-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz
petipetya #1581 üzenetére
Ja, meg egy erdekesseg. UPC 120mbit, Ciscso EPC3295 GW, telefonnal speedtest-nel a max 11-12mbit le, 3-4mbit fel volt kozeli szerverre merve (nem tudom, mennyire pontos a speedtest.net szervertavolsaga, de app-ban 1-2km-t irt). Uj helyen ugyanaz a router, ugyanaz a speedtest, ugyanug ONE 17-19mbit le. Tovabbi tesztelest igenyel, de idaig ez is jonak tunik.
-
Xaels
félisten
válasz
petipetya #1551 üzenetére
A kijelző alján megjelenik egy fekete sáv benne a 3 pöttyel (menü/beállítások) olyan alkalmazásoknál amik nincsenek erre felkészítve vagy a HTC féle gesztussvezérlésre. Ez az első tesztpéldányokban eltüntethető volt úgy, hogy a Back gombra lehetett programozni a Menu-t, erre volt opció a beállításokban, de a végleges termékeken lévő szoftverből hiányzik ez a beállítás.
-
keIdor
titán
válasz
petipetya #1551 üzenetére
Szoftveres menü gomb, ami akkor is ott van, amikor semmi szükség rá. Értékes kijelzőterületet foglal le magának. Szerk: One X-nél elégsokan anyázták a HTC-t emiatt, ezért volt rá frissítéssel a menüben erre opció és az egyik kapacitív gombra át lehetett programozni és akkor nem volt ott.
De most elkövették ugyanezt a hibát, én emiatt el is adtam az első One X-emet. -
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
petipetya #1041 üzenetére
Nem feltétlen jó hír...
ad1, vagy most is energiatakarékos üzemmódban volt, hiába kapcsoltad ki -> bugos
ad2, vagy tegnap sem volt energiatakarékos üzemmódben, hiába kapcsoltad be. -> gubosAz ad2 lenne a szerencsésebb, mert azt jelentené, hogy normál használat mellett jól bírja. A konzekvencia mindkét esetben az, hogy bugos
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #897 üzenetére
Készen van az újabb aksi teszt. Folyamatosan HSDPA-n ment róla a mobilnet és most is be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, amiben csak a takarékos cpu használat aktív. A fényerő stabilan erre a szintre volt állítva: kép
Ezek a push szinkronizálások voltak bekapcsolva: Facebook (hírfolyam, naptár és névjegyek), Google (azonnali feltöltés, Gmail, Google+, Internet, Keep, naptár, névjegyek és Picasa) és Hírek. Emellett nálam folyamatosan be van kapcsolva a a Google helymeghatározó szolgáltatás + Hely és Google keresés.
Az aksit 5%-ig merítettem, a kijelző pedig 4óra 19percet ment. Íme a fotók:
kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 -
-=Ghost=-
őstag
válasz
petipetya #992 üzenetére
Az előlapi hangszórókat tudnád tesztelni? Torzít-e, és ha igen milyen hangerőnél? MA teszt szerint már fél hangerőn is "masszív" torzítást lehet érzékelni, külföldi oldalak tesztjeiben, a bemutatón rögzített videókon pedig emlékeim szerint még max hangerőn sem emlegettek ilyesmit.
Köszi. -
Burt1793
veterán
válasz
petipetya #901 üzenetére
Na, ez nagyon korrekt, tetszik, az 5 óra kijelzőhasználat, netezés, meg minden amit írtál ez elég jónak mondható szerintem!
(Közben csináltam pár folyamatos 3G-s napot az S2-vel, de gondolom nem érdekel senkit, így csak annyit jegyzek meg, hogy szopja lefele az aksit rendesen a folyamatos e-mail, FB, google, naptár, időjárás szinkronizálás, 10 óra alatt 2 óra világítással 61%-on áll...)#Bog: Teljesen igazad van, mondtuk is már itt párszor, hogy mindenki automata módban használja, én se állítgatom, csak azt nem tudom, hogy miért húztad fel magad ennyire...
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #629 üzenetére
Készen van az aksi teszt. Azt tudni kell, hogy reggel kb. 1-1,5 órán át HSDPA-n ment róla a mobilnet, mivel megint kiesés volt a kábelnetnél. Emellett megnéztem rajta a Madár meccsét Youtuberól (ezt már wifin) és kb. 10-15 percet olvastam is a Cool Readeren. A fényerő stabilan erre a szintre volt állítva: kép
Ezek a push szinkronizálások voltak bekapcsolva: Facebook (hírfolyam, naptár és névjegyek), Google (azonnali feltöltés, Gmail, Google+, Internet, Keep, naptár, névjegyek és Picasa) és Hírek. Emellett nálam folyamatosan be van kapcsolva a a Google helymeghatározó szolgáltatás + Hely és Google keresés.
Az aksit 5%-ig merítettem, a kijelző pedig 5óra 6percet ment. Íme a fotók:
kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8Holnap megismétlem ugyanezt, csak akkor folyamatosan HSDPA-ra lesz lockolva a teló.
-
Hegasus
senior tag
válasz
petipetya #629 üzenetére
Az aktív kijelző használatot a htc kivette a sense-ből (jb frissítés óta), és úgy tűnik nem is fogja visszatenni ha a sense 5-be sincs benne.
Viszont ahogy nézem egész szépen bírja a nyüstölést, mert sokat ment a kijelző. Ez a program amúgy megmutatja mennyit ment a kijelző, talán visszamenőleg is, bár nem biztos. De legközelebb meg tudod mérni vele, ha persze nem nagy gond. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #600 üzenetére
Szabadon felhasználható belső tárhely: 21,43GB kép
Aksi (folyamatos Google/Google+/Facebook szinkronizálás, reggel volt hsdpa-n is mivel szarakodott a kábelnet, most pedig folyamatosan wifin lóg): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 (sajnos az aktív képernyőhasználatot nem találtam meg)
Proci: kép
Kijelző: kép
-
joey04
titán
válasz
petipetya #600 üzenetére
ICsak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is
Egy ilyen funkcióhoz minek kell vajon "regisztrálni"?604: igen, de a samuban magasabb órajelen pörög a cumó. Más kérdés, hogy a videók alapján előnye nincs, mivel a HTC szerintem folyamatosabb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #544 üzenetére
A vibra motor nagyon jó benne, erősebbnek találom a Sonyban lévővel.
A multitasking egyszóval odab@sz - legalábbis az 1GB RAM-os telóhoz képest. Minden azonnal betölt, nincs semmi késlekedés. Igaz, hogy csak az utoljára használt 9db alkalmazással képes erre.
Beléptem a dropbox fiókba, és kaptam 2 évre 25GB tárhelyet a jelenlegi pár gigás helyett. Tavaly már olvastam erről, de elfelejtettem, így ez most kellemes meglepetés volt.
A kijelző betekintési szöge sokkal jobb a Sonys TFT panelnél, a színek pedig szépek. Egyéni ízlés kérdése, de nekem a Samsung super amoledje túlságosan is túlszaturált és bántja a szememet. A Sony TFT-je fakó kissé, viszont ez a HTC-s SLCD3 tetszik. Ám napfény hiányában sajnos még nem tudtam élesben letesztelni az SLCD 3 panelt, pedig ez nálam egy sarkalatos pont.
A böngészőben van teljes képernyős mód és flash is. Ha a teljes képernyős böngészés közben jön egy email vagy bármi más, akkor az értesítő sáv felvillan egy kis időre, hogy lássuk mi érkezett.
A tv távirányító jó móka, nekem tetszik, hogy nem kell külön azzal is kínlódnom.
Csak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is, 1-2 kattintás volt a telepítés, ez nagyon felhasználóbarát. Olvastam, hogy a power gombot tehették volna oldalra is - egyetértek vele, főleg hogy az infrát abszolút nem kell a tévé felé fordítani, ezért mindegy hogy a telefon melyik részén helyezkedik el.
A produktivitás képernyőzár nagyon pöpec, mivel sokat használom a Naptárat.
A home felületen lévő Blinkfeed nevű hírfolyamot sajnos csak a faszbukra tudom használni, mivel nincsenek benne hazai hírportálok. Nagyon szép és gyors.
Az alkalmazás listában hibának tartom, hogy az abc sorrendben való nézetben nem lehet mappázni. Nekem pont erre lenne szükségem, hogy a napi szinten használt 5-10 progit beletegyem egy mappába, a többi pedig legyen abc sorrendben. Ha átváltok egyéni rendezésre, akkor a telefon saját magától hoz létre mappákat, holott erre senki sem kérte - egy nagy katyvasz az egész, így számomra csak az abc sorrendbeli nézet használható.
A billentyűzetnél hiányzik az automatikus szóköz. Ettől eltekintve jól használható.
Az értesítési sávból hiányoznak a gyári Google féle gyorskapcsolók.
A gyerek módot nem sikerült aktiválnom, user error tudom, de ez nekem már túl van bonyolítva, hagytam is a fenébe.
A biztonsági mentés funkcióért piros pont jár.
Az üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, ehhez kell pár nap.
Az energiatakarékos módban bepipáltam a cpu teljesítményének visszafogását, de így sem laggol, mindenhol szép folyamatos a működés és az animáció, pedig be van lakva a vas.
-
Balinov
titán
válasz
petipetya #554 üzenetére
nalam is ezek vannak, akkor kerintenem kell egy 3rd party app-ot erre a feladatra.
Pie-t erre ertettem, , amit linkeltel az elobb, mind a HTC-s, mind a Sony-s screenshotnal lathato
Lalll: 100%-ban egyetertek, Beats nem egy nagy durranas szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest