- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
Üdv
Htc One-t szeretnék vásárolni meg is a kiszemelt megvan a széria száma mit lehet tudni róla?
SN3AGW902216 -
jozso1989
őstag
Az SMS app nem kezeli rendesen az ékezetes karaktereket?? Vagy csak én értelmezem félre?
Írom az SMS-t, és 160/1-et ír. Amint írok ékezetes karaktert, átvált 70/1-re, majd 130vmennyi/2 és így tovább. Ez azt jelenti, hogy 2 SMS (vagy több) lesz már?
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
Van akinek müködik a tapatalk? Be akarok jelentkezni: connection error. Uj regisztracional: connection error. Bejelentkezes nelkül akarok tovabb menni, akkor meg csak tölt, de nem törtenik semmi.
Wifin is, mobilneten is. Probaltam par napja/hete, akkor is ez volt, letöröltem, gondoltam hatha azota megjavult, de tovabbra is ugyan ez a helyzet..
-
Steve1207
veterán
Benéztem, az egyik canada a másik us... Nagyon nem megy ez most nekem, inkább kussolok.
(#26588) Kiskopika:
HTC update oldal, CA Sense6 (itt jött már párhoz), US Sense6. -
Kiskopika
senior tag
Ha mar amerikaba kijott az update valahova nem kerult fel a reszletes frissitesek listaja? + teszt a frissult m7rol?
Kulfoldi forumokat nem olvasok csak erdeklodok, latott e valaki ilyet -
adodaniel
őstag
válasz
CptAdamica #26586 üzenetére
Kérdezd meg, hogy postáz-e Magyarországra. Sokszor igen, csak nem írják ki.
-
CptAdamica
veterán
Kinéztem egy ilyen tokot, az a kérdés, hogy hogyan juttatnám Magyarországra, valakinek van tapasztalata ilyen téren? Tudna valaki segíteni?
-
toeki
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26583 üzenetére
fr-t mindenképp csinálj, ha utána gyári szűzen is igy működik akkor szerviz, ha jó akkor a programokat egyesével telepitve kiszűrheted, hogy melyik kavar be
-
dani3l
őstag
válasz
Feribacsi555 #26581 üzenetére
Mire kell olyan nagyon a szabad ram?
Azert van a ram, hogy hasznalva legyen. Ha 1-1,2 giga foglalt, akkor is meg mindig majdnem a fele szabad, az böven eleg barmire.. Nekem is annyi szokott lenni, megsincs soha egy akadas sem.
Kiveve persze a facebookot, de arrol meg mindenki tudja, hogy alapbol szar, teljesen mindegy, milyen hw van alatta. Az meg iOS-en is akad.. -
Feribacsi555
senior tag
Igen, sajnos az ilyen.
Nálam viszont nem az a gond, hogy akadozik, hanem a telefon nagyon lassan érzékeli a visszagombot és a homegombot. Rányomok a visszagombra és vár vagy 6 másodpercet és akkor a kijelző is leblokkol.Plusz, amit elfelejtettem megemlíteni, hogy a kamera szoftvere is rossz. Oldalra fordítom, ráállítom vakura fókuszálok egyet, majd mikor rányomok a fotó gombra és kilép az alkalmazásból. Ekkor átfordítom a másik oldalra, úgy lő egy képet, a következőnél viszont ugyan így kilép. Elég érdekes ez a gyári szoftver...
-
Jolet
őstag
válasz
Feribacsi555 #26581 üzenetére
a facebook nálam is akadozik bármiről is nézem, akár wifi akár 4g
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #26574 üzenetére
7 HOX szervizelést jártam meg, egyszer se kértem cseretelót, pedig adtak volna HOX-ot is. Pl be se vállalnám, mert, ha valami baja lesz akkor rámverik, főleg érintősöket... sose tört még be kijelzőm, de mi van, ha valaki olyan szerencsétlen, hogy pont akkor történik. Ezzel senki se számol?
Max az 1-1-ben cserére mondom, hogy korrekt lenne, a többi eset elsülhet negatívan, ami nem éri meg a rizikót.(#26575) dns86: inkább downgrade, már a többit is visszalőtték elfogadásra, valamelyik szolgáltatónál amelyik frissült nem is adja jelenleg
-
dns86
tag
Szar idő, szar kedv. Feldobhatná a napom a HTC egy Sense 6 updattel...
-
saintex72
aktív tag
A T-nél van egy hónapon belül másodszor szervizben a telefonom. Először nem adtak cserét most egy desire 200-at adtak, de nem kötelesek.
Az én véleményem is az, hogy elvárható lenne főleg széria hibák esetén, mint a lilulás, hiszen erről abszolút nem a vevő tehet, a szolgáltató meg játssza le a gyártóval ha akarja. Az, hogy a hangszórókat nálam elcseszték az első javítás során megint nem az én hibám. Semmi garancia nincs rá, hogy ez nem ismétlődik meg akárhány alkalommal, akár vehetnék egy másik készüléket.
Így, hogy adtak egy cserét amivel a szokásos programok nagy része működik sokkal jobb szájízzel jöttem el és nem is került nekik olyan sokba. -
jozso1989
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz
adodaniel #26567 üzenetére
Műszaki cikk ugyanúgy. Ha munkaeszköz, akkor a cégednek kell biztosítania másikat, amíg nem javítják meg, egyúttal a vele járó hercehurcákat is intéznie. Ha saját cégedben munkaeszköz, akkor neked kell addig valamivel helyettesítened önerőből, szerintem ilyen egyszerű
Utóbbi esetben elvégre Te választottad, hogy az számodra "munkaeszköz", nem kényszerített rá senki.
-
Juliuska
senior tag
válasz
dani3l #26512 üzenetére
ezzel azért vitába szállok: semmi köze nincs a 4G-nek a zajszűréshez, de véleményem szerint, jozso1989 postjában leírtak sem helytállók (mert mi van az olyan esetekkel pl., amikor nem 3G-s a partnered, hanem vezetékes hívószámmal társalogsz...). Az én olvasatomban a készülékeinknek van egy második mikrofonja is, ami beszéd helyett a háttérzajokat veszi, majd az elektronika e második mikrofon jelét kivonja az elsődleges mikrofonéból - eredményül pedig csökkenő háttérzajt kapjuk telefonálás közben.
-
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26565 üzenetére
Nem tudom azóta hogy van. Az SGS2-es dolog pedig saját tapasztalat, (tehát nem zagyvaság). A csere készülék pedig akkoriban a Galaxy Ace volt. Nem kötözködök, pusztán nem értek egyet ezzel a politikával (és így veled sem).
(#26566) Steve1207 Azért nem jó a hasonlatod, mert a TV nem lehet például munkaeszköz, míg egy telefon igen. De nem vitatkozni akarok, az ellentétes vélemény jogát pedig fenntartom.
-
spawn21
veterán
válasz
adodaniel #26562 üzenetére
Érdekes. Nekem sem s3-nál, sem s4-nél nem adtak csere készüléket. Milyen zagyvaságot hordasz össze?
S5-öt már nem javítják helyszínen,hanem azt is be kell vinni, vagy elviszik.
Minden készülék, el tud romlani. Ez szimplán csak kötöszködés részedről.
Vegyél szolgáltatóktól, majd ott kapsz csere telefont. -
Jolet
őstag
A szerviz ellenőrzi, hogy van e lilulás vagy elfogadják bemondásra?
Én még nem tapasztaltam, igaz este sosem fotózom, de lassan lejár az 1 év és szeretném addig kicseréltetni, amit lehet benne... -
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26561 üzenetére
Miért ne kéne adniuk egy prémium kategóriás készüléknél? Ne viccelj már. Eleve elvárható lenne, hogy ne kelljen a kamera miatt szervizbe adni, ezen felül még tartsak (vagy vegyek hirtelen) egy bármilyen cserekészüléket?
A Samsung ebben például köröket ver a HTC-re. SGS2-mnél kijöttek a munkahelyemre, kértek egy 1x1 m-es helyet az asztalon és helyben orvosolták a problémát. Ha nem tudták volna, akkor is adnak cserét addig, nyilván nem ugyanolyat, de ne a felhasználónak kelljen már erről gondoskodni szvsz. (Megjegyzem, hogy csak a Customer care-ben jobb a Samsung.) -
g.gergo
senior tag
Üdv,
A szokásos kamera lilulás miatt szervízbe adtam a telót. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Lehet valahol nyomon követni a telefon útját, ill. a szervízben mindeféleképpen frissíteni fogják sense 6-ra, ha már rendelkezésre fog állni? -
jozso1989
őstag
válasz
FeRRaR1 #26556 üzenetére
Nem tudom, hogy működik, igazából nem is érdekel, mert nem hordom tokban. Neten olvastam, hogy kevésbé melegedik túl tok nélkül (tokban amúgy sem érzed ,hogy milyen a hőmérséklete). Igazából simán játszottam tegnap fél órát Modern Combat 4-gyel teszt céljából és épp, hogy langyos lett, szóval engem nem érint a túlmelegedés téma.
De örülök, hogy legalább "kedvesen" magyaráztad el...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
05Steve #26546 üzenetére
Pos 650 és Bugatti Twoway van nekem S3 verzió, kb 1mm kilóg de ez nem jelent semmit, tökéletesen védi.
jozso1989
Ezt meg honnan a fenéből szedted???
Milyen hőt kéne leadni neki nyugalmi állapotban?
Meg egyáltalán, tokba hordom mióta megvan, soha a büdös életbe még csak langyos sem volt tőle.Egyik telefonom sem hozzá teszem.
A fém meg sokkal jobban vezeti a hőt mint a műanyag, szóval a te "elméleted" szerint is jobbnak kéne lennie a fémnek. -
dani3l
őstag
válasz
Kiskopika #26553 üzenetére
Akkor ott valami nalad ragadhatott be szerintem, nekem olyan 80-100 mega körül szokott lenni, napok mulva is. Probaltad mar ujratelepiteni?
jozso1989: Ha abbol indulunk ki, hogy a mobilok 95%-a meg mindig müanyag burkolatban van es teljesen jol müködnek, tulmelegedes nelkül, akkor nem valoszinü, hogy egy tok barmit is befolyasolna..
Raadasul rosszabb esetben akar tok nelkül is tul lehet heviteni, mint ahogy azt mar korabban többen is irtak.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26541 üzenetére
Nezd meg az alkalmazasok kozott, mennyi ramot hasznal nlam olyan 250mb felet mar kezd vacakolni de 350 nel mar nagyon erezheto!
Ami erdekes hogy hiaba lovom ki csak a vibert az alkalmazasokbol, ha ujra elinditom ugyan annyi ramml indul el -
NandorHUN
addikt
Mostanában mennyi idő egy szervíz?
-
05Steve
tag
Sziasztok,
a héten megjön az én ONE om is, és ahhoz keresek valami minőségi bőrtokot vissza olvastam és láttam hogy javasoltátok a htc po s650 tokot, teljessen jó bele nem lóg ki belőle? néztem még bugatti tokokat is skinny és a slim fit is tetszik bár elég húzós áruk van, valamint a "csak" a one hoz jó slim fit et nem kapni sehol csak olyat ami másra is jó
előre is köszönöm
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26542 üzenetére
A készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3. -
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #26542 üzenetére
Legfelül, az összefoglalóba!
-
Red@Arc
tag
válasz
CptAdamica #26529 üzenetére
Az európai oldalak közül egyedül a britek oldala él, ott az integrációs szakaszt jelzik.
-
Szpisti
addikt
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26536 üzenetére
st vd6869(1.0) cinesensor 0000-00-00 -ezt írja egész pontosan. Az előbb egy kicsit félreérthető volt, utána javítottam.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26530 üzenetére
Bármelyik nap jöhet.
De valószínűleg jövőhéten.
Sose egyszerre jön ki mindenhol.
A HTC-nél újabban bevett szokás hogy mindig máshol kezdik a frissítést.
4.4.2 Európában startolt
4.3 USA-ban
4.2.2 Taiwanon
aztán jött a többi régió sorban. -
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #26530 üzenetére
Folyamatosan nyomják kifele, tehát Amerikába már nagyjából sok szolgáltatónál megjelent, szerintem rövidesen jön Európa is. Egy-két hét lehet.
-
hurrikan
addikt
válasz
Red Bull fan #26525 üzenetére
Sajnos folyamatosan dolgozok, így még nem volt alkalmam igazán fotózgatni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #26529 üzenetére
És ez mit jelent? Látom hogy az M7-re is kész van már.
De akkor kb. mikor kerül ki hozzánk? -
CptAdamica
veterán
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Mano66 #26517 üzenetére
Nekem is megjarta a szervizt meg szptemberbe es hagytak a st vd 6869 1.0 de a datum az 2013.10.15
Azt nem tudom mikorgyartottak de szeptemberbe vettem tehat ugyan arra csereltek, mindenesetre azota jo ez a lenyeg. De ha lejar a gari es beszarik akkor megkeresem azt a cseh gyokeret aki csinalta az tuti biztosFeribacsi555: nekem a viber 2-3 nap utan kb 500mb ram hasznalatra duzzad, es ilyenkor hasonlo jelensegek lepnek fel, mint amiket irtal. Egyenlore ujrainditassal kezelem a problemat
-
BenHans
addikt
válasz
Bari81 #26524 üzenetére
Csak add le. Hibabejelentéskor rögzítenek mint felhasználót mail cím alapján és hozzád fűzik a telefonod adatait. Ha bejelentetted supportnak és visszaírt, onnantól S/N alapján kezelik a telefont, mert ilyenkor a szerviznek elküldik a készülék adatait és hogy mit kell vele csinálni mik a panaszok és a szerviz minden telefont ellenőriz mikor beérkezik és ha van meglévő utasítás egyéb a HTC felől akkor S/N alapján már tudják is.
Persze mikor leadod leírhatod a hibajelenséget, de tapasztalatom szerint azzal annyira nem foglalkoznak, csak azzal amit a supportnak jelentettél, vagyis az az elsőrendű... Persze azt jó ha leírod hogy supporttal egyeztettél stb. Én magyarul írtam mindig és nem volt gond. -
Red Bull fan
aktív tag
Loboda ,hurrikan!
ha megkérhetnélek benneteket akkor rakjatok már föl pár képet amik m8 -al készültek, nagyon kíváncsi vagyok, gondolkozom a cserén.Előre is köszönöm! -
Bari81
tag
Sziasztok. írtam a HTC supportnak, mert néha lefagy a teló és csak a narancssárga led világít. Meg lekopott a beats felírat, plussz a gyári tok megkarcolta a hátsó oldalt meg a hangszórókat is. Mondta, hogy adjam le és cserélik. Azt is mondta, hogy ő elküldte a szervizeseknek az adatokat, de én is írjam le a hibákat nekik. Angolul vagy magyarul írjam?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26493 üzenetére
Második teszt során a második mikrofonba beszélve az is rendben.
Most egy gémkapcsot nyomtam az alsóba és kifújtam, elvileg javult, gyakorlatilag meg majd meglátjuk.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Sokáig jól működött a telefonom, de már egy ideje szenvedek attól, mintha lassú lenne a rendszer.
Teljesen gyári minden, legfrissebb szoftverrel, amit felajánlott és a következő gondom van vele:Belelépek egy alkalmazásba, vagy menübe, tegyük fel a gmail alkalmazásba. Rányomok a visszagombra és mintha nem érzékelné. Ilyenkor a kijelző is megáll és nem érzékel semmit, egy idő után meg vagy leteszi az asztalra vagy nem. Volt olyan is mintha beragadt volna a vissza gomb, beleléptem valamibe és rögtön kilépett belőle. De nem csak gmaillal van a gond. Néha olyan mintha nem érzékelne a kijelző.
Történt már ilyen mással is?
Szerintetek egy factory reset megoldaná a dolgot? Ettől csak azért félek, mert nem tudom, hogy mi tűnne el a telefonról. Pl képek vagy videók. -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #26514 üzenetére
Jött, csak nem nekünk
Más: HBOOT 1.57-re fog frissülni és kikapcsolt állapotban is ébreszt!
-
enginev3.0
félisten
35 hozzászólás, én meg már azt hittem frissites jött
kapjátok be
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
Juliuska #26498 üzenetére
2013 aprilisi, kiszöni jol van..
Sense 6 temat lehet szerkeszteni Sense 6 Toolbox (meg xposed) telepitese utan. Alkalmazasonkent lehet elvileg valasztani a szineket.
(#26493) zaibatsu: "...Telefonálás során az felel a zajszűrésért..." Ez valakinek müködik is? Csak mert nekem konkretan szarabb a hangminöseg az en oldalamrol telefonalas soran, mint a Desirenel volt..
Sokszor megkapom, hogy nem hallanak semmit, amikor egy kicsit fuj a szel, vagy valami zaj van. Romtol függetlenül jelen van a dolog. Szervizmenüben teszteltem a mikrofonokat, latszolag mindkettö rendben van.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
se4ever2 #26497 üzenetére
Egyik leggyorsabb, egyik legmegbízhatóbb 2 évig garantált támogatás, és most is a legfrisebb 4.4.2 fut rajta hivatalosan, valószínűleg egy főverziót még kap.
Semmi gond nincs a snapi 600-al, mert itt rendesen optimalizálva van, ami sokkal többet számít, mint hogy egy LG G2 vagy S4 laggol erősebb procival is, akadozik sokszor egy menü belépés is, itt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest