Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenor
senior tag
válasz
GrooveHero #26683 üzenetére
Én pedig ilyet!
-
CB
senior tag
válasz
johnny82 #26668 üzenetére
Azt én sem tudom, hogy van-e valami ismertető jegye az eredetinek, de ez nagyon annak néz ki. Én is most rendeltem egy spigen neo hybrid tokot az N5-höz a speedshoptól, sokat keresgéltem a neten, pár napot eltöltöttem vele, de ez eredetinek látszik.
Úgy tudom, hogy az eredeti tokot (ha vadi új) műanyag kemény tokba csomagolják. Kérdezz rá a csomagolásra. Én mindig mindennek megörzöm a csomagolását, dobozát, hátha az eladó is így tett. -
zolka95
őstag
válasz
horvathkrisz #26626 üzenetére
mi az az inbox?
-
w333
félisten
válasz
gery2123 #26692 üzenetére
Az a baj hogy nem az előfizetés drága hanem maga a mobilinternet, gondolj csak bele van egy 3500Ft -s havidíjad amiben szinte semmi internet nincs ahhoz még +1000 Ft és + 1500 Ft spotify, ami szerintem már kicsit sok, drága itthon a net
Én már alig várom hogy megjelenjen a Digi Mobil, végre lesz egy normális szolgáltató, normális kedvezményes áron, normális internet csomaggal !
-
Scooter74
őstag
Egész jól néz ki meg még a Google Earth-is bent van a menüben!
-
Scooter74
őstag
-
gery2123
őstag
Azt azért nem mondanám hogy a havi 1500 vagy 2000ft sok egy Spotify vagy play music - ért. Persze nagyon sok embernek még ez összeg is sok (sajnos több személynek sok mint kevesebbnek) de tényleg 4-5 buszjegy ára.
Mondjuk aki sajnál havi 1k mobilnetre hogy az okos telefonja okos is legyen...... Na mindegy is. -
gyalu 1
aktív tag
Az újságok sem olcsóbbak, mármint ahol elérhető
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #26688 üzenetére
Persze nincs ezzel baj ... vagyis van, de akkor is én pl. kicsit túlzásnak érzem azt hogy 1 film annyiba kerül mint pl. 2db. 3D -s mozijegy !
Ez nem a mi pénztárcánknak lett kitalálva, ahogy a Spotify és G.Music sem !
-
DeathAdder
veterán
válasz
Davzone #26687 üzenetére
Hát ezaz, itt meg sokan pont fordítva vannak.
Tehát fogalmuk nincs, hogy ezt meg kéne venni inkább, mert hogy a letöltés illegálisMúltkor egyik ismerősnek kezdtem el magyarázni, hogy a Windows amit én most teszek fel neki hogy fészbukozhasson az teljesen illegális, vagy a filmket amiket viszek neki.
Láttam, hogy nehezen fogja fel amit mondok -
Davzone
senior tag
A Play Movies itt az USAban sem olcsobb.
Berelni 2.99$tol lehet(30napon belul kell megnezni es 48orad van ra amint elkezded.), megvenni 7.99$tol kb 18$ig.
Egy evad sorozatbol min 25$, vagy 1.99$ / resz.Viszont itt 10bol 9 ember nem tudja hogy van mas forras ahonnan be lehet szerezni, Az ismeroseim nem udjak mi az a torrent. Itt ugy alapjaban veve teljesen alap dolog hogy mindenert fizetni kell, igy nevelkedtek ilyen a kultura. Ha elmesz moziba egyedul popcornal min20$ plusz benzin, ha megveszed a filmet playben olcsobb es mindig nezheted, akar buszon, akar otthon, akar haverokkal.
Es tudom hogy a moziba ujabbak a filmek de ez itt kint nem igaz
Itt a moziba az uj filmek melett mennek regiek is egesz nap, 10-20- evesek is. Es itt ha meg akarjak nezni a nemtom Avengerst mert lassan jon az uj akkor fogjak megukat megnezik mikor adjank es elmennek moziba.
Mo-n ez nem valsoithato meg.Ehhez kepest merten jobb a Play Movies. En orulok neki mert eddig sajnos az itt megvett filmjeimet nem tudtam nezni Mo-n mert eddig nem volt elerheto az orszagban, hiaba vettem meg itt kint. Igy ha hazalatogatok ugyan ugy menni fog nem lesz semmi problema.
Uj filmekert persze moziba kell menni de az megint mas kerdes,mert ott az ujdonsagot kell megfizetned.
-
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #26683 üzenetére
Szólj ha találsz jó árban
-
GrooveHero
addikt
Powerbank-hoz. Ha veszek mostanság, akkor ilyet veszek
-
leslien
nagyúr
skacok pls help , kéne nekem ebay- es eladó ahonnan viszonylag gyorsan megérkezik a tok+fólia
-
Sajtqukac
tag
válasz
dozsabalint #26676 üzenetére
Minőségre a Spotify jobban bevállt nálunk. Mondjuk nem csak telefonról használjuk és tény hogy itt nem sok különbség van. Asztali gépen külső hangkártyával már nagyon hallani a két stream közötti különbséget. Bár ez talán a felhasználók 5-10%át érinti maximum.
-
tott
tag
válasz
dozsabalint #26669 üzenetére
A Spotify meg 1500 körül van és szerintem több zene van náluk mint a Google-nál.
-
Akos93
tag
válasz
dozsabalint #26669 üzenetére
Koszike :-)
ollie : Tenyleg igy tortent :-D
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1 #26660 üzenetére
Jól látom, hogy a romban nincs bent a Gapps?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Akos93 #26667 üzenetére
Itt van az all access. Bár most már 1950Ft. Csak az elején volt 1650Ft. Viszont aki akkor regisztrált (tavaly október), annak azóta is annyi.
-
Azt honnan lehet tudni, hogy egy spigen slim armor tok eredeti-e vagy sem? Ezt néztem ki.
-
Akos93
tag
Jajj, most eleg sokan nekem estek de en csak a velemenyekre lettem volna kivancsi hogy informalodjak. Ez a havi 1650 ft ert barmennyi zene tenyleg korrekt, errol nem is tudtam. Csak lattam hogy a zenek 2-300ft ok es ha leakarnek szedni 5 zenet 1500 nal lennek. Ezt a havi elofizetest hol lehet megnezni? A konyveknel filmeknel masok is irtak, hogy eleg dragak (foleg a magyar fizetesekhez kepest) ezert kerdeztem. :-)
-
lord.lakli
őstag
válasz
horvathkrisz #26659 üzenetére
Az imizs már megérkezett, legalábbis az állami imizs
-
LógaGéza
veterán
-
válasz
radicspeter1 #26660 üzenetére
Hogy lehet hivatalos, egy nem hivatalos forrásból?
-
horvathkrisz
addikt
Nem tudna esetleg valaki a jövőbe utazni, majd vissza és megirhatná hogy mikor jön az imizs...
-
slice14
veterán
-
JanR
addikt
Gondolom a kérdés már volt párszor, de nem találtam rá választ. A hivatalos Android L / 5.0 mikor jelenik meg a Nexus 5-re? Már mint amit fel is fog ajánlani a telefon.
-
lord.lakli
őstag
Az a baj, hogy a digitális tartalmak akció nélkül majdnem az adathordozós/kézzel fogható lemez árán mozognak mindenhol. Ugyanígy van PS, XBox, stb. sajna. Tőlünk nyugatra megveszik, mert nem kell lemezekkel szórakozni, rakosgatni. Pont azért veszik meg, mint előbb kollégának írták a warezolást - nem mert megtiszteled
, hanem mert kényelmes, még ha csak picit olcsóbb is.
(#26651) arty válasza ///Krisz\\\ (#26649) üzenetére: ugye csalóka mert több videónál a kölcsönzős árat írják ki, de a részletekben már a vásárlási árat is. Lehet, hogy ezt nézte félre.
-
válasz
///Krisz\\\ #26649 üzenetére
példát!
én 3700-4500 körül látom az átlagárat.
-
Megvagyok
tag
válasz
beloadjoker #26640 üzenetére
Azt értem, de mégiscsak bonyolultabb pl. a mi telefonunknál nekiállni lefeszegetni a hátlapot meg csavarozgatni hogy ki lehessen szedni az akksit, mint hogy 2 mp alatt kikapcsolja és eltűnik vele az éterben..
-
///Krisz\\\
senior tag
ezt a filmet nem ismerem, de amiket eddig néztem simán hordozós alatti árak és azt hozzá véve h nincs "technológiai elavulás" (gondolom h majd 6 év múlva is megtudom nézni az akkori telón/tableten) + a mobilitás (átmegyek barátnőmhöz, nem felejtem otthon a filmet hanem csak bejelentkezek és nézhetem) elég nagy fegyvertény, arról nem beszélve h nem kell tárolnom a DVD-ket
-
válasz
///Krisz\\\ #26636 üzenetére
4300ft korrekt ár letöltősben a Man on Fire (film)-ért pl.?
én a filmes részleget igencsak drágállom...
-
Megvagyok
tag
válasz
WolfLenny #26634 üzenetére
A Xiaomi Piston-t ajánlják elég sok helyen, ár-érték arányban elvileg verhetetlen
Csak vigyázni kell, hogy nehogy egy hamis példányt fogj ki belőle, mert sokan olyat árulnak és megtévesztő a hasonlóság az eredetivel
(#26469) lord.lakli : Igen, ez a nagy problémám ezekkel a telefonkeresgélő appekkel nekem is... Olyan nehéz megcsinálni, hogy egy telefont pl. csak egy kód ismeretében lehessen kikapcsolni? Vagy mi ennek az akadálya?
-
BDave
őstag
válasz
Akos93 #26629 üzenetére
Na, az ilyen hozzáállásokon kéne még javítani. Igen, sokan vannak akik megveszik és úgy állnak hozzá, hogy ők igeni támogatják az adott előadót, fejlesztőt, stb. és nem lehúzni szeretnék. Ráadásul jóval kényelmesebb mint keresgélni össze-vissza a különböző minőségű feltöltések között.
(#26635) dozsabalint: +1
-
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Akos93 #26629 üzenetére
Mert nagyon kényelmes, és legalább legális is. Én pl használom a Google Play Music all access szolgáltatását (kb 1 éve), ahol is havi 1650Ft-ért gyakorlatilag majdnem minden zenei tartalmat elérhetek legálisan. Ez aprópénz ahhoz képest, hogy mennyi tartalmat kapok érte.
A kedvenc előadóimat meg megtisztelem azzal, hogy a fentin kívül rendesen megveszem az albumukat szintén a Play Music-on belül. Pedig ugye legálisan elérem az all access-ből is, ergó nem lenne muszáj megvenni, de támogatom őket ennyivel.
Könyvet is vettem már, de mivel tabletet nem használok (munkám miatt állandóan kell notebook, két ezközt meg minek cipeljek), így a könyvek és a filmek szolgáltatást nem nagyon használom/fogom használni. De tabletnél nagyon is van létjogosultságuk.Szerencsére itthon is egyre többen használják már. Pl zenénél nem kell torrenttel szórakozni, keresgélni, letölteni, majd másolgatni. Gyakorlatilag minden egy helyen van.
-
WolfLenny
aktív tag
Üdv.
3 gombos vezetékes headset-et keresek amivel tudom is "vezérelni" a telót. A Samsung-é jó volna, csak elég silány minőségű.
Valami ami kicsivel minőségibb anyagban és hangzás ügyben?
Ki mit használ?Előre is köszi!
-
Uzi74
senior tag
válasz
Akos93 #26629 üzenetére
Röviden: van aki megveszi, nem mindenki szarrágó
Hosszan:
-nem minden országban legális a magáncélú letöltés (megosztás itthon sem)
-valakinek többet ér a letöltésre fordított ideje 1-2 Eur-nál
-kényelmes
-nem kell konvertálgani a különböző eszközeid között
-nem kell adathordozó-hegyeket/merevlemezeket menedzselni, katalogizálniPersze nem a megvétel, hanem az általándíjas streaming irányába megy a világ - google all access, spotify, amazon prime, netflix, stb - havi 15-20 Eur-ert már elég jól el vagy látva anyaggal legálisan kicsit nyugatabbra vagy ha van VPN elérésed
-
Akos93
tag
Azt megkerdezhetem hogy szerintetek mi ertelme van a Play Filmek,Zenek,Konyveknek? Nem ertem, valaki megveszi ezeket? Mikor minden megtalalhato a neten ingyen is. Nem ertem a funkcionalitasat.
-
BeastMode
őstag
válasz
Én október 23-án igényeltem, tegnapelőtt este küldte meg a Google mindkét fiókra, de még nem látok olyan opciót, hogy meghívó. Viszont ha lesz, akkor szólok
-
slice14
veterán
válasz
Nekem küldtek, de nem tudtam felhasználni.
-
horvathkrisz
addikt
Valaki lenne szives dobni nekem egy Inboxos meghívót?
-
nzolo76
tag
Látom többen nem vagytok elragadtatva az új naptártól. Az én felhasználói szokásaim mellett tökéletes. Tetszik, hogy több szín lett, szellősebb, szebb a dizájn. A widget is szebb lett szerintem. Úgyhogy én elégedett vagyok.
(És remélem a Google olvassa a pozitív hozzászólásom, és küld ajándékba egy N6-ot. :-) )
-
Robbertho
aktív tag
Hello,
Lehet megint Spartan Tempered Glass-t rendelni, 6$, mert a 90% off még mindig él.
Rendeljek valakinek? A szállítási költséget meg szétdobnánk.Privátban írjatok, Budapesten lehetne majd átvenni a 11. kerületben.
-
metal01
őstag
-
ndlx
aktív tag
Osztom az elkeseredésed, eddig is egy fos volt a naptár, de most végre animált színes fos lett.
Telefonon használhatatlan, már töltöttem is le a TODAY naptárat. Az sem tökéletes, de minimum ilyennek kellett volna lennie a gyárinak.Az már csak hab a tortán, hogy a google task-ot egyik sem kezeli, pedig nem akkor ördöngősség lenne.
Az új gmail sem hatott meg, azon kívül semmi extrát nem látok, hogy nagyobbak a betűk meg szellősebb, ami nekem se nem előny se nem hátrány, szóval amit eddig láttam az L csodából, elég lehangoló.
Ezen kár volt eddig szuttyogni. Főleg ezen a naptáron.
-
twine
veterán
Hát srácok, én most nagyot csalódtam Google-ékban...
A Droid alkalmazásos topicban kifröcsögtem magam -
válasz
metal01 #26537 üzenetére
Hali!
Köszi mindenkinek. Carbon valamiért nem ment fel.
Mindegy, mahdi-t raktam fel és nagyon gyors. Egyelőre saját kernelével használom.
Más: kijelző színei tetszenek, de érdemes olyan kernelt felrakni, amivel lehet színprofilokat betölteni? Ha igen, itt melyik színprofil ajánlott?
Üdv!
-
metal01
őstag
Volt már szó a camera daemon-ról. Most nekem is sikerült beszopni. Frissítések telepítése után jelent meg. Azt olvastam, hogy az L-en javították ezt a hibát, de 4.4.4-en lehet valamit kezdeni vele? Zabálja az akkut.
-
Scooter74
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy ma a Nexus 6 Factory Imige ki kerül e az oldalra, mert ha ma kiraknák akkor onnét tényleg csak pár nap és kint lenne a többi is.
-
A Gravityt ti is csak max 480p-ben tudjátok megnézni?
-
dozsabalint
senior tag
Igen, már nálam is jó a play filmek.
-
Sajtqukac
tag
Ma reggel már működött nekem rendesen a play filmek. Gravitációt is hiba nélkül könyvtárba tette. Úgy látszik kellett nekik pár óra.
-
Nexus Player-re és Nexus 9-re már kint vannak a factory image-ek.
-
Sifre
senior tag
Ez az új naptár csak nálam mozog darabosan fel-le görgetésnél?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest