Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
szerintem ehhez a cucchoz csak úgy érdemes táskát venni hogy előtte belepróbálod.
Számtalan olyannal találkoztam ami paraméterek szent megfelelt volna, sőt ránézésre is simán belefért, csak épp a gyakorlat mást mutatott.szerk: Amit elfelejtettem. Az általam linkelt táskának egy hátránya van (de ez szerintem minden ilyesmi méretű táskának) mégpedig az hogy nem fér bele a töltő.
Ugyebár nekem nem magyar verzió van, és ehhez kicsit nagyobb átmérőjű (és amperszámú) töltőt adnak. -
zkiss0
tag
HI!
Ezek szerint mindkettőtöknek a hosszú oldalára "lóg". Amit én kinéztem az ilyen:
http://www.hama.hu/go/reszlet/5092/171/PC_Notebook-Notebook_taska-aha/101384/aha_netbook_es_tablet_taska__allo__Hyde__31_cm/
Itt a rövid oldalra lóg: kicsit félek az aszimmetrikus zsanérterheléstől! Paranoia?Kösz a válaszokat!
zikss -
Maxtreme
addikt
válasz
LordRajZoL #1894 üzenetére
basszus én mire találtam rá táskát.
Konkrétan kb 8 boltot jártam végig, mire végre kaptam méretben erre valót.
A 10-10.1 colos tablettatyók kicsik voltak (a vastagság miatt) az ennél nagyobbakba meg elveszett a cucc.Aztán végül is találtam egy ilyet:
Nem egy díjnyertes szépség, viszont szinte pont passzol a notira (A táska kicsit magasabb) és mindkét oldala szivacsos, tehát védi is.
Ja meg occsó. Valami 2200 t körül volt az ára. -
LordRajZoL
aktív tag
Én nem használok fóliát
Egy Case Logic, tokba hordom összepatintva. 7 ezer volt a tok
Plusz kicsit nagyobb tokot vettem mert elsö tok passzos volt s mikor beraktam midnig kipantiotta memkártyát
Külsö zsebbe vannak a törlökendökNekem eddig egyszer lazult ki de lehet akkor is én voltam a hunyó
-
zkiss0
tag
HI!
Most vettem egy Asus t100-ast, 64 GB-ost. Épp, hogy elkezdetm belakni.
Egy pár kérdés azért felmerült:
- kijelző védő fólia kell-e- rá? Ha igen milyen?
- milyen tokot, táskát vegyek (amilyet akarok tudom)? - azt értem ez alatt, hogy feküdjön, vagy oldalára állítva legyen benne hucolászás közben a gép, mikor a billentyűzettel együtt van. Mennyire stabil a csatlakozó, nem fog-e tartós oldalirányú erő (gravitáció?) hatására az egyik oldali zsanér meggyengülni, a csatlakozó kilötyögősödni?Ti milyen tokban, táskában hordjátok?
Köszi!
zkiss -
pushalias
addikt
válasz
The Exiled #1890 üzenetére
Nem különösebben. Mint minden ilyen cucc estében a nagy fogyasztó a kijelző és a HDD.
(#1889) Ance Ez csak egy tesztfeladat, mindjárt kapom is le, mehet fel a Debian, aztán az is megy le és a virtualboxos kalandnak kábé egy életre vége.
-
pushalias
addikt
válasz
The Exiled #1885 üzenetére
Kapcsold ki az energiaellátásnál, hogy a rendszer leállíthassa. És lőn csoda.
-
pushalias
addikt
-
DEARevil
tag
kékfog kontrolert rá lehet erre kötni?
-
The Exiled
tag
nektek normálisan működik a wifi? én ha lecsukom, otthagyom egy időre, majd újra felnyitom, csatlakozik a wifi-re de csak korlátozottan, magarán a hálózatot látja de netet már nem. Meg hálózat is csak látszik nem érek le belőle semmit. Utánaolvasgattam és kikapcsoltam a bluetooth collaborationt, de semmit nem ért. Ötlet?
-
pushalias
addikt
Na, lekaptam egy VirtualBoxot, éppen egy W7-et simogatok felfelé.
-
bacsig
csendes tag
válasz
Andyka0908 #1875 üzenetére
A 128-ast is kezeli
-
n42
tag
A dugaszolós rész tiszta nekem, arra lennék kíváncsi, hogy van e hozzá állvány is: ilyen, mint ebben a videóban.
https://www.youtube.com/watch?v=MBZKlkI0R88
bt-s egér billentyűzet kombót nem találok.
-
satz18
őstag
Egeret billentyűzetet BT-n keresztül tudsz simán használni, ha USB-vel spórolni akarsz, monitort HDMI-n keresztül tudsz rákötni. Szóval olyan monitor kell, amin van HDMI. A tabon micro HDMI van, szóval olyan HDMI kábel kell hozzá, ami male micro HDMI to male HDMI, de érdemes venni hozzá, male micro HDMI to female normal HDMI adaptert is. Ebayről pár száz forintokért árulják.
-
válasz
Andyka0908 #1875 üzenetére
A 64-est kezeli.
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, max hány GB-os microSD-kártyát lehet beletenni? 64 GB-osat?
Köszi szépen!
-
n42
tag
Sziasztok, én is szeretnék venni egy ilyen kis masinát, de volna pár kérdésem.
Láttam videóban, hogy lehet egy ilyen asztali állványt is hozzá kapni, tehát, mintha monitor volna, ez esetleg benne van a dobozban?
a másik, hogy az asztali gép és e között szeretnék billentyűzetet és egeret, én valami vezeték nélkülire gondoltam, zsinórdugdosás nélkül, főleg, hogy a billentyű részét nem szeretném használni csak végső esetben. van olyan wifis, bluetoothos megoldás, ahol még adaptereket se kell bedugni? és aránylag könnyű két kép között váltani? -
dzsidzsas
tag
Az árát is nézd meg.
-
Buster17
addikt
Azt meglehet oldani hogy a Windows meg egy android egyideüleg legyen a gépen és manuálisan döntöm el,hl hogy most melyiket bootolja?
-
Maxtreme
addikt
válasz
policecars #1861 üzenetére
-
bojan
tag
Most próbáltam pcsx2-vel a kingdom hearts 2t és nagy meglepetésemre jól megy, nagyrészt 90-100%on. Nem semmi
-
gghrtz
őstag
OFF
Úúúgy várom már, hogy megvegyem... Ráadásul PH-n ezt reklámozzák folyamatosan, csak hogy jobban fájjon a szívem... -
bounty123
őstag
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Nincs is jobb, mint egy jó kis Windows XP 8.1 helyett, gyorsabb stabilabb....
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
pushalias #1848 üzenetére
Ne haragudj, hogy vitatkozok veled, de már miért hiányoznának a driverek? Linuxnál is megvan a Bay Trail támogatás.....
Egyébként ha mégsem jön össze, ( a secure boot miatt nehéz is, de kivitelezhető), akkor simán vissza lehet tenni a win 8.1-et. (driverek fent vannak az asus oldalon, win8 kulcsot meg ki lehet olvasni az uefi (bios)-ból.)Ezt csak azért mondom, mert elég sok ilyen jellegű munkával találkozok egy hónapban, Dell, Asus, Samsung, "Gyári előtelepített win8 és a szomszéd csávó esete, aki ért a számítógéphez, és aki akart rá win xp-t telepíteni"
-
pushalias
addikt
válasz
JockeyEwing #1847 üzenetére
Ez egy 2in1 eszköz pl. hozzá tartozó Office-szal. De majd megnézem a garifeltételeket ha lesz kedvem.
Az viszont biztos, hogy ha a Windows eltávolításával rak rá Linuxot (driverek hiányában ütős móka lesz) akkor elbukott egy jogtiszta OS-t, és az már izgi lesz.
Ha mindenképpen próbálkozni akar, akkor valami live rendszerrel. Aztán az vagy kezeli rendesen, vagy nem.
-
maxima
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncs(acs)i, hogy a win helyett próbált-e
már valaki más oprendszert (pl Linux) telepíteni a gépre?
Ha igen, milyen eredménnyel?
Üdv. -
pushalias
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Ez a 64 gigabytot kevésnek tartom. Lehet bármiféle módon bővíteni a tárhelyet micros sd-n kívül?
Ez a 64gigabyte az flash memória vagy HDD/SSD?
Usb-vel rálehet kötni külső vinyót? Ez az egy usb port nem kevés? Mert egér használattal rögtön el van lőve az az egy hely. (tácspád kényelmetlen, legyen az bármilyen gép) -
policecars
csendes tag
Sziasztok!
Szombat óta én is boldog tulajdonososa vagyok egy ilyen kütyünek, és egy kékhaláltól plusz egy halott subpixeltől eltekintve teljesen elégedett vagyok vele. Egy kérdésem lenne így elsőre:
- Hogyan lehet megoldani, hogy a képernyő kikapcsoljon, de a letöltések ne szakadjanak meg? Nircmd-t próbáltam, nem jött be.Üdv:
pc
-
LordRajZoL
aktív tag
Én a Monkey Kinggel játszok minden gond nélkül. Ha tele a kép akkor akad egy kicsit
Java.s programból egyedül a NAV-ét néztem de az nem igazán eröforrás igényes
-
dzsidzsas
tag
válasz
JockeyEwing #1807 üzenetére
Ez jó kérdés volt, kár hogy nem válaszoltak rá. Én vásárlás elött állok, érdekelne hogy boldogul a flash és java-val. Állítólag a goblin keeper a legdurvább erőforrás zabáló. Valaki nyomja ezt a gépen? Elvisszi?
-
The Exiled
tag
felraktam a gépre az obliviont, 1280*720, minden minimumon, elfogadható látótávval kültéren éppen játszható 20-24 fps-t hoz.
-
Maxtreme
addikt
Srácok
Azt hogy lehet "megbeszélni" az intel driverrel hogy a nem 16:9-es képarányt (pl 4:3 1024) teljesen széthúzza?
Mert alapjáraton van két bazi nagy csík a kép szélén ugye. -
bounty123
őstag
Itt egy rakat benchmark statisztika, egyáltalán nem kell szégyenkeznie a T100-asnak.
-
Maxtreme
addikt
Érdekességképp nyomtam egy ilyet
-
LordRajZoL
aktív tag
De fasza
Reggel felraktam a win frissitéseket erre megint nincs flash IE alattHogy a villám vágjon beléjük
-
norbi1017
újonc
Akkor nemtudom nekem miért akadozik néha már játszhatatlanul lassu, pedig a storebol szedtem le.
Gyorsan leszedem a cs:source-t steam-en megnézem az hogy fut
Amúgy ti használtok hozzá valamilyen fóliát, tokot? Nekem azt mondták nemkell mert nem karcolódik és eddig tényleg semmi karc nincs rajta. -
válasz
norbi1017 #1816 üzenetére
Fifa14-et próbáltam, mondjuk nem sokat: nem akadt.
Asphalt 8: szintén nem, ennél gyakran elérem a 6%-ot, de azután sem kezd el akadozni.
Dungeon Hunter 4: eléggé hardverigényes, ha sokáig játszom vele, vagy nem zárom be rendesen a facebook-ot és ie-t, csak lehúzom, akkor akadozik rendesen.
A kártyajátékok nem akadnakNem hibára gondoltam a chrome-nál, hanem arra, hogy kategóriákkal gyorsabb az IE. Bocs, ha félreérthető voltam.
-
bojan
tag
válasz
The Exiled #1818 üzenetére
Half life 2, the last remnant, assasins creed 1, dragon age origins... persze nem mindegyiket fullon, de mindegyik megy rajta teljesen jól. Nekem eddig pozitív meglepetés a teljesítménye
-
bounty123
őstag
válasz
The Exiled #1818 üzenetére
Én a hill climb racinget tolom rajta
Függőséget okoz, akármilyen gagyi is. Ezen kívül inkább csak táblás játékokat, sakk, amőba, reversi és kártyajátékok.
-
The Exiled
tag
válasz
norbi1017 #1816 üzenetére
én need for speed underground 2-t tolok rjata, röccenés nélkül viszsi full grafikán, és szerintem jobb mint bármelyik store-os autós játék. (igaz egyetlen hibája hogy 4:3-ban fut 16:9 helyett, de lehet hozzá 16:9 modot letölteni). Egyéb játékos tapasztalatok? Mondjuk egy oblivion hogy fut rajta?
-
norbi1017
újonc
Köszönöm a válaszokat
nekem a gép hátulján a bal oldala recseg és csak pár helyen, a jobb oldala nem ugyhogy nem zavaró a dolog. Hogy érted, hogy a chrome nem fut hibátlanul? nekem eddig semmi bajom nem volt vele de tény h az IE gyorsabb..
Esetleg valaki játszott rajta valamilyen játékot? A Store-bol leszedtem a fifa14-et de irtozatosan akadozik közben a CPU 20%on pörög csak. valami tipp mi baja lehet? -
válasz
LordRajZoL #1814 üzenetére
Azért a Chrome is egyre jobb, bár az IE még van, amiben jobb.
Én a munkám miatt gyakran kénytelen vagyok IE-t használni, de a Chrome szolgáltatásait nem akarom már nélkülözni.
Üdv: MaCS
-
-
gghrtz
őstag
válasz
The Exiled #1811 üzenetére
Lehet Steve Jobs szelleme volt, és ezzel állt bosszút amiért nem iPad-et, hanem Windows 8-as tabletet vettél!
-
The Exiled
tag
Nálam történt egy oolya, hogy elkezdett videó lejátszás és játék közben lassulni, és mikor megnyitottam a feladatkezelőt,futott egy program rendszermegszakítások néven és elég szép prociteljesítményt kért el magának, és nem lehetett leállítani. Újraindítottam, azóta nem jött még vissza, és nincs baj a teljesítménnyel.
-
válasz
norbi1017 #1808 üzenetére
Nem normális a belassulás alacsony feszültségnél sem. Nálam komolyabb játék sem lassul be. Mondjuk a Chrome nem releváns, mert a gépen csak az IE működik hibátlanul a böngészők közül, a többivel sok embernek volt problémája.
Nekem egy helyen recseg, a hangerő gomb mellett a peremén, máshol nem észleltem.
-
norbi1017
újonc
Sziasztok, kb másfél hónapja vettem a 64GB-os verziót és az érdekelne, hogy másnál is elkezdett-e recsegni ropogni? Főként tabletként használom. Valamint az normális ha 6-8% alatt elkezd baromira belassulni a rendszer? chrome nagyon belassul, de még a modern felület is akadozik ha csak elhuzom oldalra.
Köszi a segitséget -
JockeyEwing
aktív tag
Valaki nem játszik véletlenül a Goodgame Empire nevű, böngészőből futó játékkal a Transformeren?
Fut a játék, de egy kicsit "tuningolni" szeretném valamilyen módon, hogy ne szaggasson annyira, bár nem tudom, hogy mik a lehetőségeim. Igazából ha ez az Atom processzor nagyjából valami CoreDuo szinten van (legalábbis benchmarkok alapján), akkor jobban kellene furni ennek e flashes cuccnak. (természetesen nem hyperűrsebességre gondolok, de azért a jelenlegi dadogós, szaggatásnál kicsit többre)
Tud valaki ebben tippet adni? -
Tomeeka28
aktív tag
Nekem a Samsungom is ilyen... mikor SSD-re váltottam, akkor egy Samsungos progival átklónoztam az ededeti vinyót (particiók, egyebek) és működott. A Win 8 a Biosba van égetve, de winyó csere után aktiválni kell. Ez megy gond nélkül én telefonon csináltam.
Szóval elvileg működhet csak egy progi kell hozzá... -
Maxtreme
addikt
válasz
Andyka0908 #1796 üzenetére
Na ez a kérdés bennem is felmerült, hogy mi van akkor ha beüt a gebasz.
Ráadásul a kindózt milyen szériaszámmal kell majd aktiválni? Vagy ez már egy előre aktivált telepítő? -
Azon morfondíroztam már elég sokat, hogy hogyan tudnám ezt valahogy a gépen kívülre vinni.
Addig, hogy kimásolom az image-fájlt, nincs nehézség, de hogyan, milyen paraméterekkel másolom vissza, ha szükségem lenne rá? Vajon van-e valamilyen rejtett csapda, vagy elég a triviális partíciómutatókat megtartani?MaCS
-
Az lenne az igazi, ha lehetne kapni 500 GB-os dokkolót külön...
MaCS
-
válasz
Andyka0908 #1798 üzenetére
Rejtett partición van a telepítő. A 32GB-oson egy ezen felüli részen, a 64GB-os verzión ebből a 64GB-ból van lecsípve. Az Ez a gép - kezelés elindításával láthatod is a merevlemezek menüben (valami ilyen, most nem emlékszem pontosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest