- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy M7, amin csináltam egy gyári beállítások visszaállítását (később a romot is újraraktam, ami egy viper m9) azóta a következő hibaüzenet fogad indításnál: A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt. Ötletek?
Kártya most nincs a telóban, de gondolom ez nem okozhatja a hibát. -
Majkee84
aktív tag
Üdv! Nekem is lejárt a garanciám. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ami köztudottan szériahiba (pl. kamera lilulás) azt garancia időn túl esetleg cserélik/javítják ingyen?
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A One X-es fórumban nem kaptam választ, ezért megkérdezem itt is hátha valakinek van ötlete erre.
-
Majkee84
aktív tag
Akkor először le kellene töltenem valahonnan egy gyári romot, majd a tampered eltűntetése, ez után s-off, locked és vissza s-on?
-
Majkee84
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Azt honnan lehet tudni, hogy ott nyitották?
-
Majkee84
aktív tag
Erre valaki esetleg?
Gond lenne, ha egyből a telemaxhoz vinném? A lakóhelyem és Budapest Kb 5-600 km oda-vissza, elég költséges gariztatás lenne. -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is előjött a kamera lilulás.
Egyelőre nem zavar, mert este nem szoktam fényképezni nap közben meg normális képet csinál.
A garancia az ujgsm.hu -hoz szól.
A kérdésem az lenne, hogy ha gariztatnám vihetem-e a nyíregyházi telemaxhoz (hozzám ez van a legközelebb)? -
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26542 üzenetére
A készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3. -
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26536 üzenetére
st vd6869(1.0) cinesensor 0000-00-00 -ezt írja egész pontosan. Az előbb egy kicsit félreérthető volt, utána javítottam.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26358 üzenetére
FA38YW903678
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Van egy 801s-es One-om, ami elvileg az ázsiába szánt verzió.
A kérdésem az lenne, hogy a gyártás helyét és idejét hogy lehet megállapítani? (az összefoglalóban leírt módszerrel nem sikerült) -
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Nekem 7 ezerért akarták megcsinálni a sim cserét mivel a teló nem vodás volt... Mondtam hogy jó, akkor szeretném megszüntetni az előfizetésem, majd csináltatok egy újat! Egyből megcsinálták ingyen!
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A napokban beléptem a klubba egy One-nal. A kérdésem az lenne, hogy a főzött romoknál itt is külön fel kell flashelni a kernelt (mint a One X-nél), vagy csak simán aromával elég telepiteni a romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest