Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Kodi
csendes tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
http://www.laptop.hu/termek/asus-tfb-t100ta-dk003h-2in1-w81-0
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok tudtok egy helyet ahol lehet 120.000 ért kapni még a 64gb osat?
-
Eddig nem találkoztam olyan információval, ami szerint lenne benne tollkezelési funkció, akár eldugva, letiltva is.
Őszintén szólva csodálkoznék is rajta, ha egy ilyen erősen belépő szintű termékbe ilyet tennének be. Nem csak a hardver ára miatt, hanem a licenszdíj miatt is, amit vélhetően a Wacomnak kellene fizetni. (Valamiért úgy rémlik, hogy a Samsung és a többi, használható tollat használó gyártó a Wacom rendszerét alkalmazza.)Üdv: MaCS
-
Mr.Kodi
csendes tag
Iskolához szeretnék egy gépet. PC-m nincs ezért valami laptopot vagy olyasmit. Ezen a gépen gondolkozok, mivel teljes Windowszal plusz Officeval nagy előnyök és a könnyű hordozhatósága.
Nagy hátrány lehet a kis kijelző (mondjuk úgy ha otthon egérrel használom)?
Köszi a válaszokat
-
max-11
tag
Ujjal való gördítés tulajdonságait hol lehet állítani? Ha felemelem az ujjam a kijelzőről, túl sokat gördül, 'elcsúszik a lap... Nem találom mitől van. Frissítettem a Gesture-t, mintha azóta lenne...

-
Nem igazán értem a kérdést.
Ez egy kapacitív kijelző, mást nemigen fog érzékelni, mint valami olyan hozzáérő dolgot, ami kapacitáskülönbséget okoz.
Elvben nem kizárt olyan toll, amin működő gomb is van, de ahhoz nyilván saját driver kellene -- meg vélhetően valami hardveres felkészítés. A készülékhez nem jár, sőt, az ASUSnál sem láttam ilyet.
Üdv: MaCS
-
dejaris
addikt
Ehez lehet veni nem kapacitiv tollat, amin van jobb gomb is, vagy ezt nem is tudja a kijelzo?
-
petlee23
csendes tag
Leszedtem ezt a november 7-es Wlan drivert,de sehogy nem tudom telepíteni.Valaki próbálkozott már vele?
-
Catcan
csendes tag
Legalabb nem jartal rosszul leszamitva azt a par napot ameddig nem tudtad hasznalni.
En is irok mar par dolgot. Nekem a wifivel eddig nem volt gondom, lefagyashoz kb 2-3-szor volt szerencsem, a telefonomat sehogysem tudtam bluetoothon osszeimadkozni vele. Gyakran csinal olyat, hogy ha fulhallgatot dugok ra akkor is a tabla szol aztan kb 1 perc bohockodas utan vegre megszolal a fules es elhallgat a tab. Ennek folytatasakent egyszer volt olyan amikor kihuztam a jacket hogy nem jott vissza a hang a tabra, ujrainditas megoldotta. Ha beagyazott youtube videot neznek es kirakom erintessel (tablet modban) teljes kepernyore akkor ha barmiert belekattintok(reklam,hangero,pause) visszadob a kinagyitas elotti oldalra eltunik a video de a hang megy tovabb(touchpad hasznalatanal nincs ez). Neha a touchpad nem erzekel rendesen kell neki fel-1 masodperc hogy ujjaeledjen. Chromeban ha megnyitok valamit uj lapon es gorgetnek akkor gyakran dob vissza oda ahonnan megnyitottam az uj oldalt(ez sincs touchpaddal). Jatekbol a ViceCity tokeletesen fut(na) HA kezelne a radugott egeret a jatekon belul is, a san andreast meg nem probaltam. COD2-t felrakja majd valami hibaval sosem hagyja elindulni sajnos. Nekem az ASUS regisztracios programja fagyasztja le mindig, kivetel nelkul.(nincs frissitve meg a BIOS)
Leirva ezek eleg rosszul hangozhatnak, de osszessegeben elegedett vagyok vele es nem bantam meg a vasarlast. Azert ha valaki tudna megoldast a fentebbi tapasztalatokra akkor megirhatna.
-
petlee23
csendes tag
válasz
DarkGubi
üzenetére
Igen már kikapcsoltam. Összehasonlítva a régi laptopommal,azt tapasztaltam hogy a wifi érzékelése kicsivel gyengébb. Sokszor meg "Korlátozott" hálózatot ír ki,pedig nincs hiba a routerekkel,mert más eszközökön jól megy a net. Érdekes..
Lehet csak driver hiba.
NagyZL: Hát kérdezd meg az eladóktól hogy mikor érkezik újabb áru!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv szerintetek ha a Media Markt ba nem lehet már kapni akkor mikor lesz megint asus t100 ?
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
petlee23
üzenetére
Itt írtam róla egy keveset: 651-es hozzászólás
Nekem ez a módszer megoldotta a csatlakozási problémáimat.
-
max-11
tag
Valaki frissített bios-t? Mire kell figyelni? Nem nagyon tudom. Többször lefagyott már a gépem, tán segítene a dolog. Pl. Help!!!
-
mackiller
csendes tag
A hirdetésem fent van hardverapron

Tökéletesen elégedett vagyok vele, de csak tesztre vettem, munkához kicsi nekem a kijelzője, ennyi az egész

-
mackiller
csendes tag
Sziasztok én megválnék a T100asomtól, ha valakit érdekelne olcsóbban a kis gép, bolti állapotban van!
-
szubrutin
aktív tag
ha már volt belinkelve bocsi...
http://www.hwsw.hu/hirek/51378/asus-transformer-t100-kiprobaltuk-hibrid-notebook-netbook-tablet-windows-8-1.html
-
karandip
tag
valaki meg tudná nézni nekem, hogy bírkózik meg a darksidersel? kiváncs lennék rá mielőtt megveszem.
-
Amikor beszereztem az első SSD-met, feltúrtam a fél webet, hogy érdemes-e az SSD-re swappelni. Legnagyobb meglepetésemre nagyon sok helyen, köztük gyártói oldalakon is azt olvastam, hogy igen, mivel a swappelés ténylegesen alig veszi igénybe a meghajtót. Nem értem, de tényleg ezt írták.
Amúgy meg, ha féltjük az eMMC-t, akkor még mindig ott a ReadyBoost. Feltéve, hogy van a dokklón kártyahely. (A TF300-ason van, de az itt ugye nem számít...)
-
Egon
nagyúr
Másik fórumon azon rugóznak, hogy mennyit swappelhet a Windows 2 GB RAM mellett, illetve hogy az alaplapra forrasztott háttértár, átlagos használat mellett, mennyi idő alatt harcolódik le...
Ezekre mondjuk én is kíváncsi lennék (valaki (aki laptop helyett használja) megnézhetné, hogy mit ír a HDSentinel a háttértárra... -
vlevi
nagyúr
válasz
Ace owner
üzenetére
Mivel ez egy teljeserteku windows, nem pedig rt szutyok, ezert ami egy atlag pc-n hasznalhato hozza, az ezen is menni fog. Wacom honlapjan mit irnak, van win8.1 driver? Vagy a vistas, hetes driver megy a 8.1-el? Ezek ugyanis nem az asus tablageptol fuggo dolgok, ezt a wacom es a microsoft kell, hogy lejattsza egymas kozott.
Írt róla az engadget.com is: nos, hat ok is irjak, hogy ha azt nezzuk, hogy erzesre egy atlag muanyag tablet erzest kelt, akkor szar. De ha ehhez hozzavesszuk, hogy teljes windows, teljes office benne van az araban, es meg egy olyan billentyuzet is, amit masok szaz dollar kozott adnak kulon, akkor nagyon is jo vetel.
Mas dolog, ha lenne penz, es most keresnek valamit sajat magamnak, es lenne love, akkor igencsak komolyan elgondolkodnek azon a medionon. De ajandekba csak nem adok ilyet :-) plusz ott van az office. Igenis, sokat jelent, hogy ugy tudom odaadni, hogy ami kell, az mi den rajta van.
-
karandip
tag
-
petlee23
csendes tag
Írt róla az engadget.com is:
http://www.engadget.com/2013/12/01/asus-transformer-book-t100-review/ -
Ace owner
addikt
PHOTOSHOP Hogy Működik rajta? Wacom cuccot fel ismer? Van egy 2 Éves pen and touchom.
-
asus t100
újonc
válasz
DarkGubi
üzenetére
Hű de jó, hogy a fórum végével kezdtem! Pont erre a kérdésre kerestem választ, hogy 64 GB card-ot viszi-e, de ezek szerint igen (ügye próbáltad?)
Boldog tulajdonosa vagyok én is, amit nagyon ki akartam már próbálni ilyen "kis" kütyüknél, most sikerült:
Visual Studio 2013 Ultimate trial, SQL Server (full, trial) simán fut rajta, HelloWorldnél magasabb szintű, de nem nagyon összetett mvc (web) alkalmazás gyorsan buildel, sem a proci, sem a memória nem ajvékol.
Nyilván nem ez lesz a dedikált fejlesztői gép, és a facebook 2.0 sem ezen lesz hosztolva, viszont meglepő, hogy milyen kis ügyes, tabletnek kiváló!!!
Még az IIS 8-al akarom megnyaggatni.
-
lev@bps
csendes tag
Rákerestem, de nem találtam infót róla még a hivatalos Asus honlapokon sem: max. hány gigás microSD kártyát kezel a gép? Köszi!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv, lesz rèszletesebb teszt róla?
-
DarkGubi
aktív tag
-
Jokerx
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szerintem kitöltené. Ez 16:9 és úgy gondolom. Az iPad pedig 4:3-as.
-
HD ready felbontason (ami a T100 nak van) egy FullHD film mennyire elvezhető? Ipad 4 (azt cserélnem le erre) nek ugye valami 2,048 × 1,536 es felbontasa van ott megvan a sav alul felül de itt kitöltene teljesen a kijelzőt elvileg nem?
-
A micro SD aljzatba (ami nálam hajlamos túszul ejteni a kártyát) már eleve bekalkuláltam egy 64-est.
Külső egységet (HDD, pendrive) meg nagyon nem akarok, irtózom a külön életet élő dolgoktól.De nincs különösebb jelentősége, éppen nagy szortírozásra készülök a privát anyagaim között -- éljen az archiválás!

A dokkolóban egyébként nincs SD-hely mint a TF30-asban?
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, végig olvastam a fórumot, lenne 1olyan problémám, h nem működik a webcam, fb-n, és g-mail chatbe, sehol nem találok ilyen beállítást, hha simán win8ból inditom el, akkor működik, de neten sehol, gépházba volt ilyen beállítás a fiokoknál, de ki van pipálva, illesztők persze jók, segítséget nagyon megköszönném, mert idegesít ez a probléma, köszi szépen.
-
Ha egy cégnél, ahol több tucatnyi felső kategóriás HP notebook és még sokkal több egyéb eszköz van, panaszkodik arra az informatikai vezető, hogy a minimális jóindulatot sem kapják meg, talán jelent valamit.
Én úgy tíz éve kétszer tudtam csak úgy érvényesíteni teljesen jogos garanciális igényt, hogy bejelentettem, hogy ügyvéd vagyok.Az pedig, hogy user error volt-e nálunk, nem hiszem, hogy Te a semmiből meg tudod állapítani. Megsúgom: nem az volt.
Részemről is lezárva.
MaCS
-
Jokerx
tag
Be kell dugni egy SSD-t a micro usb aljzatba és felragasztanui a gép hátára

Viccet félretéve, wifi-s külső vinyó? -
Ezzel a tárkapacitással az a gondom, hogy nekem pont nem elég. Feltételezve, hogy 2×64 GB-om van, ami ugye elvben 128 GB, a gyakorlatban viszont nemigen illik 100 GB fölött használni, éppen azon a határon vagyok, hogy a jelenlegi munkaanyagaim és a napi használatú privát dolgok elférnek. Tartalék viszon alig marad -- a rendelkezésre álló hely mindg megtelik.
Persze ki tudnék jönni ennyiből is, de ha van lehetőség, inkább a HDD-s változat -- ami az elképzeléseim szerint mobil egységként kezeli a merevlemezt.Üdv: MaCS
-
petlee23
csendes tag
válasz
zolchee16
üzenetére
Én kb. októberben rögtön mikor bejelentették érkezését a HP-nál felfigyeltem rá. Már egy éve (a surface megjelenése óta) eldöntöttem hogy veszek magamnak egy hybridet,de úgy voltam vele várok vele idén karácsonyig. Aztán felirtam magamnak a november 17-ét,(azóta ugyanis hivatalosan is megvásárolható ez a kis szuper HP)teljesen letéve mellé a voksomat. Úgy voltam vele ha addig nem találok valami jobbat akkor megveszem a HP pavilion 11 x2-t. Aztán már nem is tudom hol bukkantam rá az Asusra, lényeg hogy alaposan összehasonlítva nálam végül ár/érték arányban ez nyert. Nagyon jó készülék az a HP,de mindent összevetettem vele, és arra jutottam nem ér nekem többet az Asusnál.
-
savoo
addikt
Na, milyen szemét? Egy barátom probookjában behalt a wifi, 3 nap alatt vitték-hozták. Több szerviz partnere is van a HP-nek, szóval ezt így ráhúzni, hogy szar a szerviz kicsit erős. És mit jelent az, hogy normális működésre akartátok bírni az Elitbookot? A user errorról nem tehet a HP, de befejeztem mert ez itt nagyon OFF.
-
Mindezt én is csak megerősíteni tudom. Az, hogy nekem gondjaim vannak a HP-vel, még semmit sem jelent. Az viszont, hogy a 15 éve szervizvezető barátom szerint is vacak, már meggondolandó. Éppen tegnap, amikor a párom EliteBookját próbáltuk normális működésre bírni, mesélte el, hogy milyen irdatlan sok gondjuk van még a business-line HP notebookokkal is, és hogy mindez miért megy így a HP-nál.
Az pedig, hogy a szervizük milyen hihetetlenül szamét tud lenni még a párom cégével is, akik pedig nagybani vevők náluk, csak hab a tortán.Üdv: MaCS
-
Jokerx
tag
Lenne egy nagyon jó kérdésem

Adott egy asztali gép. Rákötve tv-re, erősítőre. Tudom a T100-ról, távoli asztali vezérléssel működtetni az asztali gépet? Menne a kép a tv-n és a T100-on is egyszerre. Megvalósítható? Ha valaki tudja, esetleg ki is próbálhatná. Mint egy nagy távirányító

-
Seat
tag
Egyszer már megírtam milyen szuper, de csak ismételni tudom magamat. Lg tv-n tesztelve , képet és hangot is átvisz vezeték nélkül. A lag minimális, a képen látszik azért, hogy tömöríti az információt, de így is pazar a látvány. 720p-s youtube videokat simán átvisz , hangerősség is szabályozhazó a tabletről.
Mi kell még? 
-
max-11
tag
Üdv.807en kérdeztem ill. kérek segítséget, frissítés témában. Azóta 1x fagyott is (pont éjszaka, mint kint😄), tehát a bios frissítés is elkelne, de help nélkül nem vágnék bele. Plíz vki türelmes!!! Köszönöm!
-
Valaki kipróbálta már a widi funkciót? Ha valakinek van rá lehetősége, akkor megtenné? Köszi.
-
rjg
őstag
Sajnos a HP nem garancia a minőségre. A feleségemnek vettem bő két éve egy G72-t, három napon belül vittem is vissza cseregaranciába, mert a bal egérgomb alatt beszakadt a mikrokapcsoló. Egy 17,3"-os Probookra cseréltem, mondván mégiscsak a KKV szegmensnek készített "üzleti" gép, ebben egy éves korában kellett a videokártya hűtését cserélni és most újabb egy év után ismét csere érett; sz@r a tervezése. Van még itthon egy HP Mini 5103-as, amit kb fél évig használtam, annak csak az akkuja halt meg egy év alatt, a kezdeti ~ 10 óráról havi egy órát csökkent a kapacitása egy év alatt. Egy ismerősóm munkahelyén fél milla feletti árkategóriájú EliteBook-ból vettek több darabot, a felében cseréltek egy éven belül alaplapot...
-
Egon
nagyúr
válasz
zolchee16
üzenetére
Az a gond ezzel a HP-val, hogy nem Atom proci van benne, hanem egy N3510-es Pentium. Ennek kb. dupla akkora a TDP-je, mint a T100-ban levő Atomnak, és emiatt elég necces a hűtése (passzív hűtés esetén, egy meleg nyári napon, a processzorát leterhelve, vélhetőleg elég szépen felforrósodhat; a másik alternatíva, hogy aktív hűtéses, ami nem túl szerencsés egy tablet esetén).
Kérdés az is, hogy lesz-e honosított kivitelben, illetve az ára is (szerintem lesz vagy 170-180K nálunk). -
zolchee16
csendes tag
Sziasztok!
Én is komolyan gondolkozok egy Asus beszerzésén, de van néhány hiányossága ami miatt még várok vele. Ilyen pl a 2gb ram, az olcsóbb anyaghasználat.
Van viszont egy másik versenyző a számomra, amiről ma találtam először rendes információt:
[HP Pavilion 11 x2]Drágább mint az Asus, de talán többet is nyújt valamennyivel. Persze nem biztos, hogy össze lehet hasonlítani a két gépet, de mégis azért talán ilyen kategóriában ez a két gép játszik.
Várok véleményeket, főleg az Asus-Hp összehasonlítás témában (remélem nem nagyon OFF-oltam).
Üdv,
zolchee -
karandip
tag
Az ovasó módot próbálta már valaki?
-
Egon
nagyúr
Egyébként én is nagyon lelkes vagyok T100-vonalon, de egyelőre kivárok. A nagyobb tárkapacitás (HDD) és a 64 bit lehetősége várakozásra késztet -- lesz itt még fejlődés a közeljövőben.
Valahogy én is így vagyok vele (leszámítva a nagyobb tárkapacitást, az számomra indifferens.
Ellenben a konkurenciát nagyon várom: legalább (elvileg) lesz választási lehetőség. Simán lehet, hogy pár hónap múlva mégiscsak T100-at veszek, de ezt annak tudatában fogom tenni adott esetben, hogy ár/teljesítményben (plusz az anyaghasználatot és egyéb tényezőket bekalkulálva) jobb vétel, mint a többi... -
Vigyázat, ez egy N9210-es processzorral szerelt gép, ami valamivel ugyan erősebb, de a TDP-je közel a kétszerese a Z3740-ének. Ennek megfelelően nagyobb a fogyasztása és gyanúm szerint nem is passzív a hűtése.
A Medion Akoya termékekkel nekünk egyébként nagyon pozitív tapasztalataink vannak, van egy pár a családban és nagyon elégedettek vagyunk velük mind a teljesítmény, mind a minőség vonatkozásában. (De facto kevesebb gondunk van velük, mind az ASUS-cuccokkal.)
Egyébként én is nagyon lelkes vagyok T100-vonalon, de egyelőre kivárok. A nagyobb tárkapacitás (HDD) és a 64 bit lehetősége várakozásra késztet -- lesz itt még fejlődés a közeljövőben.
Meg aztán az sem elhanyagolható körülmény, hogy ha kijön az aldis Medion, azt nyugodtan meg lehet venni, két hónapon belül szó nélkül visszaveszi a bolt -- és nem mellesleg 3 év a jótállás.
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
2 hét használat után továbbra is azt mondom, hogy remek kis gép, persze ismerni kell a korlátait. Én elsősorban otthon használom normál "otthoni" funkciókra (levelezés, böngészés, facebook) ilyesmi, szóval nem nyüstölöm napi 8 órát irdoa alkalmazásokkal, játékokkal. Így, hogy csak esténként, illetve hétvégén használom heti egy töltéssel elmegy, ami több mint jó... Nagyon tetszik, hogy a céges USB tokenes - VPN-es belépést is be tudtam üzemelni, úgyhogy a teljes értékű Office-al együtt simán munkára is lehetne használni.
A billentyűzettel van néha gondom, a kiosztása szokatlan, illetve gépelésnél néha bezavar a touchpad, de most már ha hosszabb szöveget gépelek szépen kikapcsolom, így probléma megoldva. Egyébként a touchpadet szidja mindenki, de szerintem egyálátalán nem gáz.
Fagyás sosem volt még, eddig egyetlen hibára bukkantam, méghozzá, hogy a Chrome néha hajlamos beragadni a futó processzek közé és szépen meríteni az akksit.
A Windowsos touchos felület viszont nagyon bejön, az egymás mellé rakott alkalmazások kezelése zseniális
. Meg szerintem az egész felület jól ki van találva, nem kell megijedni tőle
. 2 hét alatt annyira belejöttem a Win8-as gesture-ökbe, hogy már automatikusan a telefonomon is úgy próbáltam alkalmazást bezárni, hogy fentről lefelé húztam
.Szóval ami a tesztben is volt, ebben az ár-érték arányban verhetetlen...
-
satz18
őstag
Felkerült a internetre az általam régóta várt teszt: [link]
-
lev@bps
csendes tag
válasz
karandip
üzenetére
Az nem dedikált Windows gomb, csak egy logó. Nekem volt a laptop.hu-nál egy visszacserém T100-assal: az elsőn volt, a másodikon nincs. Én is 2 napja fedeztem fel ezt, még Google-lel is találtok mindkét verzióról képet.
Akksi nincs a billentyűzetben, nem is örülök neki, ez azért nekem pár ezer Ft-ot megért volna még, az eddigi 2 Transformer-emnél (101 és 700) ez nagyon bevált - bár a 100-as nélküle is sokáig bírja.
-
a8l
aktív tag
-
karandip
tag
Most össze vagyok zavarodva!
Voltam a laptop.hu-nál és amedia marktban is megnézni a kütyüt. De a mediás készüléken nem volt home gomb alul, viszont a laptop.hu boltban azt mondták hogy pl. van beépített akksi a dokkolóba is. Mindkét boltba mást tapasztaltam ugyanarról a modellről.
Olvastam hogy van belőle t100ta dk002h meg dk003h verzió.
Melyik-melyik? miben külömbözik? pls help! -
max-11
tag
Üdv! A touchpad frissítésének telepítési lépéseiben tudtok segíteni? -elég láma vok ehhez... honnan kell először manuálisan és mit törölni, az asus oldalán látom h több félét is le lehet tölteni stb. Még nem fagyott, a bios frissítésbe érdemes belevágni? köszönöm előre is!
-
rmmm
tag
AHVA-Display (Advanced Hyper Viewing Angle) a panel, vagyis tudtommal IPS koruli kategoria
a sulya nyilvan tobb, mivel 11.6"-osrol van szo. a dokba raadasul beraktak plusz aksit es egy 2.5"es vinyot
nonamenek nem mondanam, ALDI szerintem egy eros kozep kategoriat szokott adni, es ez a muszaki cuccaira is igaz (vettem mar ezt-azt). persze megnezni elotte erdemes. amugy szerintem nem fogjak behozni sajnos, de lehet, hogy kiugrok erte. mast erdekelne meg? -
Azért én először megnézném élőben. Minden képen más a tablet szélének vastagsága
a súlya 860+840 gramm, ami nem könnyű, mellesleg jó lesz az 150.000-res árnak, mire az itthoni Aldiba megérkezik. Azt nem látom, milyen típusú a kijelző egyébként, csak a felbontást. A 4 centivel szélesebb és 2 centivel magasabb mérettel is adódhat probléma. Szóval szerintem várd meg míg élőben meg tudod nézni. Egyébként az Aldi korrekt számtech cuccokat szokott árulni. -
zsola32
őstag
sziasztok
használ e valaki Bluetooth-os egeret, ha igen, milyent?meg van e vele elégedve, illetvemegbízhatóan teszi a munkáját?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mi kell még?