Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Amúgy szerintem ma sem lesz semmi.
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1 #27489 üzenetére
Ja valakit sz*opatnak valaki meg sz*pat!
Bocsi de ezt a magas labdát nem tudtam kihagyni!
Amúgy már nekem is tele van a hócipőm ezzel a sok hű hó val. Nyújtják itt a fríssítési dolgokat mint nagyi a rétes tésztát. -
gyalu 1
aktív tag
Tudtok ajánlani autós qi töltőt? (Lehetőleg magyarországi boltból)
Cserébe inbox meghívót adok -
-
Keckix
tag
Van egy felesleges inbox meghívóm!
-
siofok
őstag
válasz
dozsabalint #27487 üzenetére
facebookon is most írták ki h jön ma.
-
w333
félisten
válasz
dozsabalint #27487 üzenetére
Hazudik ... Link
tavaly ugyan ez volt aztán gyorsan vissza is vonták !
-
dozsabalint
senior tag
Mégiscsak lesz ma valami???
LRX21O lesz a végleges a Sprint szerint, és ma jön. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #27480 üzenetére
Ez is az, baromi sokat várt/veszkődött vele.
Már mentettem, de ma már nemlesz időm rá..
Buli van!
Friss műszaki meg van, már fél tank benya el is ment.
Most jön ugyanez, pálinkával, de nem a tankbaszerk: pont jó, hogy pzoley gondol rám, flashelni pálesszel a kezemben is tudok, az egész tárhelyet lementeni nem lenne időm már..
-
w333
félisten
válasz
dozsabalint #27482 üzenetére
Nesze neked QHD kijelző ... 3 óra 30 perc kijelzőidő !
-
dozsabalint
senior tag
Hoppá... már az új messenger is fenntvan a Google Play-en.
És van N6 preview is. -
w333
félisten
válasz
randras_83 #27480 üzenetére
Hát ma már nem fogunk imidzset flashelni az is biztos !
-
JanR
addikt
válasz
DeathAdder #27473 üzenetére
Erre mondják azt, hogy a látszat sokszor csal
Én már láttam a helyet, sőt voltam ott, de semmit nem változtat a véleményem. A következő telefonom is náluk veszem szerintem. -
w333
félisten
válasz
Igen + a laza csávó is rajta van !
-
randras_83
addikt
válasz
jaja és ott a szimpatikus eladó srác is
-
zolka95
őstag
ha már ennyit késik akkor ne legyen benne durvább hiba egyetlen sem, ne legyen szükség 5.1-re
-
toscana
csendes tag
VÉLEMÉNY ????
-
randras_83
addikt
válasz
czombos #27461 üzenetére
szerintem inkább "tadzsikisztánbó"...
nem az az egyetlen bolt, ahol bolti garival kapod a telefont, hanem szinte a legtöbb helyen...a gyártói gari jócskán megtolja az árat, egyébként teljesen korrekt az üzlet, a srác is jó fej. én egy hónapja vettem egy fehéret a fekete mellé, tesóm meg két hete. szvsz az egyik legkorrektebb gsm bolt.
más ma kaptam kézhez az átlátszó Imak tokom ennyiért simán jó vétel,
-
zho-lee
addikt
-
Michonne
újonc
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy valaki vásárolt e már nexus 5 készüléket a Googletól,(külföldről is akár), akkor neki volt e eddig vele bármi garanciális baja? Mert nagyon szeretnék egy ilyen készüléket csak ugye ha külföldről hozatom akkor csak kint érvényes a garancia. Ezért kérdezem.
-
dogi01
aktív tag
A Partnero- srác tényleg fura alak de nagyon korrekt.
10kor hívtam, lenyomta majd vissza hívott azonnal (!) 11:30ra már ott is volt a piros Nexus 5.. egy hete vettem dobozos tök új telefon, EU-s augusztusi gyártással. Amúgy rengeteg telefonom van onnan (bár általában már másodkézből veszem de ott is sok a Partneros)A csávó Amúgy nem tud írni. Adásvételin kb semmi sem olvasható, de csak jókat hallottam róla. :-D nameg 86é elég jó az ahhoz képest h 80at kérnek itt egy lestrapáltért....
-
czombos
tag
válasz
Superhun #27463 üzenetére
Én az expansys-ban vettem eu-s adószámmal cégre, így szintén nem kellett ÁFÁ-t fizetni. Akkor 98ezerre jött ki a 32GB-os postával együtt, most már sajnos csak 16Gb-os van nekik, az is drágábban.
Mondjuk az igaz, hogy a legolcsóbb vétel most tényleg a partnero és gyártói garis meg nincs vagy nagyon drágán van. -
dozsabalint
senior tag
válasz
Csabusman18 #27462 üzenetére
Érdekes, én nem angol töltővel kaptam. Rendes, itthon is használatos töltőt kaptam a partnerótól.
Az első n5-ösömhöz, ami 16gb-s volt, ahhoz angol töltőt kaptam, de az újgsm-es volt még tavaly decemberből. -
czombos
tag
Partnero-ról annyit, hogy náluk a Nexus 5 szürke importos készülékek honkongból hozatják azt hiszen.
ÁFÁ-s számlát nem kapsz, sőt semmilyen számlát nem kapsz csak egy adásvételi szerződés, ez egyben garancia jegy is ami ebbe a boltba szól.
0 perces használtnak adják el a készüléket így kikerülik az áfafizetést. -
w333
félisten
válasz
dozsabalint #27457 üzenetére
Már nem szó szerint értettem, csak van egy ilyen fura laza stílusa !
-
dozsabalint
senior tag
Az enyém is onnan van
. Én nem láttam bunkónak. Jeleztem neki, hogy csak 18:30-ra tudok a telóért menni, neki viszont fontos dolga volt, és be akart zárni 18-kor. Felajánlotta, hogy 19-re visszamegy a bolthoz. Végül egy órával korábban odaértem, így nem volt rá szükség, de abszolút korrekt volt.
-
Most hívtam a Partnero-t. Ha minden jól megy, még ma el is mehetek érte.
-
dns86
tag
Android Police szerint a Nexus 7 image kiszivárgott.
-
metal01
őstag
válasz
lord.lakli #27415 üzenetére
Amilyen lusta vagyok, kb. majd a 3. javító frissítés után rászánom magam a váltásra
-
dozsabalint
senior tag
válasz
slice14 #27432 üzenetére
Valamelyik okos már megint kitalálta, hogyha a T-Mobile a nexus 6 debütálását átrakta 19-ére, akkor a nexus 5-ös lollipop is csak akkor jöhet.... ebben csak az a baki, hogy a T-Mobile-nak ehhez semmi, de semmi köze nincs.
Bármelyik nap jöhet a frissítés (természetesen 19-én is, de ugyanannyi az esélye, mint a mai napnak, illetve az elkövetkező két hétben bármelyik napnak), magyar idő szerint este/éjjel érdemes vadul frissíteni a factory images oldalát.
-
Fricó
aktív tag
Tudja valaki mikor jön ki rá a hivatalos Lollipop?
-
DeathAdder
veterán
-
válasz
DeathAdder #27418 üzenetére
váltasz note4-re?
jujuj fel vagy te készülve a samu f@szságaira?
-
Sziasztok!
Nexus 5-öt hol lehet most a legolcsóbban újonnan beszerezni, LG garival?
-
Wollie
tag
válasz
DeathAdder #27418 üzenetére
Hát egy foshalmaz...
-
Wollie
tag
Hát srácok úgy néz ki jövőhéten váltok vissza Nexus 5re...
Ez az öt hónap Samsung galaxy core duos (senki ne vegyen ilyen szart!!!) elvette az élettől is a kedvem...
Dehát két ilyen fos jött ki a Nexusom árából és muszály volt Dualra váltanom akkor...
Bár még a héten kipróbálom a haverom g2jét... Bár csak az Ir és a nagyobb aksi, kicsit nagyobb kijelző meg a hátlapi szutyok gombok izgatják a fantáziám... -
metal01
őstag
válasz
lord.lakli #27412 üzenetére
metal01 (#27385)
-
Viccen kívül, engem az első 5.0 preview nem győzött meg, a mahdi 4.4 sokkal több mindent nyújt, de kíváncsi leszek a beszámolókra
roland091 nálam már bizonyított a nexus 5 vízállósága, néhány hsz-el feljebb írtam hogy beleesett egy 3m mély tóba és 15 perc után sikerült kihalászni
köszöni szépen működik tökéletesen
két hetet töltöt szegény egy rizzsel teli zacskóban
-
DeathAdder
veterán
válasz
werszomjas #27383 üzenetére
Jah, ezt a "sokáig kap frissítést" GNex-nél már megtapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest