-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozso1989
őstag
A GPS nagyon az eszi az akksit ha be van kapcsolva? Mennyit nyerhetek vele, ha kikapcsolom és csak akkor kapcsolom vissza, amikor szükségem van rá?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
silver-pda #27897 üzenetére
En a regi ablaktorlos idojarast kovetelem vissza. Szinte kertem, hogy essen az eso, pedig utalom
-
silver-pda
aktív tag
Ebben a sok frissítésben egy vmi nem teccik:
nincs élő (hanggal) időjárás háttér.Nekem az teccett, és mások is csodájára jártak, hogy HTC ilyet is tud.
Vmi megoldás gyári romon? -
Leafnshit
tag
a mi töltőnk mennyivel tölt? csak mert beszart a gyári töltőm, és gondoltam vennék egyet ami kicsit gyorsabban, mert néha hirtelen kellene többet töltenem.. vagy nem érdemes csak a hivatalos gyárit használni?
-
Nightfall75
tag
Sajnos el kell ismerni, most az történt, hogy a HTC fogta az M8-ra írt Sense6-os romot, elvégezte a működéshez szükséges módosításokat, és kiadta az M7-re, anékül hogy az itt jelentkező esztétikai hibákra jobban odafigyelt volna. Kicsit olyan ez, mint amikor egy konzoljátékot egy az egyben átportolnak PC-re és néha ottfelejtik a "Press Start" feliratot a nyitóképernyőn.
Az alap téma egyébként a blinkfeed zöldet leszámítva nekem tetszik. A tárcsázót viszont elcseszték a fekete háttérrel és nagy gombokkal. Nem véletlen, hogy a főzött romokban javítva lett ez is, és az alsó üres sáv is.
-
becenevem
aktív tag
Azt látom, hogy kikerült az élő háttérképek közül az időjárás.
Miképp lehetne visszaállítani hogy az élő háttérkép az aktuális időjárás legyen?Nincs kimentve valakinek az APK?
Köszi.
-
kirillov
csendes tag
Nektek is laggol a Viber a frissítés után?
-
ffodi
veterán
válasz
Zirowe #27877 üzenetére
Nekem ez volt az első dolog, ami feltűnt a frissítés után, és nekem sem tetszik. Legalább a lapozáskor látható kis pöttyök ne tűnnének el nyugalmi helyzetben.......ha így lenne talán nem zavarna.
Másrészről a lockscreen sem lett a legfaszább szerintem, igazán visszahozhatnák a kb. 3 verzióval korábbi Sense-ben még megtalálható eyecandy időjárás lockscreent, vagy valami hasonlót...... Valamint az ugyancsak 3-as körüli Sense-ben megtalálható feljegyzések widget is nagyon hiányzik mióta One-om van, a 3d launcher, és még sorolhatnám.......
Persze-persze mindenre van 3rd party megoldás, de az mégsem olyan.....
-
szekra
addikt
válasz
Zirowe #27882 üzenetére
Sajnos igen, tudod a vélemény olyan mint egy... Downgradelni nem tudsz, szóval vagy megszokod, más launcher után nézel, vagy váltasz.
dani3l: biztos vagyok benne, hogy lehet majd letölteni témákat hozzá. (Xperia arc s-em volt régen, nem volt nehéz rá témázni, én magam is csináltam.) Persze root kell majd hozzá gondolom.
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #27883 üzenetére
Akkor onnantol mar csak Orákulumnak fogunk majd szolitani..
Vagy "Hurrákulum"?
(#27881) szekra: Pontosan ez a lenyeg! Nem lehet mindenkinek az egyeni igenyere szabni, ezert mennyivel jobb lett volna, ha meghagyjak a lehetöseget, hogy mindenki olyan szint valasszon, amilyent akar (vagy legalabb lehessen letölteni). Helyette van kemeny 3 darab, aztan ha tetszik örülsz, ha nem nem.
Na de hagyom is a temat, különösebben nem erdekel igazabol ez a resze, ugyhogy nem offolom vele tele a topikot.Külön launchereket meg nem szeretem, mert a "Rozi" akkor is fut a hatterben, cserebe mellette meg egy zabalja a ramot. Raadasul a nagyresze kokany..
-
hurrikan
addikt
Na láttam megjött a frissítés
lefrissítettem a család két másik One-ját még akkor gyorsan, hátha eltűnik
amúgy akik kérdezték hogy vajön mikor jön, jönnek egy sörrelmert megmondtam hogy 2hét múlva, június első szerdáján újraindul
az már csak hab a tortán hogy a 21-ei megindulást is napra pontosan megjósoltam 3héttel előtte
Ha a HTC táblázat valós volt, és valóban Július végén jön a 4.4.3-as frissítés akkor 30-án szerdán fog jönni
persze ha addig más közleményt adnak ki én is fenntartom a változás jogát -
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27879 üzenetére
Én ezt értem, de sajnos nem lehet mindenkinek az egyéni igényeire szabni valamit. Nem te/mi vagyunk a tervezők, ezt valaki megálmodta, elfogadták, megcsinálta és ilyen lett. A seggedet a földhöz is verheted, de akkor sem lesz ez másképp.
Ez a szép az androidban, ha nem tetszik valami, váltsad le a launchert, nem lesz ott alul rés, és kismillió widgetet, témát találsz ami tetszik. (Nem kifejezettem nekem címzem).
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #27873 üzenetére
Feketen hasznaltam eddig is..
De most nem arrol volt szo. Hanem arrol, hogy van egy kekzöldnarancsfekete, meg egy kektürkizlilafekete, meg mittudomen, ami eleg cifra egyben. Ha mondjuk lenne valasztasi lehetösegem, hogy csak kek, vagy csak zöld, vagy ne adj isten meg az arnyalatot is kivalaszthatnam, egy ...va szot nem szolnek.Egyebkent pedig elfert volna meg egy sor is, mert en ugy hasznalom es teljesen normalisan nez ki, mintha gyarilag olyan lenne. (Azert kis res itt is van, de igy mar nem olyan veszes. Meg ugye nincsenek ott a szövegek az ikonok alatt.)
Es csak hogy meg valamibe belekössek, a tarcsazo sem tetszik, hogy meg nagyobbak lettek a gombok, igy mar aztan tenyleg semmi ertelme fölötte azon a 2 centin megjeleniten a kontakt kepet (vagy inkabb a kep egy darabjat..).
De azert hozzateszem, összessegeben meg mindig szep a rendszer, messze jobban nez ki a konkurencianal, csak ilyen aprosagokra azert kicsit jobban odafigyelhettek volna, mert ez aztan tenyleg nem nagy munka..
-
szekra
addikt
válasz
kenny123 #27876 üzenetére
Katt az időjárás widgetre, jobb felső sarok 3 potty, Beallitasok, pipalj ki mindent.
Szerk.: megoldódott, bekapcsol a power saving, csak ha 10-re van állítva 9kor, 5-nél 4%on stb.
Edenyke: akkor ha neked ez igénytelen valts szamszung tácsvizre, hátha jobban bejön.
Egyébként meg ugyan ekkora rés volt ott kb. csak a fekete csík vizuális hatása miatt nem tűnt ekkora nak.
-
szekra
addikt
válasz
Zirowe #27874 üzenetére
Ha megnezed, egy újabb ikonsor nem fért volna el ott. Eddig az volt a baj, hogy fekete csík volt ott, most meg az, hogy nincs fekete csík és hülyén néz ki... Nektek semmi sem jó.
Egyébként engem is zavart, de eltelt 27 perc és már megszoktam.Más: valakinek működik az extrém mód automatikus bekapcsolása?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steve1207 #27868 üzenetére
Tök jó, örüljek, hogy egy hányadékot adtak ki.
Tehát a vásárlónak már véleménye se legyen, hanem igénytelenül örüljön a gyártó kegyességének.
JaniWalker: elférni elfér, csak vizuálisan és stilisztikailag igénytelen. Vagy maradt volna ugyanúgy, vagy akkor funkcionalitást növelve szúrtak volna inkább be még egy sornyi appot, annak lett volna értelme.
-
dani3l
őstag
válasz
JaniWalker #27870 üzenetére
Végülis, de..
De attól még ronda.
Egyébként nem értem ezt a Senset most. Mondhatni nonSense..Ez a bazi nagy rés, undorító fehér háttér a widgeteknél, mindenféle cifra színes téma, persze testreszabhatóság nuku..
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #27859 üzenetére
Ja, valami hasonló válaszra számítottam, csak mondom azért hátha van remény..
De mindegy akkor, kivárok, nem sürgős.
Steve: Ez a telefon még csak egy éves! Ne öregítsük már..
Mentségedre legyen mondva, 2 évesen is ugyan ilyen jó lesz..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Leafnshit #27862 üzenetére
Nekem sense 5.5-el gyárin hozott 28ezer felett, most sense 6on 28ezer alatt hoz.
Így már nem is kell, kukára vele.Amúgy ritka idétlen lett ez a nagy "szóköz" az alsó dokk és az első sor app között a kezdőlapon, és nem, nem érdekelnek az odakerült pöttyök, mert egyrészt eddig is megvoltam nélkülük, másrészt semmi funkcionalitásuk nincs, illetve semmi szükségük ekkora "szabad térre".
-
Leafnshit
tag
Sose szoktam ilyen virtuális számokkal dobálózni, mert szerintem semmi értelmük, nem adják vissza egy telefon "smooth-ságát". De kíváncsiságból az update után lefuttattam egy antutu-t, és ez lett az eredménye. Hiába van húzva az S4, és hiába csal úgy látom, az optimalizáción nem segít
Minden teljesen stock. Miért van amúgy ennyivel az átlag One felett?
-
kenny123
addikt
Lezárt képernyőn az óra mellett azt irja a telefon hogy az időjárás adatokat nem lehet lekerni.ezt hol tudom beállítani?
-
Nightfall75
tag
válasz
dani3l #27856 üzenetére
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy szervizest egy ilyen trükk vissza tud tartani attól, hogy frissítsen. Az RUU-k nem dísznek vannak, ponosan a szervizek használják őket. Vagy gondolod elkezd wifin OTA-zni, aztán ha gond van a HTC update szerverrel, mint ahogy 2 hete történt, ránt egyet a vállán, oszt jóvan.
Légy nyugodt, nem a bekapcsolt telefonon a beállítások - névjegyben fogja megnézni milyen szoftverzió van rajta, hanem kapásból belép a bootloaderbe, ahol látni fogja az hboot és os verziókat.
1.44 hboot-al talán el sem indul a lefrissebb rom, de ha mégis, én biztosan nem zárnám úgy vissza s-on-ra, mert ha bármi gond van, könnyen lehet tégla belőle. Szerintem azt még a HTC sem teszteli, hogy hogyan fut egy ősrégi hboot egy új rendszeren, miért is tenné.
-
dani3l
őstag
A napokban felmerült bennem valami, erdekelne azoknak a velemenye, akik kicsit jobban benne vannak a temaban:
Mennyire eletkepes elkepzeles az vajon, hogy s-off-olt telefonon visszateszek egy regebbi hboot verziot (1.44 mondjuk), majd ez utan fölteszem a legfrissebb stock romot, firmware nelkül. Ez utan visszazarom a telefont, s-on, meg ami kell es igy küldöm szervizbe.
Ez azert merült föl bennem, mer szervizben ugye elvileg frissitik, tehat ha visszakapom, lehet, hogy joideig nem fogom tudni ujra s-offolni. Persze kerdeses, hogyan frissitik szervizben. Mert ha OTA, akkor ezzel a modszerrel elvileg nem talalna frissitest, nem? Mert elvileg a legujabb szoftver lenne a telefonon, csak a hboot lenne regebbi. Ha viszont ruu-val frissitik (sajnos erös a gyaum, hogy igy van), akkor teljesen mindegy es fölösleges szorakozni vele..
-
dani3l
őstag
válasz
Geri89 #27853 üzenetére
De miert lett ugy visszazarva, hogy ott van?
Vagy mar igy vetted?
Szvsz ha nem 1.57..-es HBOOT-od van, akkor probald S-OFF-olni Firewaterrel, utana el tudod tüntetni a tampered feliratot, majd visszazarod es S-ON.Esetleg ha nem sürgös a problema javitasa, akkor varj egy kicsit, hatha jön az uj verziora is S-OFF. Mindenesetre ha igy teszel, akkor javaslom mar ne frissits, ha esetleg jönne is frissites..
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Van itt esetleg olyan, aki küldte már el a telefonját úgy garanciában, hogy a Tampered felirat a bootloaderben volt? Mivel járok jobban? Ha lekérem HTC Dev-ről a bootloader nyitást, vagy ha elküldöm zárt loaderrel, s-on-al, de tampered felirattal? Előre is köszi!
-
Ununqatrium
aktív tag
Van köztetek olyan, akinek fennállt a probléma, mikor hívást követően nem old fel a kijelző, így csak a bekapcs gombbal lehet megszakítani a hívást, valamint csinált gyári visszaállítást? Az érdekelne, helyrehozza-e. A frissítés sajnos nem oldotta meg.
-
rodman73
aktív tag
Köszi a gyors segítséget, sikerült is!
-
markyy18
aktív tag
-
rodman73
aktív tag
Vettem egy One-t és sajnos nincs rajta magyar nyelv. Letöltöttem a morelocale2 nevű programot, de sajnos annak meg superuser kellene. Hogyan tudnék legegyszerűbben superuser jogot csinálni magamnak? Vagy esetleg létezik más megoldás is a magyar nyelvre?
-
Stunts666
őstag
Telenor nem tudom mit sz*rakodik! HTC_032 a cidem, telenoros és még semmi.
-
szatex
újonc
Sziasztok!
HTC_032 a Cidem. A telefon pedig két kártyás ONE M7 erre is van sense frissítés? -
jozso1989
őstag
Én meg a szokásos sima energiatakarékost nyomtam be. A procit vegye le + adatot nyomja a ki. Ezt a kettőt szoktam bepipálni (extrém energiatakarékost benyomtam, hogy induljon 10%-nál). Nem vettem észre változást. 4%-ot merült este, ahogy szokott.
-
ndavey
tag
Éjjel én is teszteltem, 7 óra alatt 5% merülés... (Y)
-
szekra
addikt
Teszteltem az extrém energiatakarékos módot, ~10 óra alatt 0% merülés. Na ez a nem mindegy.
-
w.miki
veterán
válasz
dani3l #27839 üzenetére
de bejött, csak valamiért újra is indult, de most, hogy nyomogatom a lefelé-t, most itt van előttem:
piros háromszög, alul kilóg belőle egy felkiáltójel
ha tovább nyomom a LE-t, újraindulmég egy trükk, ha cache-t törölsz, a telefon visszaáll gyári állapotba, és ott BE van KAPCSOLVA a gyors rendszerindítás... végig kell menni a bevezetésen, és a beállításokban KIkapcsolni, különben nem lehet belépni
még1x köszönöm -
dani3l
őstag
válasz
w.miki #27838 üzenetére
Nem kell az erase cache.
Lehet a pirom haromszög csak akkor van, ha tenylegesen be is lepsz a recoverybe, elöször azthiszem tenyleg csak az a zöld karika van.
Mentsegemre legyen szolva nem sok stock recoveryt lattam..
De ha nem a TWRP jön be, akkor stock van, nem kell aggodni. -
-
dani3l
őstag
válasz
w.miki #27834 üzenetére
Nem hibaztatlak, azert is linkeltem korabban az xda-s leirast, en is mindig azokat nezem elöbb, szerintem sokkal erthetöbbek..
Bootloaderbe belepsz, ott a Recoveryt kivalasztod (hangerö gombokkal), majd megnyomod a powert. Ha a piros haromszöges kep fogad, akkor gyari a recoveryd.
-
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27830 üzenetére
Köszönöm a sok segítségeteket
de őszintén megmondom, nekem ezek a magyar leírások kicsit kínaiak, így THX útmutatásai alapján tettem fel a gyári recovery-t, pedig keveset tudok angolul. De az valahogy átláthatóbb volt, úgy pontokba szedve... Meg nekem hiányzik belőle, hogy mikor, hogyan, milyen állapotban dugjuk rá a telefont.
Igaz a parancsokat meg a magyar leírásból lestem le...
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Így elvileg most gyári állapotú a telefon, hiszen gyári recovery-m van... hogy is lehet abba belépni, hogy megnézzem? -
jozso1989
őstag
Nagyon szép az új Sense! Lila témával és lila háttérrel nagyon kemény. A "HTC háttérképek" jobb alsó sarkában található képről beszélek.
-
-
Loboda
senior tag
válasz
w.miki #27828 üzenetére
TWRP recoveryvel nem megy fel a gyári frissítés!
Ha teljesen gyári europai romot szeretnél a készülékre, úgy hogy az S-OFF is megmaradjon, azt is meg lehet oldani!
De az már egy kicsit nagyobb munka!
Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre
1,
2,
3,
4/a -
dns86
tag
Tegnap felraktam az updatet, csináltam egy gyári resetet, a névjegyeket annak rendje-módja szerint le is szinkronizálta a Googleból. Meglepődve vettem észre, hogy van 1-2 névjegy akihez nem rakta be a Facebookról a képet profilképnek. Olyanoknak akiknek előtte ott volt. Ez mitől lehet? A profilt társította, de a kép nincs ott. Próbáltam, hogy a kontakt szerkesztésnél a képre bökve kiválasztottam a Facebook forrást, de ugyanúgy nincs kép. Mi lehet a megoldás?
-
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27799 üzenetére
ne állítsam vissza teljesen gyárira?
Ha megint jön egy frissítés, akkor lehet, hogy megint megfekszik a teló, nem?
vagy most már jó lesz, és marad a TWRP is?Ha teljesen gyárit szeretnék, akkor mit kell feltennem? Valamelyik RUU-t?
Bár akkor meg elveszik az S-off, meg ilyenek, annak van valami hátránya?
Inkább hagyjam így, TWRP-sen? -
Loboda
senior tag
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott a One (Hboot: 1.55, T-MOB101, unlock és S-OFF), rájöttem, nincs szükségem custom rom-ra, csak egy jól kipucolt stock-ra, ezért szeretném visszaállítani az eredeti állapotot, visszazárni a bootloader-t és meghagyni az S-OFF-ot.
Ami a probléma, hogy T-MOB101 cid-hez nem lehet találni firmware-t, gyári recovery-t. Nandroid backup van, a nyitással eltűnt gyári alkalmazásokat is talán tudom pótolni.
Mennyire járható, ha átírom HTC__032-re, mindent visszaállítok (erre a cid-re) gyárira, és ha szervizbe kell mennie, csak akkor írom vissza az eredeti T-MOB101 cid-et?Előre is köszönöm.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #27821 üzenetére
-
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #27814 üzenetére
Kb. első találat google-ben. Sense5 háttérképek és csengőhangok letölthetőek ezen a linken.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27814 üzenetére
Képet, zajokat ki tudod szedni egy korábbi romból, ha nagyon kell. Widgetek szerintem is ocsmányak lettek...
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #27803 üzenetére
Nem lehet hogy az update-ben volt valami ami miatt hirtelen többeknek is sercegni kezdett? Előfordulhat egyáltalán ilyen?
-
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #27810 üzenetére
Mindegy is,mert holnap viszem szervízbe. Csórikám kamerája megadta magát. Olyan lila mint az állat. Igaz nagyon ritkán forptóztam vele
-
Ununqatrium
aktív tag
Hát emberek, van bőven csalódás. A fehér widgetek, kivették a kedvenc háttérképem, ébresztő- és üzenet hangom, helyette megpakolták egy rakás sz@rral.
-
markyy18
aktív tag
Valakinél jelentkezett az, hogy az energiatakarékos és az extrém energiatakarékos mód nem elérhető. Egyszerűen az ikonja szürke és nem lehet őket bekapcsolni.
-
jozso1989
őstag
Észrevettétek, hogy dupla koppintásra kikapcsol a kijelző lock screen-en?? XD Most jöttem rá tök véletlen.. lock screennél próbáltam valahogy az értesítést elindítani, de már nem lehet feloldani vele a kijelzőt. Elkezdtem húzni-vonni majd tapogatni, erre kikapcsolt a kijelző.
Remélem ez egy easter egg következő frissítésből, ha értitek, mire célzok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27808 üzenetére
Az jelzi, hogy éppen adatforgalom van wifin.
Egyébként nekem is recseg a felső hangszóró valószínű nekem is valami por ment bele majd ha lesz kedvem beadom szervizbe.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27806 üzenetére
Ja, kurva jol nez ki a developer edisönös piros szöveg alatt..
Kicsit dolgozhatott volna meg rajt a dizajner.
Egyebkent igen, mehetett bele por. Mondhatni ezek a hangszorok arra vannak tervezve, hogy magukba gyüjtsek a port..
-
Ununqatrium
aktív tag
Nah, kaptunk egy "Powered by Android" reklámocskát bekapcsoláskor
-
Ununqatrium
aktív tag
Megörültem a sok hozzászólás láttán, mentem is a menübe, mint a cunami
Egyébként nekem is kezd recsegni a hangszóróm. Ellenben nem mindig. Por mehetett bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest