- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Van valami módszer, kód a sim-lock megállapítására a sim próbán kívül? Nincs a környezetemben microSIM-es más szolgáltatós ismerős.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! A Vodánál kapható készülék voda függő, vagy gyári független?
-
hito
nagyúr
Köszi a hozzászólásokat, biztos, hogy kihagyom.
Ekkorát nem kockáztatok. Mindenesetre nagyon ügyes klón, nem gondoltam volna, hogy itt tartanak a kicsi sárga emberkék. Bár ha hamisítás a cél, akkor náluk a lehetetlen is lehetséges.
kirkri: ok, de a microSD bővíthetőség nem opció, arra azt írja, hogy van és kész.
csacsi67:
-
hito
nagyúr
válasz
Laca1212 #15935 üzenetére
Passz, holland.
migabi24: de ilyen SOC-cal és tulajdonságokkal, fHD panellel copy?
Ilyet se láttam még. Vagy valami developer edition lehet még. Kizárt, hogy 600-as proci és 320-as adreno legyen egy klónban. Ezért nem értem az egészet. Vagy ártveri az antutu-t?
kirkri: ezt én is néztem, de se nem dual-simes, se nem bővíthető. A 13Mp-es kamera stimmel csak.
-
hito
nagyúr
válasz
kirkri #15926 üzenetére
Hihetetlen, de nem tudom eldönteni, hogy ez klón-e vagy sem. Egy képet én is lőttem róla, sajnos rossz fényviszonyok között nem volt hajlandó fókuszt találni a One-om
Mondom, a proci és a gyorsító is stimmelt, klónba meg nem tesznek ilyen SOC-t általában. Szétszedni nem lehetett, nem dual-simes, 3G ok volt, még a piros LED is ott volt felül. Teljesen tanácstalan vagyok. Egyébként az enyémen hátul model szám címszó alatt PN07120 van, azon PN07100 volt.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Erdekes hirdetesre lettem figyelmes. Szerintetek letezik hogy ez nem klon es a HTC gyartott a One-bol ilyen varianst? Ma egyebkent talalkoztam is az eladoval, megfogdostam a keszuleket es tenyleg eredetinek tunt. Antutu procira es gyorsitora ugyanazt hozza mint ami az en One-omban van es ugye az tutti eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Villanyszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Napelem
- Macska topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest