-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nalninh #33497 üzenetére
Én is M7 tulaj vagyok, nem tudod, hogy Timbuktuban a főtéri zöldséges miért nem árul kalocsai paprikát?
Komolyan emberek, miért kell totál offtopic kérdésekkel bombázni a fórumot? Csak azért mert ilyen telefonod van, még nem lesz a témához kapcsolódó...
Hogy On is legyek, hamarosan letelik a 2 évem és egyelőre nem látok semmi alternatívát váltásra, mármint olyat, ami ténylegesen előrelépés is lenne (és nem csak számokban). Tudom jön az M9, de amire használom, arra az M7 is tökéletes.
Korábbi telefonoknál nem volt ritka, hogy közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapjam (Moto Defy hívás közben bontott, képernyő feloldása fél perc volt, hasonlók), most viszont teljesen elégedett vagyok. -
Steve1207
veterán
válasz
Nalninh #31419 üzenetére
Nekem most ilyenben van: [link] meg van egy England is még bontatlan.
Teljesen jól bevált, szeretem. A DoubleFlipnél amúgy panaszkodnak rá, hogy bemegy a por a hátához és karistolja kicsit (gondolom ott a fedetlen szélén), de a KDL-nél nem tapasztaltam ilyet. Itt a kereső biztos dob pár hozzászólást a DoubleFlipre. -
csacsi67
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest