Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

M. Zoltán csendes tag válasz  MaCS_70

üzenetére MaCS_70

üzenetéreTermészetesen most sem sikerült a frissítés, megint az alapoknál járok. Azt hiszem ezt a parancssor dolgot valaki hozzáértővel fogom lepróbálni, már csak azért is, mert valószínűleg nem fogom érteni, ha valamit kiír. Esetleg Budapesten nincs valaki, aki nálam jártasabb és T1000-at használ? 
- 

- 

M. Zoltán csendes tag Na, szurkoljatok nekem, most értünk el az újraindításhoz. Remélem utána eredményről tudok beszámolni. 
- 

M. Zoltán csendes tag Na, most megint letöltöm, 174 MB. 
- 

M. Zoltán csendes tag Kibogarásztam, hogy az utolsó frissítés 2014. 04. 21. Gondolom, ez még gyári (2890049). Ezek szerint nem jutottam túl a frissítésen és lehet, hogy mindig ugyanabban akadok el. 
- 

válasz  margithid

üzenetére margithid

üzenetéreNekem lassan egy éve megy a T100, a közbülső 8.1-es frissítéssel. 
 A rendszeres update-eket persze megkapja. Semmi baja, sosem volt semmi fennakadás.Úgyhogy szerintem sem problémás ez, sőt, megkockáztatom, hogy a W8 már majdnem kifejezetten out-of-the-box rendszer. 
 Sokakat ismerek, akik NULLA számítógépes tudással remekül használnak Windoest, és a 7 óta semmi bánatuk vele.Üdv: MaCS 
- 

bounty123 őstag válasz  M. Zoltán

üzenetére M. Zoltán

üzenetéreSajnos a windows nem tipikusan az a megveszem és használom szoftver, lehetnek nyűgjei rendesen. Én megpróbálkoznék egy gyári állapotra hozatallal, lévén szoftveres a probléma. 
 http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/restore-refresh-reset-pc
- 

M. Zoltán csendes tag Üdv! Kb. két hete vettem egy T100 (64/500GB) változatot. A fórumon végigrágtam magam, de az enyémhez hasonló problémával nem találkoztam: A beüzemelés óta naponta-kétnaponta jönnek a frissítések a win8.1-hez, ami dicséretes lenne, ha nem járnék szinte minden csomag telepítése után úgy, hogy az újraindítás után hibát észlel a rendszer és csak a visszaállító kóddal tudom az egészet javítani, esetenként újra húzni. Az elmúlt két hét alatt már, vagy 5-6-szor játszotta el velem. Az Asus automata frissítése is megvolt, így nem tudom mire vélni a hibát. Asus ügyfélszolgálat természetesen a Windowsra fogta, illetve azt javasolták, hogy ne frissítsem, amit nem gondolok jó ötletnek. Valaki találkozott már ilyen hibával? Előre bocsájtom, hogy csak egyszerű lúzer-júzer vagyok, komolyabb gépészkedéshez nem értek. Valahogy úgy gondoltam, hogy veszek egy előre telepített gépet, ha szól frissítem, ezenkívül meg használom. Ez eddig nem így mutatkozik. Segítségeteket előre is köszönöm. 
- 

Necc addikt válasz  Ganz-[HUN]

üzenetére Ganz-[HUN]

üzenetére"What does connected standby do? Connected standby is a screen-off sleep state. Any time the system has the screen off, it is said to be in connected standby." "... connected standby allows apps, services, and drivers to keep running, but they run in a tightly controlled manner to save power and extend battery life. Windows Store apps get a few seconds every 15 minutes to run background tasks, but desktop applications are paused for the duration of the connected standby state." http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/dn481238(v=vs.85).aspx Tehat kikapcsolt kijelzo = connected standby = hibernalt asztali alkalmazasok. Ha ez nem igy van, akkor az iment emlitett funkcio letiltasra kerult a registryben vagy a felhasznalo altal, vagy valami kulso program letiltotta. 
- 

margithid veterán A metros ie-ben, hogy lehet kijelölni szöveget? 
- 

Necc addikt válasz  ImpersonatoR

üzenetére ImpersonatoR

üzenetéreKikapcsolt kijelzo = connected standby uzemmod, nem fog mukodni. 
- 

válasz  petlee23

üzenetére petlee23

üzenetéreEnergia management nel állítsd át hogy csak kapcsoljon ki a monitor 5 perc után és kész. 
 Ha alvóba megy akkor nem fog futni semmi.
 Nem hiszem hogy olyan sokat fogyasztana.
 Ha alvó állapotban van akkor nem is tudok rajta túrni hálózaton keresztül szóval nem hiszem, hogy megoldható.Dragon Age origins hogy fut rajta próbálta mar valaki ? Hülye SMART tokom meg nem akar megjönni kinabol pedig lassan egy hónapja megrendeltem. 
- 

Necc addikt válasz  petlee23

üzenetére petlee23

üzenetéreIlyet - a windows "connected standby" mukodesi jellegebol kifolyolag - nem fogsz talalni. Ha talalsz is, az elobbi mechanizmus elkaszalja a gyakorlati mukodest. A "connected standby" registry-bol tilthato, es igy mar a gep hagyomanyos 'asztali' uzemmodban fog keszenletben mukodni, es fogyasztani! Ezek utan akarmelyik altalad megszokott torrent kliens hasznalhato. 
- 

petlee23 csendes tag Tud valaki olyan torrent programot ami fut akkor is ha leteszem a T100-at alvóba? 
- 

margithid veterán Jó hír: [link] 
 Vagyis 2-3 évig naprakész lesz a szoftver a T100-hoz. Ezt nevezem igazi támogatásnak!
 Kíváncsi leszek amúgy mennyibe fok kerülni, ha bejön akkor lehet megveszem asztali gépre is, egy i7 3770-et, 16 GB Ramot, meg ssd-t jobban kihasználja talán mint win7.
- 

kistrojak csendes tag Meg vagyok akadva ezzel az inteles gpu programjával. Kikötöm HDMI-n TV-re, elvileg fullhd, de viszont ahogy ez lenni szokott egy kicsit lelógnak a kép szélei, jobb és bal oldalt, nem lenne semmi gond ha Nvidia lenne mert simán be igazítom a gyári programjával, de itt az istenért sem találom ezt a módot. Valaki futott már bele ebbe a problémába, sikerült megoldania? Köszönöm! 
- 

Necc addikt válasz  ImpersonatoR

üzenetére ImpersonatoR

üzenetéreSot, kevesebb is lehet, a win8.1 ugyanis tamogatja a virtualis .wim kepfajlrol valo indulast, ami eleve tomoritett es csak olvashato (hasonlo elvu mint az androidok /system particioja), es egy esetleges rendszer helyreallitas is sokkal gyorsabb. A gond az, hogy a T100-at amikor kiadtak, 'csak' win8 letezett, es emiatt a .wim -rol valo inditast a juzenek kell megoldania. 
- 

válasz  ImpersonatoR

üzenetére ImpersonatoR

üzenetéreBizony -- sőt, én még többre is emlékeztem. 
 Nekem a Windows + Office valahol 15 és 20 GB közt foglalt.Üdv: MaCS 
- 

Az létezhet hogy 13,5 GB legyen egy windows minden nélkül újratelepítve ?  
- 

RangerFox veterán Mint már írtam, sokáig úgy volt hogy ilyet veszek, elméletben megfelelő lett volna, de miután kipróbáltam élesben is, rájöttem hogy nem nekem való, az igényeimet nem elégíti ki. Csupán leírtam, ha netalán valaki hasonló felhasználási területre szeretne venni ilyet, mindenféleképpen próbálja ki előbb. Direkt Off topic-ba raktam, nem tudom miért kell ezen kiakadni... -.- 
- 

- 

margithid veterán válasz  RangerFox

üzenetére RangerFox

üzenetéreAhogy írták előttem is, más műfaj a kettő. 
 Ha kell a teljesítmény és sokat gépel rajta az ember, akkor egyértelmű, notebook. Ha viszont fontosabb a kényelem, az üzemidő akkor ez a tablet a jó megoldás.
 Időtálóság tekintetében pedig sok múlik a szoftveren is, win8 úgy fut a T100on mint a villám, memóriakezelése nagyon jó, bekapcsolása rövidebb ideig tart mint a win7-es asztali gépemet i7-tel, ssd-vel!
 Kiváncsi leszek milyen lesz win9 és tudjuk-e majd frissíteni rá a T100at.
- 

bounty123 őstag válasz  RangerFox

üzenetére RangerFox

üzenetéreNem ugyanazt a célt szolgálja a két eszköz. A T100-as egy fél kilós ultrakönnyű egy kezes, ventilátor- és így zajmentes, érintőképernyős tablet, dokkolóval. A másik pedig egy 2 kilós, hozzá képes monstrum és zajos notebook, esélyed nincs kézben használni. Próbálj meg pl. egy külföldi városnézésnél gyaloglás közben térképet, leírásokat használni mindkettőn. Nekem a T100-al egész jól ment  
- 

RangerFox veterán Sokat gondolkodtam azon hogy megvegyem-e ezt a gépet.. De túl kicsinek és gyengének (hardverileg) láttam, a tablet funkció meg nem hiányzott, így vettem egy Acer E5 Notebook-ot. Időtállóbb és használhatóbb mint ez. Egyedül a jó akksi és az Office fog hiányozni... 
- 

flegga92 senior tag válasz  balumachine

üzenetére balumachine

üzenetéreNekem a T200 csinált ilyet amikor véletlen rácseppent 2 vízcsepp. Alig bírtam kikapcsolni de utána jó lett, azóta nem jelentkezik. 
- 

balumachine csendes tag Sziasztok! Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a kijelző azt érzékeli ,hogy valaki nyomkodja és közben senki nem ér hozzá? Angol fórumokon amúgy ghost touching-nak hívják. Nekem nem mindig fordul elő, de amikor igen akkor folyamatosan ugyan abban a pixel sávban történik és rohadt irritáló , mert ilyenkor használhatatlan a gép. Múltkor már be akartam küldeni szervizbe , de nem találtam meg minden gari infót illetve felraktam egy újabb atk driver és az orvosolta a problémát egy időre. Egyelőre még nem sikerült megtalálni a kapcsolatot, hogy mikor csinálja és mikor nem de amikor csinálja tök mindegy milyen formátumban van(dokkolóval vagy anélkül). HELP  
- 

válasz  ImpersonatoR

üzenetére ImpersonatoR

üzenetéreKözben sikerült. Bar latom a 313 as bios ma jött ki szóval meg friss ropogós  
- 

Te nem találkoztatok azzal a jelenséggel, hogy ha az ujjatokkal alulról támasztjátok a dokkolót a touchpad alatt, akkor az alig akar érzékelni? Mintha valami biorezonáns örvénybe kerüle, és az alsó ujj zavarja a tapogató ujj érzékelését. Üdv: MaCS 
- 

Van új bios ahogy nézem. Azt hogy lehet telepiteni? A winflash proginal kiírja, hogy sry only for ASUS laptop. Pedig a t100 terméktámogatás oldaláról szedtem le. 
 Live Update meg nem frissit biost.
 Illetve csináltam egy ilyen helyreállítási usb meghajtót. Arról hogy tudnám újrarakni a wint ha szükség lenne rá? Csak hogy tudjam lehet most megcsinálom/ kipróbálom ne akkor keljen keresgélni amikor baj van.
- 

Blyan félisten Tudtok olyan BT egeret ajánlani, amihez nem kell külön vevő usb-s egység, hanem a gép saját BT moduljával működik? 
- 

petlee23 csendes tag Én elhagytam a jobb oldali kis gumit, és azt vettem észre hogy szépen elkezdte a billentyűzet a fóliát karcolni azon az oldalon. Persze semmi vész,mert van még három fóliám (kb 1500ért vettem ebayen a hármat, és tökéletesek, olyan mintha nem is lenne rajta a kijelzőn semmi),de addig nem akarok rá újat rakni amíg nem találok hozzá valahol gumit. Amúgy szerintem nem vészes egyáltalán ez a fólia ügy.A felrakásnál csak arra kell figyelni, hogy tényleg egy viszonylag tiszta pormentes helyen tegyük rá. Nekem elég volt alaposan egy tisza ronggyal letörölni, nem maradt vissza porszem. És nem árt azért ha nem szarozik az ember pár percnél többet, mert akkor tényleg visszakerülhetnek mikro szemek a fólia és a kijelző közé. Szóval ezek szerint ebayen keresgéljek? Esetleg szervízben próbálta már valaki? 
- 

válasz  MaCS_70

üzenetére MaCS_70

üzenetéreNem tudom hol laksz ált. a mobilboltokban felteszik pénzért. Ha úgy döntesz megpróbálod, akkor alaposan letörlöd majd sűrített levegővel kell lefújni a porszemeket, mert letörölni nem lehet (legalábbis a törlőből nekem mindig visszamarad), aztán mehet fel. Bounty123: Nekem sem lett még karcos fóliám. A matt az kikopott, az igaz ott ahol sokat nyomogatom a képernyőt. 
- 

Nagyon köszönöm, ez jónak tűnik -- csak azt nem tudom még, hogy kivel rakassam fel. Nálunk eddig minden ilyen akció, még a 2,8"-as kijelzőre is bukta lett, úgyhogy a gyorsbolt eme szolgáltatását használjuk -- ők viszont csak náluk vett fóliát tesznek fel. Üdv: MaCS UI: Az azért elég vicces, hogy Magyarországra 2000 Ft-tal drágább a kézbesítés, mint a Lajtán túlra... 
- 

bounty123 őstag Azt (is) utálom a fóliákban, hogy jó hamar karcosak lesznek, úgyhogy pont a fóliával fogsz karcos kijelzőt használni gyak. végig. Ellentétben a gyári üveggel, ami nekem valahogy soha nem karcolódik se a telefonomon, se a t100-on, úgyhogy rég leszoktam a szép kijelzők becsomagolásáról. 
- 

Elég hosszú ideig matt volt, mert sajnáltam a pénzt postára ismét, egy fólia miatt. Annyira nem mossa a színeket (legalábbis ami nekem volt) csak világosban tompítja kicsit. Viszont nem csillogott semmit a képernyő. Aztán meguntam a mattot, ennek eléggé erősen levitték az árát, így rendeltem. Eléggé jó fólia, mintha fent sem lenne, semmit nem befolyásol a képen. Gyűjti a lenyomatokat rendesen, mint a képernyő alapból, viszont nagyon könnyű letörölni róla és nem izgat, hogy mivel törlöm, mert nem tudom megkarcolni a képernyőt. Szerk: az összes negatív vélemény azoktól jön az oldalon, akik nem tudják, hogyan kell ilyen nagy képernyőre felrakni, hogy ne kerüljön alá porszem és ne legyen buborék. 
- 

válasz  zsola32

üzenetére zsola32

üzenetéreNálam a Patex pillanatragasztó és a csipeszes megoldás beválni látszik. Már jó háromnegyed éve tart. A gumipufferek nélküli használatot egyébként nagyon nem ajánlom, nélkülük előbb-utóbb törvényszerűen megjelennek a billentyűk a kijelzőn. Egyébként fóliát lehet végre kapni valahol? Üdv: MaCS 
- 

petlee23 csendes tag Valaki hagyta már el a kis gumipöcköket a billentyűzet mellől? Ha igen honnan pótolta? Engem eléggé zavar mert így folyton hozzáér a képernyő a billentyűzethez (bár van rajta fólia szóval nem annyira gáz). 
- 

margithid veterán válasz  bounty123

üzenetére bounty123

üzenetéreA nagyobb teljesítményű passzív hűtésű gépek tuti nem lesznek 100k-ért egy jó darabig még. 
 Más kérdés, hogy átlagfelhasználóknak Bay Trial is bőven elég, berakhatnák notebookokba passzív hűtéssel 4 GB Rammal, meg ami belefér aksival.
 Szerintem lenne rá kereslet.
 Ez a Core M eleinte 300k-s gépekben lesz szerintem, aztán szivároghat az olcsóbb kategóriákba.
- 

- 

margithid veterán IPS én úgy tudom nem fogyaszt sokat, főleg, mert nem kell neki akkora fényerő, monitoromat 40%-on használom, maxon eszik 20W-ot, 21.5", szerintem ez nem rossz teljesítmény. 
 TN-ben tényleg csak az a rossz, hogy oldalról árnyékosodik. (nem tudom az újaknál is ez van, de a régiek ilyenek voltak)
 Nekem jelenleg a T100 mellett nincs szükségem notebookra, de ha legközelebb venni fogok, akkor már valami olyasmit szeretnék ami 15"-os és passzív hűtése van!
- 

Necc addikt válasz  margithid

üzenetére margithid

üzenetéreFogyasztasa miatt nem terjed az IPS, ebbol a szempontbol a jo oreg TN+Film verhetetlen meg mindig, es fejlodik annyira, hogy egy atlagember mar meg se tudja mondani a kulonbseget egy jobb TN+Film es egy rosszabb IPS kozott. Anno ez az "IPS" mania a kinai hulladek kacatokba epitett sulyosan kritikan aluli TN panelek miatt kezdodott, de mara mar az egykori tenyleg kivalo kepminoseget nyujto IPS technologia is annyira lesullyedt, hogy mar semennyivel se kulonb az olcso bovli kijelzok kategoriajaban barmi masnal (a szinek nem fordulnak ki 'rossz' szogbol valo nezeskor, ez az egyetlen egy elonye maradt csak meg). 
- 

margithid veterán válasz  MaCS_70

üzenetére MaCS_70

üzenetéreT100on én se látok pikszeleket, igaz nem is figyelem őket  
 15"-on azért már van ekkora felbontással, más kérdés, hogy én se fizetnék többet a nagyobb felbontásért.
 Full HD a 21.5"-os minitoromba való, ott van értelme számomra.
 Talán az a baj a 15"-os gépeknél, hogy sok 200k feletti is akkora felbontással rendelkezik mint a belépők és ami talán még rosszabb, hogy az IPS kijelző se terjed notikban...
- 

válasz  pushalias

üzenetére pushalias

üzenetéreNagyon kell meresztenem a szememet ahhoz, hogy lássam a pixeleket, pedig érdekes módon még jónak tesztelődik a látásom. De mint írtam, ez szubjektív. Egyébként miért lenne felháborító, hogy árulnak 15,6"-osokat 768 sorral? Napi kapcsolatban vagyok egy ilyen géppel, tegnap történetesen sokat nyomkodtam, de egyáltalán nem zavaró sem nekem, sem a családból bárkinek a felbontása. Dolgozni, netezni -- amire használjuk -- tökéletesen megfelel. Egyetlen fillért nem fizetnék ki a nagyobb felbontásért, miért gond az, hogy ilyet is kínálnak? Inlább örülni kéne neki. Üdv: MaCS 
- 

k_ csendes tag Sziasztok, 
 Abban tudtok segiteni, hogy hogyan lehet tablet állapotban bekapcsolni, hogy automatikusan jelenjen meg a billentyuzet? Sem bongeszo url beiraskor, sem ide amikor kérdést szeretem volna irni nem jelent meg, csak ugy h jobb oldal setup és billentyűzet...
 Egy ideje nézem már, még nem jöttem rá.
 Köszönöm.
- 

Cyrus tag Sziasztok! A T100-as készülékemmel nagyon érdekes dolog történt. Az előzmény: a böngészőknél feldobált egy csomó reklámablakot, ezért én telepítettem az Eset Smart Security-t és a YAC programot. 
 Ezután újraindításkor nem jön be a rendszer. Két verzióval találkoztam a rendellenességet illetően:
 1. Bejön a bejelentkezési képernyő, jelszót beírom, de utána telejsen sötét kép fogad.
 2. Miután belépek, bejön a Windows csemépés része, de nem reagál sem az érintésre, sem az egérkattintásokra. Tehát nem tudok lapozni.Ha benyomom a Ctrl-Alt-Del-t, és visszalépek, azt írja ki a bejelentkezéshez, hogy a felhasználó zárolva van. Ez met miért? Hogy tudom ezt feloldani? Az asztali gépem is ugyanaz a windows-os belépés, de ott be tudok lépni, nincs zárolva semmi. A gond az, hogy van rajta pár dolog, amit le szeretnék menteni. Így hogyan tehetem meg? Rádugtam az asztali gépre, de nem látta a T100-at. Azért szertném lementeni az adatokat, mert egy újra telepítés nem ártana szerintem. Másik: hogyan tudom újra telepíteni, ha így viselkedik a rendszer? Meg egyébként is hogyan kell újratelepíteni? Milyen menübe kell belépnem? Üdv 
- 

norbszt tag Sziasztok Találkoztatok olyannal, hogy eldobja a wifit és a bluetoolst, nekem ma 3 szór is eldobta, újra inditótam javult egy darabig, mi okozhatja? 
- 

gabesszg aktív tag Sims4 működik a kis gepezeten  (nem mintha én játszanék vele de egy próbát megért) (nem mintha én játszanék vele de egy próbát megért)
- 

válasz  bounty123

üzenetére bounty123

üzenetéreEgyelőre jó a szemem, de nagyon elég ez a 155 ppi. A T100 előtt egy 11"-os, FullHD-s, szintén dokkolós tabletem volt -- végül azért döntöttem a T100 mellett, mert a másikon idegesítően kicsik voltak a Windows-elemek és feliratok. Ez persze rettentően szubjektív kérdés. Üdv: MaCS 
- 

axioma veterán válasz  bounty123

üzenetére bounty123

üzenetéreA felhasznalasi modtol nagyon fugg, hogy milyen felbontas a normalis. A telefont sokkal kozelebb tartod a szemedhez (felemeled hozza), a tabletet kevesbe de meg mindig nyilvan karnyujtason belul, mig netbook uzemben meg ponthogy a bill-ig van a karnyujtas, es onnan meg tavolabb a kijelzo. A 120 centis tv-den meg kozelrol a 3 dioptrias szemuvegem nelkul is meglatnam a pixeleket, hiaba 4K... A szemeden keletkezo felbontas a lenyeg, nem az eszkoze. 
 En nem hasznalom tablet modban, az erintot is csak akkor ha kenyelmesebb epp egy mozdulat mint a tapipadon eloidezni. Nekem igy boven eleg, tobbet szamit az uzemido. Igaz, nem jatszom rajta 3D jatekokat, max. Evil2048 es hasonlo tipuusakat...
- 

üzenetére bounty123

üzenetéreKültérben használhatatlan, írtam is tegnap. Jó, erős napsütésben próbáltam használni. 
 Lehet egy matt fólia segítene rajta, nem tudom... De a buborékosodás után nem erőltetem, amúgy is egy 10"-os eszköz, annyira azért nem mobil... Mondjuk a 6"-os telefonok mellett az 
 Ez azért a notebook világban az átlagnál jobb. Egy 200k-s notebooknak is ekkora a felbontása, nem rossz az se, de ott már közelebbről tényleg lehet látni a pikszeleket.
 Szerintem amúgy ami telefon és tablet fronton megy az vicc, full HD egy 5"-os telefonba?
 Kb arra jó, hogy gyorsan lemeríse a telefont.
 200-250 ppi nekem tökéletesen elég telefonban.
- 

üzenetére bounty123

üzenetéreNekem tökéletesen megfelel, sőt az üzemidő miatt még örülök is a kisebb felbontásnak. 
 10"-on szerintem teljesen jó ez a felbontás, más kérdés, hogy a 15.6"-os notebookoknál már szeritnem is kevés, érdekes, hogy ott nem foglalkoznak a felbontással...
 Amúgy ha nem lennének nagyon drágák vennék a gépre egy matt fóliát, de 2000 Ft-ot nem adok érte azért...
 No meg erős napsütésben úgyse fogom használni a tegnap leírt gond miatt!
- 

bounty123 őstag válasz  MaCS_70

üzenetére MaCS_70

üzenetéreMa már az 5.5 colos telefonokra is nemhogy full hd, de annál nagyobb felbontásokat raknak. Ez már szerintem is túlzás, de 10 col simán elbír full hd-t. Aki azt mondja, nem látszik a különbség, annak rossz a szeme  De amúgy nem ez volt a hozzászólásom lényege, hanem pusztán az, hogy a T100-as ppi-je alacsony vagy magas - 155 az ma már alacsony és kész, ez tény. Ahogy írtam, nekem is megfelel arra a célra, amire használom. De míg ezen simán látom a pixeleket, a telefonom fullhd kijelzőjén nem. De amúgy nem ez volt a hozzászólásom lényege, hanem pusztán az, hogy a T100-as ppi-je alacsony vagy magas - 155 az ma már alacsony és kész, ez tény. Ahogy írtam, nekem is megfelel arra a célra, amire használom. De míg ezen simán látom a pixeleket, a telefonom fullhd kijelzőjén nem.Idézek a legelső tesztből amit a google kidob, 2 secig kerestem: 
 "The Asus Transformer Book T100 has a 10.1-inch screen of 1,366 x 768 pixel resolution. In the world of tablets that’s a pretty low resolution – fewer pixels than the much smaller Google Nexus 7. It results in pixel density of 155ppi, which is fairly poor. "
 http://www.trustedreviews.com/asus-transformer-book-t100_Tablet_review_keyboard-and-screen_Page-2
- 

Fkris őstag bar azt szomoruan konstataltam, hogy nem a felhobe ment a jatek, uj karaktert kelett kezdenem most, hogy az aprosagon is jatszok:'( 
- 

Fkris őstag válasz  bounty123

üzenetére bounty123

üzenetére15,6os dell gépem van, ugyan ezzel a felbontással, plusz egy Nexus5 öt használok, mint telefon. 
 HATALMAS a kontraszt a a t100-nexus és a dell között, utóbbi fakú és szemcsés is, elöbbi kettő tűéles és színes, SZÁMOMRA.Aláírom, fullHDben még jobb lenne a pixelsűrűség, de akkor kevesebbet menne a masina mint így.
- 

Fkris őstag Unturned játék flottul fut a drágán, laggmentes a minimális beállításokkal, és nem is olyancsúnya a képernyő szép színei és magas PPI értéke miatt. 
 Pedig nagyon rosszul van optimalizálva a játék, nem bírja maxon az i5 ös procival meg 2 gigás videókártyával....
- 

margithid veterán Na ma rámilyesztett a t100. 
 Kint napon próbáltam használni, (esélytelen amúgy) a kijelzőn olyan foltok jelentek meg mintha rosszul lenne rárakva fólia. Bevittem gyorsan az árnyékba és eltüntek. Egyébként nincs rajta fólia.
- 

Vezeték nélkül kapcsolódom, biztos az a különbség hozzátok képest.  Vagy más, de nálam semmi nincs a másik képernyőn (tv). Vagy más, de nálam semmi nincs a másik képernyőn (tv).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha csak az a lényeg, hogy vettél egy laptopot, akkor nyithatsz neki egy külön topikot, blogot stb....
 De ha csak az a lényeg, hogy vettél egy laptopot, akkor nyithatsz neki egy külön topikot, blogot stb....