná ennyire jól és nagyobb is, mint amit a kezem elvisel. viszont a külseje ultra prémium, a Beats nagyon kéne és a kamera sebessége nekem nagyon tetszik. van egy három évesem, gyorsan kell reagálnom. ez a sony-val lehetetlen, mert rohadt lassan éled és exponál a kamera.
tényleg sajnálom, hogy vissza kell vinnem.
-
törölt tag
válasz
Geri89 #33675 üzenetére
köszönöm. közben gugliztam, jutuboztam. szétszedni valóban nem tréfa. ezért írtam, hogy akárkire nem bíznám, max telemax. amerikában 90dollár garancián kívül. akkor itthon kb. 35 rongy lehet. holnap visszaviszem a boltba és visszaadom nekik. nagyon sajnálom, mert tényleg gyönyörű állapotban van, a beats logo is csak kevéssé van megkopva és ráadásul 32gigás. köszönöm mindenkinek!
-
MerLinh
senior tag
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
Hát, munkatársam csinálta, ezt, nem htcvel, hanem egy ZTE Blade 3 készülékkel, sokszor vitte be, végén kártalanítás lett a vége, mondták neki hogy választhat másik telefont és a különbözetett kifizeti...az új teló 0 huf volt a csomagjában, a blade 3-mat 10 hufért vette, és annyit is kapott vissza. És ha drágább készüléket vett volna, bizony 10 forintért számították volna be neki, mert annyiért vette. Egyébként a hűsége csak 1 év mulva jár le.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
A gyarto feltetelei mindig adottak es az eladoknak azokat valtozatlanul kell a vevonek biztositani, am ez nem mindig van igy sajnos.
Igen, a bt, ha nincs teljes alavetes, csak ajanlast tud adni, de egy pozitiv bt dontes mar boven eleg szokott lenni az eladok fele, mivel az alapjan okkal feltetelezheto, hogy a birosag is igy fog donteni, ha esetleg tovabb lennr vive az ugy.
Kevered a dolgokat, mert en a bolttal kapcsolatos viszonyrol beszeltem.
A szerviz adhat csereutalvanyt, de ha te az elallast valasztod, akkor a bolt koteles kpt adni.
A kedvezmenyes keszulekeknel a husegidot is figyelembe kell venni, illetve mindegyiknel van egy listaar, az a mervado. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33069 üzenetére
Ha szolgáltatótól veszel készüléket, akkor nem a htc feltételei fognak elsődlegesen érvényesülni, hanem a szolgáltatóé.
A telefon esetében a kamera nem fődarab, hiszen anélkül is tud rendesen működni és még lehetne csomó dolgot felsorolni.
De egy digitizer már nem esik ezen kategóriába, hiszen nélküle a telefont nem tudod használni.Az egy dolog, hogy ők mit mondanak, az meg a másik, hogy mit határoz meg állami szerv.
Személyes esetem, amikor a BT megállapította, hogy a felültöltős mosógépem dob záró gombja, bár nem klasszikus fődarab, mégis annak minősül, mert ha az leválik a dobról, akkor kinyílik mosás közben a dob, aminek a rendbetételére szerelőt kell hívni.
Így a harmadik gomb leválás után megállapította, hogy cserélni kell az egész mosógépet.Mint látod, nekem pl a mobilomat a bekapcsoló gomb szarakodása miatt cserélték.
A gomb egyébként működött, csak nem megfelelően, ezért nem lehet fődarabnak mondani, nem is lett cserélve annyiszor, mégis a htc úgy gondolta, hogy ad inkább egy másikat.A cserét nem vagy köteles elfogadni, ebben az esetben kapsz csereutalványt.
Ez a másik hülyeség, amit a boltok próbálnak lenyomni a gyanútlan vásárló torkán.
Ha nem fogadod el a cserét, akkor elállhatsz a vásárlástól, tehát a vásárláskori érték jár vissza neked kp-ban, nem pedig csereutalványban. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33067 üzenetére
A fodarabot en a mukodeshez elengedhetetlen alkatreszt gondolom, tehat hiaba mondjak azt , hogy a digitezer nem az, vita eseten a megfelelo szerv annak fogja nyilvanitani, volt mar ra pelda.
A kicserelt keszulekre pedig ugy kell tekinteni, mintha a vevo azt a regi helyett vette meg, tehat azokkal azonos feltetelekkel.
Hiaba csak 1ev a kotelezo, ha a regit 2vel adta, akkor az ujra is annyi jar.A fodarabcserenek nevezett uj keszulek tobb szempontbol is problemas, hiszen egyreszt az, hogy nem a regi, az magatol bizonyithato+a cserekeszuleknek ujnak kell lennie, nem lehet refurbished, ahogy az apple szokta csinalni, marpedig az elnevezes utalhat erre, es akkor komolya megutheti a bokajat.
-
Diokhan
addikt
válasz
Geri89 #32106 üzenetére
Szia! Az én első m7-esem ugyan ezt csinálta, csak annak teljesen halott volt a mikrofon, mint kiderült, le ejtették, látszott a sarkán az ütődés... Én vissza vittem a boltba ahol vettem, vissza kértem a pénzt és úgy vettem a jelenlegit. A te esetedben ez nem ilyen egyértelmű, mivel azt mondod a teszt szerint jó, és fülessel is működik... Én jack aljzat hibára tippelnék... Kihangositva azért jó, mert olyankor a hátsó mikrofon működik, nem az alsó!
-
sztomi89
tag
válasz
Geri89 #28997 üzenetére
Felhívtam a vodát segítőkész volt a hölgyike meglátjuk hétfőn mit fognak mondani..
Meglepő, hogy a One után mekkora egy selejt telefon(nak tűnik minőségben) az 500-as, tudom 1 esetből nem lehet konklúziót levonni, de a One a kezeim között nem volt kímélve és semmi baj nem volt, se karc se semmi, ez meg... -
Nightfall75
tag
válasz
Geri89 #28894 üzenetére
A kamerát cserélték és a felső hangszórót. Az összes többi hővezető fólia, szivacs, és tömítés. Ezek általában ragaszva vannak belül, és szétszereléskor gyakran sérülnek, így újat tesznek bele minden alkalommal.
(#28896) Jolet
A már korábban belinkelt roadmap szerint nem is biztos hogy lesz 4.4.3, lehet már a 4.4.4-el tolják a köv. frissítést a nyár folyamán.
-
dani3l
őstag
válasz
Geri89 #27853 üzenetére
De miert lett ugy visszazarva, hogy ott van?
Vagy mar igy vetted?
Szvsz ha nem 1.57..-es HBOOT-od van, akkor probald S-OFF-olni Firewaterrel, utana el tudod tüntetni a tampered feliratot, majd visszazarod es S-ON.Esetleg ha nem sürgös a problema javitasa, akkor varj egy kicsit, hatha jön az uj verziora is S-OFF. Mindenesetre ha igy teszel, akkor javaslom mar ne frissits, ha esetleg jönne is frissites..
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged