-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
Badboys #15975 üzenetére
Én az előlapi hangszóróra gondoltam, ő pedig a füles részét nézte. Én nem vagyok olyan zene rajongó, hogy 60ezres fülessel meg flac-es zenékkel járkáljak. Edzéshez, közepes minőségű 6000 Ft-os Sennheiserrel teljesen jól elvagyok. Különbséget nem találtam ugyanolyan számnál a One vs G2 között. A G2 nem nyomott annyi basszust talán, de én csípem mert futáshoz edzéshez szeretem ha van elég basszus
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek.Egyébként én nagyon szeretem a One billentyűzetét, sok szót megtanult már, és nagyon kényelmes használni. Ha Swiftkeyt is használnám vagy 1,5 hónapig tuti arra is rászoknék. Nem rossz, csak meg kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest