-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FGyula30
üzenetére
Egyik legrégebbi használója vagyok a telefonnak.
Ugy jön ide,hogy azóta használom a telefont,és semmit nem csináltam vele,csak hagytam hogy frissitse az uj sw-re.Ha vissza nézel még az elejére amikor megnyilt a topic láthatod,hogy én voltam az aki a legjobban magasztalta ezt a telefont,mert ugy volt,és szuper készülék. Hiába jöttek ki az ujabbak egyik miatt sem fogom lecserélni,pedig megtehetném,hogy mindegyiket kipróbálom,de nem érdekel,mert az M7 hardverezettsége még mindig bőven sok mindenre.
A design-al semmi baj nincs.
Sokan járnak ide hisztizni,ezért is nem olvastam sokáig a topicot.
Most segítségre lett volna szükségem,erről is szól ez a topic ill. a PH.
Ennyi.Nem kell senkivel sem egyet értenem,csak próbáltam segítséget kérni.
Ha pedig velem nem ért egyet vki,akkor ignorálja a hozzászólásomat.
Beszólásokkal és b@szogatással nem leszünk előrébb.
Simple as that.#29319 s3nsitivity : Lehetne konkrétumot írni és nem rövidítést ?

Akkor talán majd értem mit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest