- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
sveczo #29399 üzenetére
Igen, a gyári beállítások visszaállítását jelenti és próbáld is meg visszaállítani, mert valószínű, hogy megoldja a gondod.
A telefon megvásárlásával kapcsolatban az aggodalmad nem alaptalan, mert a szolgáltató jogosult letiltani a telefont, ha azon az előfizetésen fizetési problémák lépnek fel, amelyiken a telefon vásárolva lett, de akkor is, ha lopott a készülék.
-
sveczo
tag
Hali mindenkinek! A napokban frissült a telóm sense 6ra. Mintha nem lenne olyan gördülékeny mint eddig. Ez csak nálam van így vagy más is tapasztalt hasonlót? Másik buta kérdésem az lenne h a factory reset=gyári beállítások vissza állítása? És még egy dolog. Ha minden jó hétfőn leszek m8 tulaj
2 hónapos vodás. Kéztől venném. Létezik olyan h a szolgáltató le tudja tiltani vmi miatt? Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem! Előre is köszi a választ!
-
Szpisti
addikt
válasz
MerLinh #29375 üzenetére
T a szolgáltató mint nekem, de ő csak pár éve van ott... Csak 40-50ezres forgalmat csinál... Valszeg ez lehet a magyarázat. Én 15 éve vagyok 30-as ugyanazon a számon, 4 társkártyával, és komplett itthoni vezetékes csomaggal, mégse vették figyelembe a cseretelefon szempontjából...
-
robit74
tag
-
Ununqatrium
aktív tag
A Chrome le van tiltva. Frissítést is csak rendszer vagy Sense update-el kapott. Egyébként ezt a fülhöz emelési dolgot nem teljesen értem. Miért, milyen más telefonálási mód létezik még?
Szerk: közben leesett. Ki van pipálva az automatikus fogadás, de egyébként sose használtam még. Mindig tapival fogadom a hívást. Kapcsoljam ki a funkciót?
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #29390 üzenetére
Nincs fent esetleg a Chrome? Anno tudott elég érdekes dologokat produkálni tőle a teló meg valami VoIP cuccnál is (valakivel itt dumálgattuk, hogy sok ilyet használ (nem annyira ismerteket is) és az egyik volt a ludas).
-
Badboys
őstag
válasz
Ezt csak akkor tapasztaltam,ha fülhöz emelési opciót használom. Sajnos ott valós a probléma.
-
jozso1989
őstag
válasz
Ha a füledhez emeled a telefont, akkor fogod hallani, ha beszélhetsz (bár elvileg már él a vonal).
Tényleg érdekes jelenség ez amúgy. Nem is értem.
Bocsi, nekem is KitKat van.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hááát... néhány napig kultúrálta magát az egész az új mikivel. Lehet, hogy ez is a hard resetem miatt volt? Ez valami szériahiba? Megint úgy veszem észre, hogy két másodpercig dumálhatok a másik oldalon lévőnek, ahogy akarok, szóval kezdem megszokni, hogy addig megvakarom a hajam, és aztán szólok bele, hogy hello, i'm Bean. Aki szintén együtt él ezzel, annak milyen rendszer van a telefonján? KitKat?
-
Avicularia
veterán
válasz
kiseper #29388 üzenetére
Ugyaninnen vettünk asszonynak február elején egy one x-et ami vacsi új volt, az ember kapta a munkahelyén amikor megjelent a telefon 2012-ben, de nem kellett neki és bedobta a szekrénybe és megfeledkezett róla. Aztán másfél év múlva megtalálta és kitette ezer koronáért a facebookra (34K), úgy hogy még a gyári fólia is rajta volt.
-
kiseper
tag
válasz
Avicularia #29387 üzenetére
ha ilyen van szólhatsz nekem is
-
Avicularia
veterán
Facebookon a Malmöi adok-veszek csoportban volt tegnap egy One eladó hibátlan állapotban számlával augusztusi és 50-51K volt az ára. Sajnos lemaradtam róla
-
Loboda
senior tag
-
farena
tag
Sziasztok!
Magyar nyelvet szeretném kiválasztani, MoreLoacal2 programmal nem megy.
A telefon kamera lilulás miatt szervízben volt tegnap kaptam vissza. Flex-alaplap és kamera csere volt. Gondolom újra rakták a szoftvert ezért nem tudom.
CID:HTC__102
HBOOT-1.57
RADIO-4t.27.3218.14
OS-5.11.401.10
Feltörni most még nem szeretném (bár szervíz előtt fel volt). Gondolkodom egy cserén, most volt egy éves a készülék még van 11 hónap garancia rá. -
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity #29380 üzenetére
egyébként az állapota kifogástalan, csak azért nincs számla meg gari, mert trémobilos belső emberkétől szereztem üzletsöprésből
-
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity #29378 üzenetére
úgymond gari és számla nélkül dobozban, minden gyári tartozékkal,trémobilosan 85öt
-
kiseper
tag
Nincs valaki köztünk aki a közeljövőben szeretné eladni jó állapotú trémobilos vagy független garis telóját?
Én pont holnap fogom eladnia a sajátomat, de ugyanilyet szeretnék venni magamnak(csak üzleti szempontból adom el) -
BenHans
addikt
Mit szólnátok egy darab jó kis erdélyi szalonnához?
Mondjuk egy használt One helyett? [link]
-
Hogy lehet kikapcsolni, hogy a telefon automatikusan olvasási visszaigazolást küldjön az adott levél feladójának? (Amennyiben az kéri, nyilván.) Céges MS Exchange 2010 a szerver, One gyári app a kliens.
-
kiseper
tag
na fel tudtam rakni egy 4.1.2-es RUU-t de innen eddig sehová tovább KK-s ruu nem megy fel image hiba miatt
superciddel sem, de supercid nélkül se volt ota 4.1.2-ről szóval nemtudom hogyan tovább :/
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
MHL adapter szeretnék venni, van valami amire oda kell figyelni vagy mindegyik kompatibilis a telefonnal?
-
MerLinh
senior tag
No megnéztem a 24 évad/sorozat záró 12??? részét....nem is az érdekes, de a csajszinak m7ből m8 lett a zsebében....hmm nekem is kéne olyan teló ami a zsebemben megújúl az aktuális csúcsra =)))
-
Bdanyy
addikt
válasz
Szpisti #29353 üzenetére
Az szep
Én is általában le szoktam mondani róla. 2006-ban egy 6600-át adtak a duna plazaban, Az összes eddigi gariztatas alatt az volt az egyetlen cseretelefon ami használható volt telefonáláson kívülre is. Pedig elég alap lenne hogy olyat adnak ha adnak, amivel az előfizetés szolgáltatásait tudod használni.
-
Szpisti
addikt
válasz
Bdanyy #29312 üzenetére
Hát a Duna Plázába ne menj, mert tavaly előtt ősszel a HTC One X-em gariztatásakor egy erősen használt fehér Galaxy Minit kaptam cserének, és mikor idén februárban vittem az M7-emet a kamera lilulás miatt, ahogy néztem ugyanazt a fehér Galaxy Minit akarta a manus adni, csak olyan leharcolt állapotban, hogy már a kijezőt sem lehetett jól látni olyan karcos volt... Inkább lemondtam a cseretelóról...
-
porkiy
aktív tag
Ma extrem energia bekapccsal. 12 óra alatt 40 %-ot esett az aksi pár hívás/sms mellet, nem tudom ez mennyire jó/rossz....
Tényleg, nem tudtok valamilyen időzítő programot, ami pl este 11-kor bekapcsolná az extr. energiát, reggel 6--kor meg kikapcsolná? -
F_Gergely
őstag
Ma mentem a telefonert a kamerat kicsereltek de a keszulek oldalan levo csikot ami bebarnult azt nem... ugyhogy nem vettem at es ment vissza javitasra
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29348 üzenetére
Find7a valami eszméletlen, csak hát a ház... az nekünk visszalépés lenne
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Parasajt #29346 üzenetére
Számomra egyértelmű ebben az árkategóriában, hogy:
HTC One M7
Oppo Find 7a
One Plus OneŐszintén szólva az Oppo és az OPO val én is szemezgetek.
De remélem látszik, hogy az M7 az tavalyi még a másik kettő idei flagship.
Én se adnék sose 100-tól többet egy telóért az tuti. -
jozso1989
őstag
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket... ha nem zavar a "fújnégymegapikszelazájfónjobbképetlő", akkor az egyetlen negatívum az üzemidő. Bár nem tudom, nekem minden telefonom eddig bírta kb. Éjszakáig épp-hogy kibírja töltéssel. Éjszaka én mindig töltöm, ha 60%, ha 30% akkor is... úgyis átáll csepptöltésre.
Ezen kívül az egyik legszebb kijelzője van, amit valaha láttam, droidos telefonhoz képest nem szokott lagolni, és nem is akad meg (ezeken nagyon meglepődtem az elején, rosszabbat vártam valamiért
). Az anyagminőség meg magáért beszél... ennél szebb telefont még nem gyártott senki.
Amikor rádugod fülesre és benyomsz egy Poweramp-et a Beatstől el fogsz menni, de tényleg...
Brutálisan jól szól még gyári fülessel is. Én el sem tudom képzelni, hogy ennél lehet-e jobb (drága fülessel biztos lehet). Beállítva úgy szól, mintha egy nagy fesztiválon lennél... tényleg le a kalappal. És már 1,5 éves a cucc és még mindig jön rá frissítés. Szintén ritka Android szinten. Talán csak a Samu foglalkozik ennyit a készülékeivel... de még ők sem.
Mindenképpen jól jársz vele, perfekt a cucc én a mai napig szerelmes vagyok belé (2 hónapja van csak meg, amióta kijött akartam a vételt, csak drága volt), lesz*om ha elvakultnak hívnak, akkor sincs jobb.
Eddig Sonyjaim voltak, azok olyan jól működnek, hogy naponta kell újraindítani, hogy jó legyen (ha ezt nem tettem meg, akkor leugattak a fórumon, hogy minek nekem okostelefon). Ezt a telefont egy hónapja nem indítottam újra... és a mai napig olyan, mint amikor kivettem a dobozból. Ennyi.
(ha esetleg van egy kis "pénztöbbleted", akkor csak is M8)
-
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29344 üzenetére
Nem, ne érts félre nem megsértődve írtam csak egyszerű családból származom, szóval 100 ezret egy telefonért mindenki a környezetembe hőkölve mondja ,hogy ennyiért egy kocsit lehet venni meg hasonló, persze én is hasonló gondolkodású vagyok mivel azért ~180 ezret vagy az e-körüli értékkel érkező mobilokért nem adnék ki ennyit. Az Iphone árát le se írom.
De ha szeretnék egy megbízható mobilt ami 2 év múlva se roppan össze a kezembe meg nem pattogzik le róla a festék és még úgy ahogy bírja a terhelést. Akkor az bizony 100 ezret megér.
-
Parasajt
újonc
válasz
s3nsitivity #29343 üzenetére
Igen, az G2 esetében ha most az aznapi nyomkodást kibírja marad benne 50-40% és ha akarod még ugyan olyan intenzitással másnap használni úgy is fel kell rakni töltőre.
Ez a dizájn nagyon megfogott és az alu ház!
Hűha, nagyon szép képek tényleg! Ennél jobb felvétel telefonnál nekem nem kell.
Ha már nagyon játszani szeretne az ember, akkor inkább egy psp-t vennék én személy szerint.Hát akkor köszönöm az infót, meglátjuk mi lesz.
-
BenHans
addikt
válasz
Parasajt #29341 üzenetére
Én a One-t venném ha One vs. G2.
One>Lg: Jobb audio képességek, gördülékenység/optimalizáltság, support(a HTC nagyon belehúzott frissítéseknél), készülékház, Sense
Lg>One: Kamera, üzemidő, erősebb hw, +1-2 extra feature amit vagy használ az ember vagy nem
A kijelzőt direkt nem írtam, mert szubjektív, a méret is és az is hogy melyik a jobb ha egyáltalán észreveszi valaki a különbséget.
Üzemidőt tekintve a One is elmegy egy napot, azzal meg nem nagyon vagyunk kisegítve ha más meg 1,5 napot...
Nem bántásból írtam, hogy ha nincs pénzed M8-ra... nekem sincs, látod itt vagyok
de az én értékrendem szerint, csak az tesz túl az M7-en
Szerk. Megint megelőztek
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Gyorsabb mint a G2.
Aksiban tényleg ne megy nyerő de 1 napot elmegy és szerintem ez épp elég.
Nagyobb 3D-s játékok megreccennek néha de semmi különös, a GPU nem bírja őket.
Apróbb játékokhoz, netezni, zenét hallgatni tökéletes.
Sőt.. a zenehallgatás még midnig jobb mint bárhol máshol.Kamerában sincsenek bajok szerintem.
[link]
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Próbáltam G2-t is, de a hátsó gombok plusz az olcsó műanyag nem jött be, és a rendszer sem annyira folyamatos mint a sense. Szóval az az erősebb hardver akkor ér valamit, ha normális a szoftver oldal is, az nélkül tehetnek bele bármit. Zenében is messze jobb a One, én mindenképp ezt ajánlanám.
-
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29340 üzenetére
Hali!
Először is köszönöm a gyors válaszokat!Igen, egyrészt nincs pénzem m8-ra de valahogy jobban bejön az m7,másrészt nincs is szükségem olyan erős hardverre. Egy jól összerakott 4,5" és 5" nagyságú telefont akarok.
Még nem nézelődtem nagyon ,hogy hol vehetnék a bolti ára még kicsit drága ha találok egy szép állapotú még jobb esetbe garis használt m7-est lehet megveszem több marad.Ez és a Lg G2 között gondolkodom de igaz ami igaz jóval erősebb a hardver, nagyobb a kijelző (de annál is vannak nagyobbak tehát ez nem előny), jobb az akkumulátor ,de ahogy nézegettem onscreen adatokat xda- fórumokon, az g2 kb 6óra10perc körül volt nagyjából a m7 nél meg úgy 5óra30perc átlagosan(egyéb okos appokkal mint a greenfy,du battery) szóval ebben egy kicsit jobb de ez elhanyagolható. Ennek ellenére még mindig a M7 felé hajlok, és most megkérdeztem a társaságot.
Nem szoktam nagyon nagy játékokkal játszani olyanokra gondolok mint az asphalt 8 meg valami modern combat, vagy a fps zombis(nem tudom a nevét) ilyenekkel nem játszok, Reaper,Dots,Silent Agent ilyesmik vannak a telefonomon most per pillanat.
Olvasgatni szeretek feedly vel, zenét hallgatni, böngészni ilyenek. -
BenHans
addikt
válasz
Szia!
Amennyiben nincs pénzed az M8-ra, akkor a válasz IGEN!Hogy a legrövidebben írjam le a dolgot, csak annyit írok hogy egyetlen gyengesége a fotózás de az sem olyan vészes mint ahogy néhol beállítják. Ezen felül talán az aksi, ami a legtöbbünknél így is megvan egy napig, este meg úgyis töltő...
Gördülékenységben nincs párja, és csak 1 jobb van nála, az M8.
Hol vennéd? Ajánlott 2év gyártói jótállással... Mint minden készüléknél, figyelni kell a pixelhibákra, illesztésekre, gombok nem lötyögnek stb.
szerk. enginev3.0 és FeRRaR1 megelőztek, de úgy nézem egybehangzóak a véleméynek
Ha konkrét kérdésed is van, nyugodtan. Csak az M7 merült fel nálad, vagy néztél mást is, mert akkor egyértelműsíteni lehet a dolgokat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gyönyörű, akadásmentes és szélvész gyors, remek kijelző, sztereó hangszóró bárhol megállja a helyét, a kamera sötétben jobb a többinél, viszont világosban a kisebb felbontás miatt részben rosszabb, de nem kell félni tőle, bőven jó még így is.
Naprakész frissítések 4.4.2 + Sense 6, 2 évig garantált támogatás
Még ma is az egyik legjobb választás, ha túl nagy az új One M8.
-
Parasajt
újonc
Sziasztok!
Megérné most beruházni erre a telefonra?
Tudnátok nekem pár jó érvet mondani róla felhasználói tapasztalatok meg miegymás.
Köszi előre is aki válaszol!
Üdv. -
TechData
tag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
"..akku rosszalkodott nekem, tehat nem mindig tolt, ez okes. Most olyan uj problema jott elo amit szinten nem lattam meg, a memoriarol mentenem le a kepeket es videokt es par perc mulva fogja megszakad az egesz, es ujra tolti a telefont...."
Ez bizony csak a szerviben tudják orvosolni neked...USB Slot hiba és cserélni fogják.
A szervizelést Csehországban végzik közép európa legnagyobb szervizében a VSP Datában.Hivatalos honlapjaEsetedben mellékeld a telefon mellé az adatkábelt is ellenőrzésre.Illetve kérj adatmentést mivel az is megoldható,igy nem vésznek el a fontos adataid. Szerviz átfutási idő maximum tíz munkanap.
-
Nalninh
csendes tag
Akinek akad vagy vannak felesleges fájlok próbáljon ki egy AMC t.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare
-
szegto
senior tag
Üdv.
Olyat csinál néha a készülék hogy a felületen oda nem illő dolgok jelennek meg.
Pl a screenen lévő mappát megnyitom ami tartalmaz vagy 3-4 program ikont és a mappa kerete eltűnik.... vagy pl most a FB ikon mellett ott egy kocka ami fogalmam sincs mi.Olyan mintha szétcsúszna kicsi a Sense felülete, újraindítás megoldja csak van hogy naponta csinál ilyet.
Gondolom nem ártana egy Factory reset neki.Valahogy megoldható hogy a telepített programok újra visszamenjenek olyan állapotban ahogy most vannak? (user data mentéssel)
Vagy az csak root + Titanium backup? -
s3nsitivity
addikt
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #29330 üzenetére
azért kicsit magas volt az a ló amiről "segitséget" kért...
Az egy dolog, hogy minden programot használ mióta megvette a telót, de az hogy csak az sw frissült és neki ne magyarázd be, hogy más is lehet...
Az összes program(nem a gyáriak) lefrissült azóta százszor. Millió szemetet hagytak a telefonon. Ahogy irtad OTA után is kell a FR, mert csak gyűlik a szemét a régi droidokból.
najólvan nem offolok :S -
Juliuska
senior tag
válasz
FGyula30 #29326 üzenetére
Had siessek a segítségedre:
én, mint lakóhelyem szerint (e területen) a leginkább illetékes, ezt írom: ha a mondandód második részét cifráztad volna még egy kicsikét jobban mondjuk különféle jelzős szerkezetekkelna akkor volnál bunkó, de így...nem is értem az egészet -> egy keresőt azért még egy angol billentyűzeten is simán tud használni az ember...
-
s3nsitivity
addikt
Jajj ne marakodjatok már..
akoska07 szerintem úgy értette, hogy az első között kapta kézhez a készüléket így minden szoftvert használt amit eddig kiadtak és neki egyre lassabb ami teljesen lehetséges hisz mind OTA mellé ajánlott egy FR, hogy ne maradjon szemét a systembe véletlenül se.. na most ennyi OTA után már biztosan maradt jó sok..
Na meg ez a hozzáállás, mielőtt elkezdtek beszólogatni neki gondoljatok mér bele ha a ti készüléketekkel lenne valami és mindenki más jóformán csak lehülyézne mert mindenkinek megy mint az állat mennyire lennétek felhúzva?..
Nem azért vagyunk itt, hogy marakodjunk hanem, hogy segítsük a másikat.. Ha ne mtudsz értelmeset hozzászólni akkor ne szemeteld a topikot..akoska07 ahogy BenHans is említette mentsd le ami tényleg kell, SMS-ek, adatok, appok. (Már ha nicns bekapcsolva a HTC auto backup) Aztán mentsd le a képeket, stb a belső memóról is gépre. Beálíltásokból teljes visszaállítás a memória törlésével is. Megvárod amíg feláll a rendszer majd bootlaoderből nyomsz még egyet. Annyi ,hogy legyen legalább 60%+ on az aksi a procedúra elején.
Visszaállítod a dolgaid (Vagy restorolsz a HTC backuppal) és ha még mindig lassú lenne akkor jöhet a bl nyitás de először ezt mindenképp próbáld meg. -
kiseper
tag
Üdv,
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy teljesen gyári állapotra szeretném hozni a telefonomat, tehát s-on, bootloader lock, és gyári szoftver visszarakása, ebben tudnátok nekem segíteni? -
jozso1989
őstag
válasz
akoska07 #29313 üzenetére
Jól van, bocsi, hogy hozzád mertem szólni... Szerintem sokkal gyorsabb a telefon, mint Sense 5.5-tel volt (ott tényleg akadozott néha a multitasking animáció, de ennyi). A Viber, Skype mind felzabálja a RAM-ot, ahogy már írták többen is. De mindegy is, én nem érek semmit ezek szerint mint One felhasználó, mert én meg az utolsók között vettem... -_-
-
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29320 üzenetére
Itt félreértés van. Olvass vissza! Te közölted, h egyre rosszabbak a gyári szoftverek + akadnak a programjaid.
Erre mi: nekünk nem, nálunk jó minden. Csinálj resetet.
Erre te: én vagyok itt az isten, ne oktassatok, nekem volt itt először mobilom a bolygón.Mindenki döntse el kinek milyen a stílusa. Akkor lettem volna bunkó ha ezt irom:
"Ezer éve itt vagy, de az Fr és a Hr fogalmak ismeretlenek. A mentést naponta leírja itt valaki, használd a keresőt."
De nem így történt. -
Kiskopika
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #29322 üzenetére
Szia!
Én is azt mondom, hogy csinálj resetet, és ha utána egyenként visszarakod a progikat és úgy sem klappol a dolog akkor el lehet gondolkodni a berhelésen, mert ha minden oké akkor a gari lejártáig nem érdemes. Ha szoft gebasz van akkor a FR az első amit meg kell tenni.
Ha jól értettem hardveres probléma nincsen, szóval kamera lilulás ami sötétben jelentkezik, vagy hangszóró sercegés, egyéb. Mert ha csak szoftveres bugról van szó, simán lehet hogy valami app buzerálja, pláne hogy az az általános vélemény a fórumon hogy egyre csak gyorsult a készülék. (a szoft kinézetében történt változások meg szubjektívek)
Szóval mentsd le az alkalmazásadatokat. [heliummal pl] de van olyan app amit a beállításainál menthetsz g+-ba face-be saját felhőbe. Gyári alap állapotba fogja tenni a telefont.
Ezután beállítások- bizt.mentés és visszaállítás-telefon alaphelyzetbe állítása- és ott ki tudod választani hogy a média tárolót is törölje-e (ha kipipálod akkor értelem szerűen a médiát is le kell menteni) aztán hagyod hogy dolgozzon... Másik mód, hogy ugyanígy médiát progikat mented és bootloaderben nyomsz resetet, de ekkor ki kell kapcsolni a gyorsindítás módot mert akkor nem tudsz majd oda belépni.
Amikor kész, a fontos programjaidat felpakolod, és figyeled hogy jelentkeznek-e az anomáliák.
De mivel Te kened-vágos az inglés-t nem kajtatok tovább a magyar verzió után.
[link]
-
válasz
s3nsitivity #29321 üzenetére
Mi az amit le kellene mentenem ?
Mit hagy meg a készüléken ?
-
válasz
FGyula30 #29318 üzenetére
Egyik legrégebbi használója vagyok a telefonnak.
Ugy jön ide,hogy azóta használom a telefont,és semmit nem csináltam vele,csak hagytam hogy frissitse az uj sw-re.Ha vissza nézel még az elejére amikor megnyilt a topic láthatod,hogy én voltam az aki a legjobban magasztalta ezt a telefont,mert ugy volt,és szuper készülék. Hiába jöttek ki az ujabbak egyik miatt sem fogom lecserélni,pedig megtehetném,hogy mindegyiket kipróbálom,de nem érdekel,mert az M7 hardverezettsége még mindig bőven sok mindenre.
A design-al semmi baj nincs.
Sokan járnak ide hisztizni,ezért is nem olvastam sokáig a topicot.
Most segítségre lett volna szükségem,erről is szól ez a topic ill. a PH.
Ennyi.Nem kell senkivel sem egyet értenem,csak próbáltam segítséget kérni.
Ha pedig velem nem ért egyet vki,akkor ignorálja a hozzászólásomat.
Beszólásokkal és b@szogatással nem leszünk előrébb.
Simple as that.#29319 s3nsitivity : Lehetne konkrétumot írni és nem rövidítést ?
Akkor talán majd értem mit írsz. -
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29314 üzenetére
Az h te benne voltál az első 50 vásárlóban, nem tudom hogy jön ide. Ebből mi következik? 1. Volt pénzed 2. Gyorsan megrendelted
3. Itt mindenki elégedett a szoftverrel, egyedül a design az, amiben megoszlanak a vélemények. Nekem se tetszik, de a sebesség kárpótol.
4. HReset-et próbáltad? Skype simán megy, maps is, a többit nem használom, de majd a többiek mondanak vmit. -
válasz
FGyula30 #29315 üzenetére
Skype,Viber,Tango,Ovooo,Maps...
Skype-ból konkrétan nem tudok kilépni,csak ha az apps-nál törlöm az adatokat.Nem is az a célom,hogy találjak még egy felhasználót akinek olyan ,mint nekem.
Én megoldani szeretném ezt,mert nincs szándékomban lecserélni a telefont közel 1.5 év után sem. -
Még eddig semmit nem csináltam vele,csak használtam.
#29310 enginev3.0 : Mert akadoznak rajta dolgok.
#29308 jozso1989 :
Még Angliában is az első 50 ember között voltam aki megkapta a telefont a bejelenése után,nemhogy Mo.-on,ahol még csak álmodoztak róla.
Szóval légyszi ne akard nekem megmagyarázni lassultak-e a dolgok azóta a telefonon illetve hibáznek-e progik.Ugyanazok amiket használtam végig. És csak az sw frissült. -
Bdanyy
addikt
Melyik t mobileban milyen cseretelot adnak? Tavaly a petőfi utcaiban semmit sem tudtak, a corvinban meg valami régi slide lgt. Gondolom van jópár féle, de egyelőre 2006-ban kaptam utoljára smartphonet cseretelefonnak gariztatasnal, pedig minden évben kellett párszor szervizbe jarnom
-
F_Gergely
őstag
Most jott az sms hogy elkeszult a telefonom javitasa, atveheto az uzletben. Nagyon kivancsi vagyok mit produkalt a HTC szervize masfel hetet volt naluk, holnap melo utan viharzok az Arenaba
Majd irok milyen lett a telo, remelem korrektul megcsinaltak -
Sziasztok!
Nekem még mindig a jó kis M7 van.
Tavaly március óta.Nem is tervezem lecserélni.
Éppen ezért kérnék segítséget.
Viszont egyre rosszabbak (sztem) a szoftverek amiket kidobálnak rá gyárilag.
Nem teljes egészében,de vannak dolgok amik szarakodnak.Tudnátok nekem adni egy gyors stabil verziót ?
Illetve egy leírást,hogyan mit kell csinálnom ?Jelenleg 4.4.2
5.12.771.3
verzió van rajta. -
scr006
tag
válasz
d3tox1c #29301 üzenetére
Üdv!
Nekem vodától jött valamelyik nap egy SMS, hogy hálózaton állítottak ezt azt. Azután nekem is csak Edge volt. Aztán körülnéztem beállításoknál, és észrevettem, hogy átállítódott (valószínűleg a vodás beállítás, vagy módosítás után) "Csak GSM"-re. Visszaállítottam GSM / WCDMA auto-ra és azóta megint normális a sebesség.
Lehet nem ez a gond nálad, de gondoltam leírom, hátha ott is ilyen apróságon múlik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Microsoft Excel topic
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája