- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Nem hiszem hogy sokakat az érdekelne, h ki milyen programokat, app-okat használ, mivel minden ember más (még szerencse). Pl.: én szeretek fotózni a van-ommal, de nem biztos hogy csúcsminőségű az adott fotó, ilyenkor mondjuk egy snapseed-el igen csak el lehet takarni a minőségi hibákat és rögtön egy más hangulatú képet tudsz kreálni. vagy a pixlr express-el vegyítve. (általában két-három fotóalkalmazást használok a képeim hangulatához és nem feltétlenül a minőség takarásához). De lehet h valaki meg kifejezetten nem szereti ezeket az app-okat, ezért lefikázná. mert miért ne. Vagy ott a blinkfeed. van lehetőség Pl.: index beágyazásra. szeretem, pipa. valaki meg sírna hogy őt idegesíti a BF... vagy Pl.: video highlights. használom folyamatosan, amikor úgy érzem, hogy egy adott eseményt jobban el tud mesélni röviden tömören... (és még saját zenét is tehetsz a videora) pipa. gondold el milyen viták kerekednének, hogy az index miért jobb mint az origó.
Lehetne rohadt sokat írni a különböző appokrol, meg hogy ki hogyan használja, meg hogy ki-mit használ, de akkor meg a másik" oldal váncogna...
Én azt mondom, hogy inkább kérdezzen be az ember egy adott kategóriára és biztos hogy előbb-vagy utóbb választ is kap.
Az én kérdésem: ki tud olyan videó szerkéztő app-ot amivel legalább két-három stb, videót képet lehet egybegyúrni saját zenével szöveggel? találtam a play-en már ilyesmit, de egyszerűen használhatatlanok. kifagynak, vagy csak szar minőségben tudsz menteni.(még a fizetősek is ilyenek) van-e egyáltalán a droidra olyan ami használható is? mint Pl.: anno iP-nál az imovie, vagy a splice. )boccs a példákért. tudom droid topic)
Vagy tudtok olyan dj app-ot amivel normálisan lehet zenéket mixelni? mert van itt is egy két alkalmazás, de inkább hagyjuk. még a fizetős verzióval sem lehet értelmes keveréseket véghezvinni.
A topik szakmai része meg ok-s csak néha sokk és nem mindenki érti aki itt a one-t használja.mivel szerintem úgy jó ahogy one.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest