Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
lord.lakli #27194 üzenetére
Ha ez igaz akkor jelezném, hogy én kiürítettem a kukám... Jöhetnek a Nexus ok.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Csabusman18 #27174 üzenetére
Grat, köszöntünk közöttünk.
Te is jókor jöttél, pont amikor a fele bagázs kiakarja dobni a nexust, mert nem kaptuk meg egyből a frissítést és ez a világ legnagyobb tragédiája
Aki ki szeretné dobni tuti talál itt a fórumon olyan kollégát, aki szívesen felajánlaná a kukáját.
Komolyan minden új Nexus generációval egyre több embernek kell Nexus, majd egyre jobban megy a rinya frissítéskor. Vegyen mindenki akkor LG-t, Samsungot, stb-t.
Aztán majd lesz jó meglepi esetleg, amikor mi nem 5.0-t kapunk, hanem 5.0.X-et és LG-s meg sír és nem kap javítást.
-
DarkByte
addikt
Nem azt mondtam hogy totál hasztalan, csak hogy felhasználói szemmel alig hoz változást. Programozó vagyok, nyilván tudom hogy maga az OS szolgáltatás kínálata bővül verziónként. Bár azt is tegyük hozzá hogy mióta a Google elkezdte a Play Services-be és egyéb Play Shop-ból frissülő app-okba kiszervezni a rendszer komponensek nagy részét, már ez sem olyan kritikus mint régen. Valahol volt is erről cikk hogy egy AOSP rendszeren egyre kevesebb a fent lévő gyári program emiatt, talán már a tárcsázó sem része az AOSP-nek hanem rendes app.
Viszont összességében a brand-elt telefonokon felhasználói élmény szempontjából kb. semmit nem kapsz meg az új Android-ból. Ami nyilván érthető hiszen kizárt hogy mondjuk a Touchwiz egyik napról a másikra eltűnjön, de én pont azért vettem Nexus-t mert szeretném az Android fejlődését úgy követni ahogy azt a Google gondolja.
A G3 port pl. lehet pont ezért is volt ilyen gyors, mert lecsapva az 5.0-ról a Material változásokat, gyakorlatilag alig volt változás 4.4-hez képest ami ellene ment az LG saját branch-ének. Csak tippelek, de valószínűleg egy ideje nincs akkora breaking change az OS hardver oldali részében mint mondjuk 2.x és 4.x közötti váltásnál.
-
DarkByte
addikt
válasz
zoltan77 #27172 üzenetére
Igazság szerint nem gyártói telefonon annyira mindegy az Android frissítés, mert alig kap meg felületileg valamit abból amit a Google ráálmodott, kernel szinten pedig a gyártók annyit variálnak hogy szintén nem lehet tudni biztonsági frissítésből pontosan mit is kapott meg és mit nem. Ennek pl. ránézésre semmi köze a Material Design-hoz amiről az elkövetkező év egyértelműen szólni fog Android fronton. Pár hónap és az app-ok fele így, a másik fele pedig amúgy fog kinézni. Szóval én kivárom azt a pár napot ha hoz egy bug-októl mentes 5.0-t. Nem mintha ez a preview azon kívül az egy memory leak lassuláson kívül problémát okozott volna nekem. A napokban simán végignavigáltam a mobilról egy Szeged-Krakkó utat, sem fagyás, se semmi nem volt, pedig számítottam rá.
Apropó lett Google Cardboard-om, elég áll leejtős még úgy is hogy a Nexus 5 felbontása ehhez már kicsit kevéske.
-
Szabo_0
csendes tag
Sziasztok!
Inbox-os meghívóért kuncsorognék
Ha esetleg valakinek van felesleges nagyon megköszönném ha szólna és akkor küldöm privátban a címemet is -
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Sajnos a hétvégi kéregetésből kimaradtam, lenne valakinek meghívója Inbox-ra?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Küldöm priviben a címem, köszi előre is! -
metal01
őstag
-
twine
veterán
válasz
zoltan77 #27178 üzenetére
igen,,és az egész "szoftverfejlesztési osztály" beér reggel az épületbe Google-nál, és közös maszturbálásba kezdenek ,miközben egymást azzal izgatják...hogy történeteket mesélnek arról, milyen jól megszívatják a népet...:
"-egy évig dolgoztunk rajta, és most jól nem kapják meg a nexusosok....!
-óóóóáááhhh iggen mondj még ilyet,,,,!
-már két hete kész a végleges, de nem adjuk nekik ki,,inkább ülünk még rajta kicsit...!
-oooooohhh nem bírom,,,,mingyárt összprickolom magam!"....Ne vicceljetek már....
-
Alvin_ti4200
félisten
4 hónapja történt, hogy 6 év "iPhone-ozás" után Nexus 5-re váltottam. Mára úgy tűnik, ez egy hosszú barátság kezdete lett
Köszönöm, csak ennyit szerettem volna elmondani
Nekem nem hiányzik az 5.0, nyilván majd feltesszük, ha kiderül, hogy minden frankó vele
Csabusman18: Üdv a klubban!
-
Csabusman18
tag
Klubtag lettem, Nexus 5 32 GB fehér. Ismerkedek vele.
-
Viper26
nagyúr
G3 a héten kapja a frissítést...ez azért vicces...
-
twine
veterán
válasz
ßrainiac #27148 üzenetére
Ráadásul még azt nézegettem ,hogy végre van választási lehetőség, hogy teljesen el akarom tüntetni a hátlapról a "NEXUS" feliratot,,vagy csak egy "X"-et hagyni,vagy a teljes NEXUS felirat!
Ez nagyon jó ötlet dbrand-éktól...
Mikor én rendeltem a saját cuccaimat, még nem volt erre lehetőség..
Épp az tetszik a nexus sorozatban ,hogy nem töri meg az előlapot semmiféle gyártói logo...lehet beteges, de nekem ez rettenet sokat számít,,nagyon tetszenek így a készülékek...most ,hogy a hátlapon is le lehet takarni, főleg öröm és boldogság...
bejön a "logotlanság" -
metal01
őstag
válasz
agressor12 #27162 üzenetére
A mérettel én sem vagyok kibékülve az új Nexus esetében. Valamint vannak fölösleges dolgok, mint pl. a QHD. Telefonon, ha 6 col is a méret szvsz felesleges ez a felbontás. Viszont a sztereó hangszóró már pozitívum. És az akku is jobb. Valamint a szoftverezhetőség még mindig a Nexusoknál a legjobb. A frissítés most egy bug miatt késik. Inkább késsen, minthogy egy végleges főverzió bug-os legyen.
Az ár relatív. Még mindig olcsóbb, mint a kategóriában a többi telefon. Az iPhone-ról nem is beszélve...
-
catroot
veterán
válasz
Én inkább maradok távol továbbra is a gyártói bloatware-ektől.
-
Jadro
veterán
válasz
Akkor tök jó neked, kitágult a világ! Készülékek sokasága közül választhatsz.
-
agressor12
senior tag
Nálam egyszerűen a Nexus széria elvesztette minden pozitívumát.Nagy lett ,drága,és a frissitéseket már megkapja max 1-2 hét eltolodással a többi gyártó is.(eddig volt ez kb. fél év)
-
atiko
csendes tag
Sziasztok Inbox meghívót tud valaki küldeni? Privátba küldök mailcímet.
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Honnan érdemes ilyen telót rendelni? -
metal01
őstag
ElementalX-N5-2.02 Lollipop alá, ha valakit érdekel
Csak jönne már ki a végleges 5.0
-
madexx
tag
Sziasztok!
Egy Inbox meghívóért nagyon hálás lennék!
boocskay@gmail.com -
Tomace91
senior tag
Valaki aki rendelt már a hivatalos oldalukról Glass-M üveget, mennyi idő alatt jött meg?
Továbbá , ha valakinek Inbox meghívója küldjön nekem kérem! E-mail címem az adatlapomon. Köszönöm szépen!
-
Akos93
tag
Multheten csereltem le a 16gb os nexusom egy 32gb osra, de valahogy az ujon nem tudom elocsalogatni az ertesito ledet. Valakinek nincs valami tippje hogy tudnam mukodesbe hozni?
Nagyon ostoba vagyok, megjelenitesnel lehet bekapcsolni... :-D
-
ßrainiac
addikt
En a pirosamra a fekete metal matricat akartam, az baromi jol all neki. De most felqrt az uj Nexus ara, az 5-os meg mar "regi" (meghat ez az L nemjoves mizeria..), kell valami nagyobb, szebb kijelzovel szerelt, jobb kameraju cumo. Persze ennek is jo a kameraja, meghat mindenre tokeletesen eleg, dehat ez a kutyubuzisag mar csak ilyen
Szoval ha lesz kis zseton, elpasszolom es kiprobalok megint vmi foschtalicskat, ami immaron sokadszorra raebreszt majd, hogy csak a nexus...
-
twine
veterán
válasz
beloadjoker #27146 üzenetére
-
Endless
aktív tag
Esetleg még lenne valakinek meghívója Inbox-ra?
-
szimisi
tag
válasz
Grande Ale #27138 üzenetére
Semmi extra, nem tudom mire vagy kíváncsi, úgyhogy lefotóztam, így néz ki a fedlap, 4 oldal, a többin a feltételek vannak és a hibajelentéses oldal:
Nem gyári garanciás.
-
gabro0
őstag
Azoknak akik ráuntak a várakozásra: [link]
-
WolfLenny
senior tag
válasz
radicspeter1 #27136 üzenetére
Néha nekem is megnő a wifi miatt az aksi használat, de egy restart segít.
Persze nem szép megoldás, de ennyit kibírok a javított L--ig.. -
szimisi
tag
Ígértem, hogy írok, amint birtokba vettem a telefont. A b-teltől rendeltem, pick pack pontra ingyen kihozták, 1 nap használat alatt semmi problémám nem volt, számla, jótállási jegy, eredeti doboz, minden oké.
Más: szerintetek nem csúnya az 5.0-ban ez a fehér hátterű app drawer?
+ lehet majd benne mappákba rendezni az alkalmazásokat? A régi telefonomon nova launchert használtam, itt azért már csak emiatt nem akarok, a mappákon és a körbemenő menün és kezdőképernyőkön kívül nekem megfelel a stock android.
-
radicspeter1
őstag
Ém azt vettem észre hogy bekapcsolt wifivel nagyon merült az L...illetve azért mentem vissza KK-ra mert olyannyira megnőtt wifin a pingem hogy használhatatlanná vált...KK óta jó újra.
-
marquuard
veterán
Hali. Melyik tempered glass fólia a legmegbízhatóbb? Az a lényeg, hogy ne legyen annyira vastag, pontosan illeszkedjen és ne jöjjön le a tokkal együtt. A választ előre is köszönöm.
-
Scooter74
őstag
válasz
lord.lakli #27133 üzenetére
teljes mértékben igazad van, ne is adjon ki nekünk a google egy buggal teli romot, mert abból megint csak a szitkozódás meg sírás lesz.
-
lord.lakli
őstag
válasz
csenor #27132 üzenetére
Volt Nexus S-ed? Ott december elején adták ki ICS, majd pár nap után leállították OTA-t és 1 hónappal később jött 4.0.4 ICS és mindenki boldog volt. Sony, Samu és társai kiadták 4.0.1, 4.0.2-t és mindenki szitkozódott. Nexus S mellett volt 2 magos, 1GB RAM-os Sony és NS-en boldogan használtam ICS-t, míg Sony-n siralom, érvágás kerülgetett. NS-re jött 4.1.2, azok a Sony-k megálltak 4.0.2-n, egy-egy kapott már csak 4.1.1-et.
Ezen felesleges bánkódni, hogy ki kap hamarabb bug halmazt, na meg mi tuti kapunk javítást, míg ők nem biztos.Mellesleg kezdetektől L prev-eket használok és semmi bajom sincs vele. Így mi kaptuk meg legelőször L-t, nem LG és Samu.
-
csenor
senior tag
válasz
lord.lakli #27129 üzenetére
Lehet, hogy bughalmaz, de akkor se kapja meg hamarabb mint egy Nexus!
-
BeastMode
őstag
válasz
lord.lakli #27129 üzenetére
-
lord.lakli
őstag
válasz
csenor #27125 üzenetére
Ha így gondolod, hogy egy bughalmaz samu jobb, mert esetleg hamarabb kiadják, akkor gratula és jó messzire dobd a folyóba.
Azért valaki azt végig gondolta, hogy az eredeti forrást a Google készíti a többek megkapják és elrontják csak? Jó pár hónappal korábban meg kellett kapniuk. Szerinted az elmúlt egy-két hónapnyi Goggle javítás mikor is fog bele kerülni? Lehet, hogy 5.0-t megkapják, majd az lesz a kérdés, hogy 5.X-et? -
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #27123 üzenetére
Nyugi holnap lesz image azt "jónapot", én megyek futni
-
Akos93
tag
Meg a heten kaptam en is inboxra meghivot, azota mukodik is. De meghivot hogy lehet kuldeni? En honnan tudom hogy tudok-e?
-
csenor
senior tag
válasz
Parallaxis #27124 üzenetére
Samu hamarabb kiadja akkor beledobom a Tiszába a telefonom!
-
noorbertt
őstag
válasz
Parallaxis #27113 üzenetére
En a fenti cikk alapjan informalodtam es az alapjan is irtam
Nem erdekel miert van vagy miert nincs meg fenn , nem verem a ...fejem a falba ha nem kapom meg egybol a nyalokat.
Az meg hulyeseg hogy nexus 5 hardverehez kotodik.. Mi kotodik hozza? Mi van a n4-7 el? Semmi -
catroot
veterán
válasz
Ennek margójára: Moto X 2014 Lollipop.
-
Just_Reboot
addikt
Mi van?? A G3 hamarabb megkapta az 5.0 át mint a nexusok?? A pofám leszakad!!
-
Kari1
aktív tag
válasz
Ez az egész bug akkor is csak egy pletyka, valaki csak bedobta mint ötletet.
Volt vagy 3 hónap béta és egy ilyen hiba addig nem jött elő?
De ha pl. tényleg van vmi bug az N5-nél akkor hol marad a többi image / OTA? Hol van az N7, N4, N10 update. Ott ülnek készen rajta csak azért mert egy másik készüléken találtak valamit nem adják ki? Mi van akkor ha olyan hiba van amit több idő (2-3 hét javítani) akkor a többi nexus az OTA-t majd valamikor december kapja meg?Ezért is írtam hogy a kommunikáció egy nagy nulla.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Ezek szerint Nexus 5-nek olyan spéci hardvere van? Mi lenne? Pedig N5 is LG
-
Parallaxis
addikt
-
Kari1
aktív tag
Ezzel az egész update-tel az a baj hogy október 15-én mikor a google bejelentette az 5.0 -t akkor az írták hogy a köv 1-2 hétben a Nexus és GPE készülékek megkapják a Lollipop-ot. Viszont azóta semmi hír csak pletykák vannak, a Nov 3 is csak volt (egyetlen Google alkalmazott nem írt semmit) és az is csak pletyka hogy 12-én jön és egy bug miatt csúszik. (illetve annyi kiegészítés hogy G+-on volt egy alkalmazott aki Nov 3-án írta hogy 1-2 óra és kijön majd hogy már megkezdődött az update de persze semmi nem történt)
Éppen ezért én nem csodálom hogy sokan mérgesen mert ahogy ezt a google kezeli elég vicces, nem értem miért nem lehet rendesen kommunikálni... és azt is könnyen el tudom képzelni hogy ez az egész bénázás Sundar Pichai hibája, az android és Chrome mellett már a többi Google termékért is ő felelős, lehet hogy ez már túl sok így nem tud rendesen fókuszálni bizonyos dolgokra...
-
beloadjoker
őstag
na ez gáz .. ha nem lesz végleges akkor is gáz hogy előbb kapta meg....
-
noorbertt
őstag
válasz
slice14 #27107 üzenetére
Ez az egesz cikk egy kalap szar es azon is alapszik:-)
Ez meg plane tetszik:
"Az első időpont november 3-a lett volna, de mivel találtak egy súlyos hibát a rendszerben, így el kellett napolni az update indulását."
De azert az LG feltolja a csucskeszulekeire, puxi.Megy a siras az upgrade miatt ,mashol meg a downgrade ert:-)
-
slice14
veterán
-
Megvagyok
tag
válasz
randras_83 #27029 üzenetére
Nekem ennél kisebb volt, de magától eltűnt... egyébként azért van mert gyárilag a telefon üvegén van ott egy mélyedés és nem ragad oda rögtön az üveg... nézzétek meg fény felé forditva
-
CB
senior tag
válasz
Scooter74 #27101 üzenetére
Én két három nap alatt megszoktam beszélni a dolgot (sajnos ennyi időbe telik, míg az a 3-4 levél megfordul), de eddig még nem volt probléma kicsomagoláskor. Ha nem volt eredeti, az már a levelezéskor kiderült. Rá kell kérdezni a csomagolásra, hologramra, és nyíltan le kell írni mi történik, ha csalódsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest