- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz
czombos #46846 üzenetére
Köszönöm,de még mindig nem érted,hogy miről beszélek. Ébresztésig. Ez a kulcs szó. Ilyen nincs sehol , kivették. Szabályt tudok létrehozni,de azt vagy eseményhez tudom kötni vagy fix időpontokhoz. Ha viszont pl éppen pénteken nem reggel 8kor kelek, hanem 9-kor akkor csütörtök este írhatom át az egészet. Ez bosszantó eléggé.
Még használnám is ezt az automatikát,de meg kell adnom a kezdő időpontot is, ami teljes hülyeség. Mert nem akarom. Régen, amikor lefeküdtem rányomtam,hogy ne zavarj: ébresztésig. Ha 10-kor feküdtem le, akkor nyomtam meg. Ha hajnali 2-kor, akkor addig elérhető voltam.Azért köszönöm a segítséged!
-
slice14
veterán
válasz
czombos #37009 üzenetére
Ezzel az akku töltötségétől függően írja ki a %-ot? Fehér alapon feketével, de ha egy bizonyos szint alá meg, akkor már fehérrel?
Ill. ez az adb parancs ugyanezt csinálja, de nemtom hogy ez változtatja a szin kiírását.
adb shell content insert --uri content://settings/system --bind name:s:status_bar_show_battery_percent --bind value:i:1
Csak azért kérdem, mert enyiért nemszivesen raknék fel egy appot.
Valamint nincs valami adb parancs vagy egyszerű megoldás a center clock-ra gb nélkül?
-
randras_83
addikt
válasz
czombos #27461 üzenetére
szerintem inkább "tadzsikisztánbó"...
nem az az egyetlen bolt, ahol bolti garival kapod a telefont, hanem szinte a legtöbb helyen...a gyártói gari jócskán megtolja az árat, egyébként teljesen korrekt az üzlet, a srác is jó fej. én egy hónapja vettem egy fehéret a fekete mellé, tesóm meg két hete. szvsz az egyik legkorrektebb gsm bolt.
más ma kaptam kézhez az átlátszó Imak tokom ennyiért simán jó vétel,
-
dozsabalint
senior tag
válasz
czombos #27349 üzenetére
Csináltam. Hálózatot dobálgat, merül mint a fene. Jha, SIM felismeréssel is gondjai vannak. Direkt LPX13D-re raktam fel, mert azt írták, annak a radio-ja kell hozzájuk. Annyit értem el vele, hogy a GPS nem problémás. Ha WiFi-t használom, akkor az egész rendszer belassul, röcög...
Jha, a dátumot minden újraindításkor 1970-re állítja, csak percekkel a boot után tölti be a helyes dátumot.
-
icons
addikt
válasz
czombos #26540 üzenetére
Már 10 napja fenn van ez a hír
Csatlakozom a Lollipopot váró közé, a Dev Preview-em nemrég bemondta az unalmast, azóta a G+, Photos, Music rögtön crash-el indulás után. Ha letörlöm minden update-jüket, akkor jók (amíg fel nem kerül megint az új
), nade már nem kell sokat várni!
-
icons
addikt
válasz
czombos #1478 üzenetére
Akkor te vagy más videót néztél, vagy nagyon sok sör gurult le a torkodon ma este
Igazából most próbálhatnálak meggyőzni, pl hogy a Sony egy 200ezres professzionális fényképezőgép, ami arra van kihegyezve, hogy jó képeket és videókat csináljon, a Nexus kamerájával pedig vannak a gondok, itt a topikban is többen sírtak a mikrolaggok miatt a felvett videókban, de ez olyan, mintha azt állítanád, hogy az ég hupilila. Nem igazán lehet felhozni ellenérveket (hacsak azt nem, hogy 0,0,255 színű az ég. Ennek a megfelelőjét pedig pont most írtam le. Többen is írták, hogy 20 fps-t is alig bír produkálni a kamera fullHDn).
De tudodmit? A Nexus5 kamerája tényleg jobb, mint egy profi DSLR fényképezőé, ami 200ezret ér és mindenhol 4-5 csillag körül értékelték ellentétben a N5 kamerájával, amit mindenhol a leggyengébb alkatrésznek tartanak (bár ez nem igaz, mert a probléma tisztán szoftveres lesz). Engem tesz a legboldogabbá a tény, hogy nem kell 200 ezerért professzionális fényképezőt vennem, mert van egy Nexus5öm
Jaigen, és mintha a videó elején feltűnne az, hogy "Referenz", ami magyarul referenciát jelent. Furcsa lehet, de ez azt jelenti, hogy az az etalon. Pont úgy mint a képösszehasonlítós tesztben, amit most nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bluetooth hangszórók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest