- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Steam Deck
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
bounty123 #2892 üzenetére
Komolyan nem ertelek.
Elinditottam a chrome-ot. Beutottem az altalad alkalmazasokkent felsorolt app-ok webcimeit (tipikus android/enOS beidegzodes hogy minden webcimhez kulon app kell...), es mindent tok jol tudtam hasznalni. Az esetek feleben az erintes felrement, egyertelmuen lattam a rendszer visszajelzesebol a felresiklast, de a bongeszo korrigalta, pont ugy, mint androidon is.
Egyetlen dolgot nem probaltam, megpedig a naptarat mivel sose hasznaltam mobilon se, es tapasztalat hijan inkabb nem erintettem a temakort.
Ha pedig zavar a dupla klikkes asztali windowsos modszer (ehelyett itt ugyebar dupla erintes van) akkor a windowsban osidok ota atallithato szimpla klikkre/erintesre a rendszer mukodese.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2895 üzenetére
Írj az Asus supportnak, ők biztosat tudnak mondani ezzel kapcsolatban szerintem.
-
válasz
samu496 #2897 üzenetére
Ha végigmész a rendelési folyamaton, akkor halál pontosan meg fogja mondani, mennyibe kerül postával az egész. Nincs további meglepetés díj, szóval pontosan annyi lesz. Utána még el kell fogadnod az árat, addig nem indítja a megrendelést, szóval próbáld ki nyugodtan.
Ha nem kell, akkor ne felejtsd el kivenni a kosárból, mert különben állandóan zaklat, hogy függő rendelésed van.
Megjegyzem, drágább dolgoknál én mindigmvégigmegyek ezen a rendelési folyamaton, aztán leállítom a dolgot. Ezután az esetek 50%-ában kapok pár hónap után egy levelet, hogy olcsóbb lett, amit majdnem megvettem.
Ennél a toknál nem érdemes, tól alacsony az ára ehhez.
-
samu496
tag
Sziasztok!
Azokat kérdezném akik Ivso tokot használnak. Durván mindent egybe mennyibe került? Amazonról rendelném. Egy korábbi linkelés alapján.
Köszi 😊
-
Kiderült végül is, mire jutottatok. Akkor ha legyalulom az oprendszert és felrakok egy újat akkor ugrik a gari vagy sem?
DS4 kontrollerrel próbálkozott mar valaki BT -n keresztül?
-
margithid
veterán
válasz
bounty123 #2892 üzenetére
Volt valami pletyka régebben, hogy a win RT-s és windows phone-os alkalmazásokat egybegyúrnák, nem tudom, hogy ez csak win9en fog-e bekövetkezni, de nagyon jó lenne, mert akkor alkalmazásokból se lenne hiány.
Nekem amúgy nem hiányzik nagyon semmi, alapvetően nekem ez otthoni eszköz, ágyból netezni, könyvet olvasni, plusz tartalékgép is ha az asztalimmel valami történne.
Aki meg lassú internettel netezik az próbálja ki az asztali operánál a turbo módot, hátha az segít. -
norbi1017
újonc
Sziasztok, nekem a 2A-s töltöm van a géphez és mostanában égett szaga van maga a töltönek amikor tölti a gépet... nemhiszem hogy ez normális
kicserélik a töltöt ha visszaküldöm? (még garanciális 7honapja vettem a gépet)
-
bounty123
őstag
Ezzel nagyon nem értek egyet. Tabletként, ujjal használva nekem marhára hiányoznak a normális minőségű appok, alig-alig van valami használható. Egyszerűen siralmas. Desktop módban pedig kínszenvedés ujjal használni, az oldalak böngészőben 100x szarabbul használhatók, mint az érintésre szabott appok. Akinek főleg tablet kell és nem kötődik a windowshoz, nem ajánlanám ezt, hanem sokkal inkább egy androidos tabot a rengeteg kiforrott, ingyenes appal. Ha van egy jó nagy kijelzős droid teló, akkor annyira nem hiányzik. De így is fél kezemet adnám pl. egy értelemes gmail, google calendar, twich, appért, stb., min 20-at fel tudnék sorolni, ami nekem hiányzik.
-
kutyu88
csendes tag
Ez nagyon jó hír!
Általánosan meg nagyon sok jót olvasni róla. Ebben az árban a legjobb. Ugye elég a sima 64 gb. Igazából másodlagos gép lesz.( De idővel lehet nem, meglátjuk)
-
kutyu88
csendes tag
Hát az nagyon jó lenne : D. De ha elszotyog a bluestacks akkor nincs nagy gáz.Erre használnám csak kb. Amúgy így utolsó visszarettentése van valakinek a vásárlástól???
-
kutyu88
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Igazából ami nekem fontos lenne az az opera mini, mert kevés adatot használ, és ha lassítják a mobilnetem(32 kbit/s) akkor azzal lehet valamennyire használni. Ezt pedig úgy tudom (abban a kevés adatot használó formában) nincs windowson. De hétvégén én is egy beszerzést tervezek
.
-
samu496
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy ha a bill.t (a kijelzőn) "2 kezes" módra váltam akkor alul azt a hatalamas fekete sávot nem lehet eltüntetni vagy valami? Köszönöm!
-
gghrtz
őstag
válasz
margithid #2883 üzenetére
Jaja. Sokan mondják mindig, hogy mert az Androidra 1000x több app van. Igen? És? Milyen appok? Szarok... Erre meg teljesértékű programok vannak, meg ugyanúgy vannak appok is (skype, facebook, posta, hyper for youtube, időjárás, dropbox, onedrive stb), és a böngésző olyan gyors, hogy felesleges lenne ez miatt bizonyos appokat használni. (index, dulingo, men.hu, stb). Játékok = x86. Sőt meg program is van, amivel érintőképernyőre lehet konfigurálni az irányítást.
-
kutyu88
csendes tag
Én is erősen tervezek egy beszerzést
. Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg menne e rajta a bluestakcs, vagy más emulátor.
-
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #2877 üzenetére
Ha annyira zavar a backup altal lefoglalt hely, akkor az asus termektamogatasi oldalarol szedd le azt a segedprogramot, amivel azt a particiot at tudod rakni egy pendrive-ra.
-
Tudom de ennyire erősen meg nem láttam a bevilágiasít majd lövök képet.
Viszont a kepe nagyon szép éles és szerintem színhelyes is kalibrálatlanul is nagyjából (legalábbis a kalibrált u2311h hoz képest nem sok eltérést latok) ami pozitívum.
A betekintési szögek is rendben vannak.
Frankon egyben van a gép tényleg sokkal jobb mint amire számítottam anyagminőség és összerakottság terén.
TouchPad is meglepően használható.
Vettem egy 32 Gb os class 10 es SD kártyát 10-15 el írja, olvasni olyan 30-35.
Bar elég hülyén mutat ahogy kiáll belőle. Szerintem simán lerepülhet ahogy veszem majd ki tokból.Letöröltem az Asus hülyeségeket. Live update el elvileg felraktam legfrissebb fw -t is.
Eddig nem tapasztaltam anomáliákat.
Aksihasználat kezelhetőség majd kiderül idővel remélem nem csalódom.Igazából csak azért akartam újratenni mert most foglalja a helyet a telepítő és a backup is ha jól latom.
Illetve az Office bol csak a Word Exel-t használom.Meg kíváncsi leszek játékokat mennyire tolerálja a szerkezet.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #2874 üzenetére
Minden hattervilagitasos kijelzonel tapasztalhato beszurodo feny, ami ertelemszeruen akkor a legszembetunobb, amikor megprobalod teljesen kizarni a hattervilagitast, es raadasul meg ellenfeny (kornyezet megvilagitasa) sincs jelen.
Nem erdemes ujrarakni nullarol, csak vakard le az altalad feleslegesnek velt szolgaltatasokat, es problema megoldva. A gyari extra 'hulladekok' nem terhelik le annyira a gepet, mint amiket pl. regebbi laptopokon is tapasztalhattal, gyari allapotban.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2874 üzenetére
Igazából csak a fekete háttérnél lehet látni szerintem, így nem érdemes foglalkozni vele, mert ez ilyen és kész. Csomó monitor és telefon is ilyen sajna. Grat a géphez, 100k-ért már nagyon megéri ez a kis vacak.
-
Vettem egy 64 Gb ost MM -be latom mar ennek az arat is "levittek" 99.999 Ft -ra
Nem tudom van e belőle új revízió de ez iszonyat módon egyben van. A tablet része is, tavaly év végen amiket nyomkodtam még nyökögtek meg behorpadtak de ennél semmi ilyen nincs szerencsére.
Mondjuk ez a 64 Gb kicsit csalóka mert a biztonsági telepítő is rajta van.
Lehet /érdemes újrarakni usb kulcsról a windowst nyer vele valamennyit az ember?
Eleve csomó marhaság rajta van előtelepítve ami nekem nem kell.Egyedül ami kicsit zavar az az, hogy a sarkoknál (főleg a jobb alsó) elég erős bevilágítás látható fekete háttérkor. Másnál is jelen van ez érdemes foglalkozni vele vagy ez ilyen és kész?
-
válasz
samu496 #2871 üzenetére
Nekem a bt-s egér hosszabb pihenés után szétkapcsol, de szerintem inkább az egér kapcsolja magát takarékra, mint a gép. Szerintem nálad majd a billentyűzet kapcsolja le magát.
Állandóan bekapcsolva felejtem egyébként a gépen a bt-t, hiába nem használom, de igazából nem vettem észre jelentős fogyasztáskülönbséget. A gépen is biztos lekapcsol, ha alvóba megy.
-
lafaty80
addikt
Az első bekapcsoláskor az IE valamiféle tablet-es megjelenítéssel futott. De most valamiért a normál asztali kinézettel, valahogy vissza lehet varázsolni?
-
samu496
tag
sziasztok!
Az lenne a kérédsem, hogy használ e valaki vezetéknéküli billenytűzetet a gépeel? Én gondolkodom egyen, mert a gyári nekem kicsi nagyon. Köszi.
-
margithid
veterán
válasz
bandigyerek #2861 üzenetére
Ez nem erre lett kitalálva.
Én azon is csodálkozom, hogy a chrome-mal lehet böngészni egyáltalán.
Win7en nagyon memóriaigényes, win8on sokkal kevesebbet kér. -
bandigyerek
senior tag
Nekem 64-es verzió van 64-es mSD kártyával, de meg sem próbáltam feltenni a PS-t oda. A PS futtatásáról annyit, hogy megy. (a 6-os biztos) Nem fogod eldobni az agyad a sebességtől, de megy. A 2GB RAM a szűk keresztmetszet. (mint más esetekben) Nekem a RAW feldolgozásnál 2 kép után ledobja a láncot, és törölni kell a cache-t, vagy újraindítani.
-
gghrtz
őstag
Ilyen feladatokra már nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlanám a T100-at. SD kártyáról való programfuttatásról pedig ne is álmodj, mert max 10 MB/s az olvasási sebesség, és mire onnan betöltene a PS (ha betöltene) kb. egy örökkévalóság. Inkább vegyél egy laptopot.
De majd akinek volt már fent PS az kiokosít. Matlabot még nem próbáltam, szerintem nem is fogom felvenni azt a tárgyat. -
artiny
őstag
egy 32gb verzional mennyi szabadhelyunk marad és egy 32GB microSD re ha fellehet kesobb telepiteni programokat,nagyon lasulna ha utana az SD rol futatnam pl a PS photosopot,matlabot
-
gghrtz
őstag
Explorerrel nekem teljesen jó a böngészés, 200 Euroért pedig ajándék az a gép.
Persze azért előtte nézd meg laposodon, hogy Win8.1 + IE kombóval mit érnél el sebességben.
Egyébként 11,6" méretben már lehet kapni T200-at is, amiben még egy picit gyorsabb a prockó, sajna 1,6 kg lett a cucc, de az is megfontolandó. -
artiny
őstag
Helotok
van egy Lenovo s205 11,6",e-350 1,6GHZ dual,6GB ram,250HDD netbookom aminek a gyorsasagaval nem vagyok megelegedve netezesnel.
Szerintetek jobban járnék egy Asus Transformer Book Z3740 10" Grey 100TA-DK002H nel?
egyetemre,othoni agybol netezes,olvasas ra egy ilyennel?- 200€ eurt vennem egy honapos,jotalassal
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem a Win8.1 boot idejére vonatkozik: mennyi idő alatt áll fel a rendszer kikapcsolt állapotból? Köszönöm.
-
lafaty80
addikt
Tegnap megjött a fólia a kijelzőre, de ilyet még nem láttam. Nem tudtam teljesen letisztítani... mintha mindig maradna valahol zsír kosz folt, csík.........
Pedig már párat feltettem másra -
gghrtz
őstag
válasz
flegga92 #2840 üzenetére
Nekem teljesen rendben van a wifi, még a 70nm-es házon kívül is vígan fogom a jelet. Persze ez a wifijel teljesen szubjektív dolog, de azt tudom javasolni, hogy ahova behúztad az UTP-t, oda rakj egy jelismétlőt, és királyság lesz. (Nekem pl van 2 tplink routerem, mind a kettőn openwrt van, és kábellel össze vannak kötve, egy alhálózaton vannak, és ugyanazt a wifit szórják, és az eszközök automatikusan roamingolnak)
-
flegga92
senior tag
válasz
The Exiled #2839 üzenetére
Mint T200 tulajdonos érdekelne, hogy milyen a T100 as wifije. 50 nm panellakás, router egyik szobában, T200 másik szobában. kozte 4 fal amiből 2 nagyon vékony. Wifi jele 3-4 között változik, de inkább a 4 és sokszor 1 mbps máskor a full hd filmek is jönnek streamelve a nasról. Kábelen hozza a tőle elvárt sebességet, még jó hogy áthúztam felújításkor ide is. Laptoppal nem nagyon volt gond, telefon 25 mbps-ot tud. A router egy dlink dir-600 ami nem egy csúcs, de eddig kiszolgált.
-
Nikwillig
csendes tag
Üdv!
Valaki nem tud olyat akinek HDD-s van, és nem tart rá igényt? Esetleg elcserélné? A HDD nem kéne csak a bill. Van saját vinyom, de csak HDD nélküli bill.-em van hozzá -
kistrojak
csendes tag
Sziasztok
Ilyen autós töltőt vettem: http://www.ebay.co.uk/itm/371100004833
150mW-al tölt többet mint a gyári 3.5A-es töltő. Használtam már 5-6 napot és megbízhatóan működik, nem nehéz, nem rázódik ki a szivargyújtóból. Szállítási idő kb. 10 nap volt. 500GB modellem van.
Telefont és GPS-t is rendesen tölti, azokat 800-1900mA-el.
-
margithid
veterán
A billentyűzet usb portjára próbált már valaki hubot rádugni?
Ha igen, akkor kezel egyszerre több eszközt is? Mondjuk egeret, billentyűzetet, külső hdd-t? -
lafaty80
addikt
-
szabi_07
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a tapasztalt felhasználók véleményét,hogy melegszik e a gép oly mértékben hogy fagyáshoz vezet vagy bármi egyéb. Az álltalános felhasználáson kívűl egy egy játékot futattnék pl crusader kings vagy civ széria.
Merthogy azért nem javasolja az egyik szgép guru ismerősöm hogy semmi képpen ne vegyek ilyen sz....art.
De a teszteket olvasva nem láttam erre utalást -
dauphin
aktív tag
Persze, hogy jól látod a dolgot!
Biztos vagyok benne, hogy az asszony élvezné ezt a konstrukciót. Filmnézéshez, internethez a fotelben nagyon jól jönne a tabletfunkció, és amikor a word-öt vagy az excelt babrálná, akkor amúgy is asztalnál használná, ott meg a billentyűzet alap. Én magam a zajosságra érzékeny vagyok (az asztalim is full csendes megoldásra épült, csak éjszaka hallani egy susogást, de csak akkor, ha direkt erre figyelek), ezt tudom értékelni egy gépben, ha nem kell mellette megsüketülni. Köszönöm a soraidat!
-
samu496
tag
-
samu496
tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy nem akar bekapcsolni ? Ma reggel 20 percet neteztem rajta utana kikapcsoltam mint mindig most kapcsolnám be ..semmi ..nem világit fehéren a kamera melett semmi ..rádugtam töltőre tölti de ennyi .. lehet vele valamit kezdeni ? Köszi
-
axioma
veterán
válasz
dauphin #2796 üzenetére
Plusz szempont: mivel tablet, passziv hutesu, nem zug. Ha eleg a 64-es (sztem siman eleg lehet a hasznalat alapjan, plusz microsd-vel, es kulsot me'g ugyis barmikor lehet tenni ra), akkor ott sincs mozgo alkatresz. En full netbook modban hasznalom, de nem venne'k helyette ugymond igazi netbook-ot, mert pont ezt a kettot nem tudjak.
-
Blyan
félisten
válasz
lafaty80 #2814 üzenetére
Szerintem ha le van töltve és telepítve van, akkor a gépen lévő mindegyik fiók tudja használni. Xboxon is így megy pl.
Van több fiókom, egyik USA más HUN régiós. Amit az USA régióssal vettem meg, a másik profillal bejelentkezve is tudom használni - addig, amíg a gépen megtalálható a program. -
lafaty80
addikt
A win8 világában új vagyok. Ha egy játékot letöltök az áruházból akkor a többi fiók nem tudja használni? Nekik is újra le kell tölteni egy saját account-tal?
Nem lehet megosztani valahogy őket?Illetve ha valakit nagyon a zavar a +500GB-os billentyűzete dobjon egy pü-t
-
margithid
veterán
Másnál megy a töltés usb3ról?
Mert azzal elvileg kéne menni, mert több áramot ad le mint az usb 2. -
Egon
nagyúr
Üdv!
Bár én a konkurenciát választottam (Acer), ez a topic messze jobban pörög, mint más Win-es tablet topicok, úgyhogy itt (is) kérdeznék...
Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra (remélhetőleg vannak): régebbi programokkal (elsősorban körökre osztott stratégiák érdekelnek), mennyire használható a T100 tablet módban, azaz érintéssel vezérelve? Az én tapasztalataim: HoMM 3 csak erős kompromisszumokkal megy, King's Bounty: AP egyáltalán nem megy a kijelzőt tapicskolva...
Az alábbi programokra lennék még kíváncsi (szigorúan tablet módban), a teljesség igénye nélkül: Incubation, Panzer General 1-2, Fantasy General, Fantasy Wars, Fallout Tactics, Civilization 3-4, Disciples 2 stb. -
gghrtz
őstag
válasz
lafaty80 #2805 üzenetére
Én egy ilyen kábelt vettem, egy 1 méteres HDMI kábellel, meg egy ilyen HDMI > DVI átalakítót. Teljesen jól működik.
Azért vettem ilyen kábelt, mert itt a forumon volt már tapasztalat, hogy ha túl széles a mHDMI rész, akkor nem lehet egyszerre használni a töltővel. -
gghrtz
őstag
mHDMI > HDMI, de ha a projektor nem tudja a HDMI-t, akkor kell még egy aktív HDMI > VGA átalakító is, az meg nem olcsó. HDMI > VGA
DVI bemenetnél, csak HDMI > DVI átalakító, de az 1000 Forint alatt van árban.
-
nash13
aktív tag
Milyen kábellel lehetne rá projektort kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest