Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13496 üzenetére
De könyörgöm, itt most nem magáról az Androidról, hanem márkákról beszéltetek. Mi köze az Androidnak ahhoz, h a telefon milyen minőséget képvisel? Ez azt jelenti, ha valamin android van és nem IOS akkor az csak szar lehet? Mert ez nekem nagyon annak tűnik az olvasottak alapján. Ha a droid maga mint operációs rendszer gyenge azzal nincs mit tenni, de ezért ne a telefonokat húzzuk le..A szoftveres problémák a szoftverben keresendők, na meg persze az optimalizálásban is. De én pld soha nem mentem az iPhone topikba az iPhone termékeket kritizálni, lebecsmérelni, fikázni. Még akkor sem, ha netalán valami negatív dolgot tapasztaltam, láttam, olvastam. Egyszerűen kezd már unalmas lenni az olyan olvasnivaló ahol minden mondat valami problémával, nyűggel kezdődik. Nyilván vannak hibák, hol itt hol ott, de nem értem miért kell ezt katasztrófaként megélni és kezelni. Főleg egy olyan topikban olyan embernek aki nem One , hanem mondjuk pld Samsung vagy iPhone tulajdonos.
Nekem is lekopott a Beats Audio felirat, csak annyi a különbség, hogy én lexarom, nem érdekel. Nem azért vettem , mert rajta egy vacak festett logó, aki ráadásul már ki is vált a cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest