Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13764 üzenetére
S4-ről jöttem. Szűrd ki a hsz-eimet itt, fogsz találni az elején összehasonlításokat. Globálisan jobb telefon a One a mindennapokban, de ha a fényképező érzékeny pontod, abban azért jobb az S4. Másban nem. Ezzel nem azt mondom, hogy gyenge a One fényképező része, csak az S4-é jobb. One jobban optimalizáltabb, azonos hardverrel kisebb proci órajelen többet dob benchmarkok alatt mint az S4, és ezt az erőt érzed a mindennapokban. Vaj sima. Nincs lag, nincs anomália.
Ha a főzött romok érdekelnek, célszerű 1.44 Hboot verzióst vadászni az S-OFF miatt. Sokkal jobb telefon, mint az S4. S4-et 2 hónapig nyúztam, a One-t 2-2,5 hónapja nyúzom.
Torrente kolléga is velem együtt jött szinte, és ő is S4-ről. Tudomásom szerint ő is hasonlóképpen vélekedik a két telefont összevetve.Ma jött egy ajánlatom, hogy megkönyörülne rajtam az egyik fórumtag, és gyorsan 110k-ért átveszi a One-t, azonnal hiszen nekem is ez az érdekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest