- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
gery2123 #35372 üzenetére
Üdv!
A többieknek írnám: egy válás, és az azzal járó apróbb (nagyobb) szemétségek elég indok?
Kellett egy kis pénzgery: egy olcsóbbbbbb Note 2... igaz fullos, sajnos fehér,de szinte vadi új, és már megszoroztam azt a k... knoxot
Az a kb 417 apk () ami a gyári romban van, szúrta a szemem.
-
zho-lee
addikt
Helló srácok!
Csak búcsúznék.
Megváltam a szeretett készüléktől, de nem akartam pedig -muszály volt.
Köszi minden eddigi segítséget, és továbbra is sok örömet, jót nektek!Üdv, Zoli
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #27480 üzenetére
Ez is az, baromi sokat várt/veszkődött vele.
Már mentettem, de ma már nemlesz időm rá..
Buli van!
Friss műszaki meg van, már fél tank benya el is ment.
Most jön ugyanez, pálinkával, de nem a tankbaszerk: pont jó, hogy pzoley gondol rám, flashelni pálesszel a kezemben is tudok, az egész tárhelyet lementeni nem lenne időm már..
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Sajnos a hétvégi kéregetésből kimaradtam, lenne valakinek meghívója Inbox-ra?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Küldöm priviben a címem, köszi előre is! -
zho-lee
addikt
A Racer kernel is kijött az xda-n nexus5/android 5-re..
Csak eddig nem hallottam itt róla, senki nem emlegette, még 3x4 alá sem.
Hagytam is ott, ahol van. -
zho-lee
addikt
Királyság pzoley romja!
De... akit idegesít a sok reklám, mint engem, annak ajánlom az adaway.apk-t, végignéztem párat blokkolót, de ez legalább elindul, és egyenlőre kiválóan fogja a reklámokat.
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Másodszor nekifutottam pzoley féle L-nek, most valamit jobban csinálhattam, mert még a skype is megy!
Nagy hála neki, marad is! A custom romok egyenlőre könyvjelzőként pihennek
Bár nem féltem, lesz rá tőle okosság az L-re!Megérte a kevés alvás, találtam valamit, csak úgy viccből küldöm az indulót: [link]
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Olvasgatom az új L prev-ről amit írtok, nem rossz..
Lehet átpártolok pzoley 4.4.4 romjáról.Nála ugyanis már meg van flashelhető formában az L, javítva a root, kamera minden..
Csak várom a jogom a letöltéshez -
zho-lee
addikt
Kicsit eltérnék a témától, pzoley mesterművét nem szívesen cserélném le más custom romra, max az L-re.
Csak kérdezni szeretném, hogy a Mystery romot próbálta valaki?
Csak vélemény érdekelne róla, előre is köszi! -
zho-lee
addikt
Hú, srácok, amióta a TB mentéseit hanyagolom, tudok életképes romot telepíteni.
Bocs a belevau-ért, de szvsz a Nexus nem szereti a TB mentéseket.
(system szinten mondom)Más, pzoley romjára van OTA
-
zho-lee
addikt
válasz
siofok #23747 üzenetére
Töröltem is minden kernelt az sd-ről..
Esetleg ez az akkustat nézegetős dolog érdekelne, bár tudom, a kijelző fényerő majdnem a maxon van.
Mivel sosem néztem, nem folytam ebbe bele, csak a viszonyítás miatt kérdem, hogy 5 óra 05 perc alatt 55%-ra ment le, de telefonálás, hangouts, whatsapp, HS rendezgetés - ikoncsere volt a szokásomhoz képest sokkal több Wifi+GPS egyfolytában reggel 7-től.. Ebből a képernyő 47%, 11% az android rendszer.Ráadásul a rom tegnap lett felhegesztve a telefonra, tehát még be sem állt rendesen a töltés.
Köszi, ha van vélemény
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Megvan a gond, ha nem akarja látni a pc a nexust.
Nálam legalábbis a (hagyományos) Sonyericsson telefonok drivere okozta a bajt.
(ggsetup.exe a neve ha jól emlékszem)
Az NRT elvileg leszedte, de uninstallos progi, csak utána látta az én win7-em a nexust.Hátha segít valakinek
Lenne egy kérdésem, a kék kernel, nagyon dicséritek, de valakivel beszéltem arról, hogy mihez jó, és nem találom a párbeszédet.
A kék kernel cm alapú romhoz jó?Köszi a segítséget, és elnézést a
kérdésért!
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22949 üzenetére
Nem emléxel, nálam mi volt?
Valahogyan megoldottuk, de nem ugrik be...
Az tuti, hogy a Nexus Root toolkit oldotta meg, és abban az universal usb drivert telepítettem.. -
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Köszi a CM rommal kapcs. segítséget, de elcsúsztam a klikkeléssel, a MIUI-t dobtam fel véletlenül..
Erről van valakinek tapasztalata?
Bár nem hinném, hogy a jól bevált Spirit-et leváltom, max a Zoli féle rom ütheti ki..szerk: nekem azonnal látta miui, és a Zoli féle rom alatt is a gép. Igen, a kis ablakocskát figyelni kell.
(total commander + adb plugin, azt tökmindegy mi van pipálva, MTP, vagy PTP.. ) -
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #22618 üzenetére
+1
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #22281 üzenetére
Ez jó, bár akkor mehetek én is megb@...ni..
Az a helyzet, hogy addig olvasgattam itt, hogy tegnap mentettem a belsőt, és felgyúrtam NRT-vel a gyári 4.4.4-et, amit a google-től töltöttem, nem xda-s átirat.
Ma reggelig bírtam..Ha elfogadja valaki a véleményem, mindenféle trükkölés, és méricskélés nélkül a stock picivel lassabb volt.
Nem beszélve arról, amit eddig egy katt/gesztus megoldott, most nem lehetett, max az említett power toggles, vagy quickboot telepítéssel, meg vagy 5-6 xposed modullal..
Nálam a custom azt jelenti, hogy van egy zooper widgetem, amivel indítok/keresek appokat, infót ad, a többit meg megoldom a Novám gesztusaival. Lehet ez is lustaság? De működik, és kényelmes, és örülök a NexusnakÉrtem a vicces hsz-t, de azért én nem érzem magam annyival különbek a másik oldalon állva, hogy ilyet írjak. Egy isten szolgálunk, csak más "ruhában"..
Legalábbis azt szeretném, ha ez így lenne, és nem lenne vita ebből.
Különben is a vége a hsz-nek egész jó, de senki sem vette észre: "rombol csakis stock"Ha rombol, akkor miért stock-ot használsz
Peace
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy romfüggetlen kérdésem lenne:
Használ valaki themert a nexus 5-ön?
Segítségre lenne szükségem, köszönöm! -
zho-lee
addikt
válasz
DarkByte #20601 üzenetére
Na, ennyire ne tolongjatok..
Arról van szó, hogy egy féltéglából cwm-mel tudtam csak Nexus 5-öt csinálni.
Ki a fene gondolná, hogy a cwm a root/system/media mappába dolgozik?
Én sem..Na, ha valaki keresi azokat a mentéseket, amiket a cwm csinál, és nem az sd-clockworkmod mappában lenne, akkor a fentebb említett helyen keresse.
Lehet, én írok zöldeket, de ha a blogomat átnézitek, nem fogjátok gondolni, hogy lelkes amatőr vagyok csak, és tegnap óta androidozok csak..
De nekem mindig az sd/clockworkmod mappában volt eddig a mentésem, kivéve a Nexus5-öt.Ennyi lett volna.
excuse me, véletlen neked ment válasznak, bocsi, mellé ment a bökés..
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Aki CWM recoveryt használ, keressen már meg egy pillanatra itt, vagy privátban.
Szigorúan N5 felhasználók persze.Köszönöm!
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
BeastMode #20532 üzenetére
Neked, és randras_83 fórumtársnak köszönöm a privát segítséget, ötleteket!
A többieknek írnám, hogy már lemondtam az N5-ről..
Folyamatosan telepítési anomáliák voltak, már nem tudtam, hogyan tegyek fel romot. Mindegy, custom, vagy gyári, a gyári is ment fel nrt-tel, illetve András módszerével is parancssorból, mindegy volt. A hibák maradtak.
Borzasztó egyszerűen lett megoldva: sem a twrp, sem a philz recowery nem tudott rendesen wiope-olni!
De a jó öreg cwm reco segített, végre pucolt, és telepített rendesen. Egyből custom romot ráadásul, 100%-osan!
Tudom, másoknak nincs ezzel baja, valahogyan mindig kifogom a tök egyedi készülékeket típuson belül.. -
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #20518 üzenetére
Köszi a többiek nevében is, bocsi a "donate gondokért" ma szimplán időm nem volt rá
Figyu, van egy szellemesebb romocska az xda kuszaságában, szinte u.a., mint a magdi, de... az s3-nál megszokott bővebb/rugalmasabb beállításokkal, igazi aosb/p...stb romocska.
Vállalsz plusz munkát.. -
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20394 üzenetére
Érthető mondjuk..
-
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20383 üzenetére
Jaja..
Itt a jó: TowelRootszerk: próbáltad, hogy "L" alatt is megy?
-
zho-lee
addikt
válasz
BeastMode #20260 üzenetére
De jó neked.
Vagyis irigyellek egyenesen. Mondom, ahogy telepítettem, azóta érintetlen. Mégha bele nyúltam volna, érteném.. am nincs is fenn régóta, hogy attól lenne agyhalott. Mindegy, gyári lesz, amint lesz időm. Elég volt, mondom, szinte mind ilyen. Kivéve pl az aicp, ami csak egy bootlop képlet lehet, mert töröltem már, akkor meg nem volt idegem átkutatni.. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20251 üzenetére
Köszi, de már csak otthon, mert munkaidő vége..
szerk: azért megpróbáltam: a hangouts, és a viber ugyanazt a képet csatolja.. akkor a chrome böngésző is küzd valamivel, mint a zooper, egy-két játék..ja, játék csak a klondike, mert a szókereső megy.
Több game nincs
Chrome-ban törölve az előzmények, akkor sem csatolja. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20249 üzenetére
Persze, azért leírni le tudtam volna:
(Beállítások/Tárhely)Összes hely 12,58 GB
Elérhető 4,24 GBEz is azt mutatja, tudnia kéne..
De a programok hibái/működésképtelensége is van.. gondolom, ennyire ez meg nem függene ettől.. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20236 üzenetére
Hétvégén vissza teszem a gyárit, ha sikerül időt szorítani..
Fog-összeszorítva, de mindegy.
Eddig majd az összes custom rom elhagyta az agyát egy idő múlva..Most lőttem egyet, de nálunk épp neon csövek vannak, és világosabb is az egész munkahely egy kicsivel. Nekem nem csillan, sajna csak otthon tudom belőni a vélhető fényviszonyokat, ami a képen van.
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20236 üzenetére
Nem tudom, mire gondol, mikor kiírja..
A szabad memória általában 800-majd 900 Mb.
A szabad tárhely 4,2 Gb (mert ma megint csináltam egy backupot TWRP-ben)Ha ennyivel nem tol fel egy francos képet, elcserélem egy S3-ra...
Ja, bocsi,említettem, hogy a screenshot sem megy.
Mintha valamit csináltam volna vele, de nem.. sőt, ma reggel vissza toltam a rendszert, akkor is minden ugyanaz.. -
zho-lee
addikt
Még egy kérdésem lenne..
Az épp aktuális magdi romról.Ha jól emlékszem, 07.28-án jött ki a legfrissebb.
Nos, azóta fenn van, vagy +1 nap...
Azóta használom, de csak annyit csináltam vele, hogy a saját megszokott apk-im bele telepítettem.
A benne lévő "gyári" apk-k sem törölve, sem fagyasztva nincsenek még, egyetlen egy beavatkozást csináltam a system-ben, a kamera hangjait kivágtam, de az sd-n meg vannak még..Nos ennek ellenére tegnap, letérdelt már a zooper widgetem, ami eddig kiválóan tette a dolgát.
Chrome böngésző/faszbúk megnyitva, küldenék fotót valakinek (mindegy, hogy kamera, vagy az sd-ről) tegnap óta szintén nem tölti fel, memória elfogyás hibára hivatkozva.
Amint most néztem a galériát, megcsinálta, kijelezte, hogy erről van pár (3db) screenshot-om, de amúgy fizikailag ezek sem léteznek..
Beállítások/Alkalmazások: egy tetszőleges apk eltávolítás után FC a beállítások.
Játék: mondjuk a klondike: beállítok neki új hátteret, jelzi, hogy oké, az lesz. Vissza lépve a régi háttérkép van, és marad is, több próba után.Mitől lehet ez?
Ha ennek orvoslására ma reggel twrp-ből felflesheltem a romot újra, majd wipe dalvik/cache
És semmi változás.. (max a kamerának újból van hangja..) -
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20229 üzenetére
Köszi a linkeket, ez nagyon jó!!
Csak egyet nem értek, de lehet, jó helyről kértem tanácsot annak idején: nekem 1 pár mp volt a bl nyitás, nem szenvedtem vele (
randras_83
).. csak az volt macera, amíg az adb-vel összehoztam az n5-öt.
De, hát annyi driver volt már a gépemen, hogy a Nasa is nézett volna egyet.. -
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #20075 üzenetére
Én meg csináltam az sd-re (belső tárhely
) egy "ment" nevű mappát.
Mindent, amit a system-ből törlök, legyen az apk, vagy épp hang, áthelyezem oda a root explorerrel.
Igaz, hátha kell.Pl: a c-romban volt sms.apk gyári. A magdi romban csak hangouts van.
Simán bemásoltam a system-be, még permissiont is elfelejtettem állítgatni, de fut az sms, fc, vagy más probléma nélkül.ezért jó elrakni később hátha jó lesz valamire.
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20068 üzenetére
Akkor lehet, a másik rommal keverem..
Hozzá lehet szokni...
Akkor marad a törlés, köszi -
zho-lee
addikt
Meg van, köszi, éjjel észrevettem, le sem feküdtem 1 óra előtt..
Lenne egy baromi érdekes kérdésem a mahdi romról: eddig ki tudtam kapcsolni a kamera hangját, most valahogyan eltűnt a hangbeállításokból ez a funkció. (ezt nem a tegnap esti frissítésre értem, hanem az "előzőre") Persze az újban sincs benne..Ennyire rosszul tudnám, vagy keverném a c-rommal
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #19779 üzenetére
+1, valahogy én is ezt érzem, nem cserélem le a kék kernelre..
Ha már ennél gyorsabb lenne, féket kéne rátenni, az akkut én így nem nézegetem, de ma kiemelkedően sok hívásom volt, egész nap wifi (most lakom be a telefont, telepítek), twrp mentés is volt, egy próba a frankó telepítésre, aztán restore... szóval nyűttem ma tényleg sokat.
A töltőről 5.25-kor került le, most: 71% az akku -
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
siofok #19719 üzenetére
A slimkat rom nagyon szép, és stabil rom, de nekem az nagyon spártai, kedvelem az aosb féle romok kényeztetését a rengeteg beállítási lehetőséggel. Szunyi777 elrontottDe, ha már mondtad, megnézem, milyen azóta
az universal kernel macerálót próbáltad?
Nincs meg a linkje, vagy 3 oldallal visszább van, a neve: UKM_v2.8.zip.. -
zho-lee
addikt
válasz
slice14 #19716 üzenetére
Igen, persze, ha nem kapkodnék, meg érteném elsőre..
Munkahely
Szokásos türelemmel várom..
Mellesleg a c-rom ugye s3-on is volt, nem olyan rossz, olvasgattam a mahdi-t, de mikor már a vason van, előugranak a tigriskörmei.. azthittem ettől egyszerűbb lesz, de ott van minden, csak a szokásostól eltérőbb helyen/módon. -
zho-lee
addikt
Köszi srácok
Szóval, akkor jól értettem, a hdmi a lényeg, az van, csak kábel nincs a telefonhoz..
Ha lesz, akkor [link] ezt telepítem és megy?
Bocsi, csak egy újszölettnek minden vicc új..Annak kiváltképp örülök, hogy szunyi777 kézbe vette a Mahdi-t, mert a C-rom már keze munkáját dicséri!
nézd csak, az aláírásomban is szerepel
(még az S3-as idők óta) -
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Kiestem innen több, mint egy hetet, de sajnos a c-rom nálam letérdelt, pedig sokáig bírta.
Ha jól emlékszem, Madoc kolléga ajánlotta itt a fórumon a Mahdi romot, most az van, nincs is gond vele.
Illetve annyi, hogy a Franco kernelt nem bírom alá tenni, akkor fc lesz belőle..
Másnak sem megy, vagy én bénázok?
Most olvasgattam az eltelt idő alatt írott négy teljes oldalt, valamit kérdeznék még: milyen tv kell a screen mirroringhez? Tetszik, csak nem tudom, mit nézzek az enyémen.Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
-
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Valahogyan nekem a philz recovery nem jött be, pedig Samsungon király volt.
Lecseréltem ma Nexus Root Toolkit-tel twrp-re.
Csak egy gondom van vele, hogy rögtön csináltam vele egy mentést, de reboot helyett bootlop lett belőle.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne csinálni vele..szerk: majdnem kimaradt, próbálgattam újra indítani, és recoverybe is lépni, de semmi, csak a google felirat volt rajta.
Az utolsónál pedig véletlenül a hangerő gombot teljesen benyomtam, azaz le is fel is, rezzent egyet és kikapcsolt, így sem reagál semmireNagyon kösz, ha valakinek van ötlete.
A parancssor nem látja, és a nrt sem.. -
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Az AICP romot leste már valaki?
Nekem 3-ból 3 bootlop..Szerintem kerüljétek!
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #17890 üzenetére
Üdv a fedélzeten, és gratula!!!!!
-
zho-lee
addikt
válasz
[P]laci #17816 üzenetére
Köszi, még egyszer
közvetlen oldal az instrukciókkal -
zho-lee
addikt
válasz
dozsabalint #17664 üzenetére
Hozzám vendégek jönnek.. pont ma.. áhhh
De letöltöttem már -
zho-lee
addikt
válasz
dozsabalint #17662 üzenetére
Lehet flashelni..?
Most értem haza.. -
zho-lee
addikt
válasz
DeathAdder #17625 üzenetére
+1
-
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #17572 üzenetére
Üdv a fedélzeten!!
Köszönöm nagybecsű munkádat, a beállítások 100% magyar nyelvűek lettek.
A leírt módszerrel tettem fel a zip-et, majd restart, ésTelepítés után stabilan, megbízhatóan működik, nincs az induláskor előfordul(ható) FC sem.
Illetve egy volt, de az user error volt, az omniswitch nálam jegelve van, és rábökve mi mást tudna tenni, kilép a beállítások.apkAki a c-romot használja, annak ajánlom, egy pillanat alatt fenn van, és ha nem perfekt angol, akkor nagy segítség!
Részemről nagy köszönet az önzetlen munkáért!!!
-
zho-lee
addikt
Csak megemlíteném, hogy aki nem nézegeti elég sűrűn a google képeket:
Az nézegesse tovább, mert nagyon vicces fickó vagyok..
-
zho-lee
addikt
Tudom, nem nagy hír, de a custom romok is 4.4.4 lettek, illetve gondolom több most áll át rá.
A C-Romot "szúrtam ki" magamnak, elsősorban próbaképp, másrészt az előző készüléken ezt használtam/szerettem.
A tegnapi frissítés hozott nekem egy kedves dolgot, lehet az LCD dpi értékét állítani.. -
zho-lee
addikt
Dehogy is.
Telepítés után beléptem a recoverybe, onnan indítottam újra a telefont.
Majd mikor beindult, kikapcsoltam, és akkor hang le+ power, elnavigáltam a recoverybe, és akkor történt.
De azóta fenn van a twrp, és be tud lépni, sőt a quickboot is bevisz a reco-ba, kipróbáltam. -
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #16994 üzenetére
Köszönöm!
Rálesek
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest