- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
kllzslt #15533 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni hogy samsung telókat minden "hülyeségért" gariztatják egy kis kopás a króm kereten és már cseréltetik az egész előlapot kijelzővel és meg is csinálják jóhogy több kerül így gariba vissza
+ még azt hozzá lehet tenni hogy sok embernek a törött kijelzőt is egyszeri méltányosságból gariba cserélték, ami azért nem gyenge..
Nekem mindkettővel volt tapasztalatom szerintem mindkettő korrekt de nekem one sérülékenyebb volt a kijelző legalábbis nagyon könnyen karcolódott viszont s4nél több hibalehetőség van ez is igaz, de szerencsére nekem még nem volt semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest