Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen videókártyát?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - Apple MacBook
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kazy76
aktív tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Aztán én is utána kérdeztem egy szervizes havernál. A beépített tároló miatt nem megy.
 - 

n42
tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Sziasztok, újratelepítettem msdn windows-zal a rendszert, de ugye így nincs fent az Office, mely verziót szedjem le, h jó legyen a kód?
https://products.office.com/hu-hu/try
ez jó lesz?
 - 

Saint
aktív tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						ez nem is rossz....
 - 

Necc
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						Bekapcsolas utan nyomogasd intenziven az F9-et (ha betolt a windows elszurtad, ujra), majd kovesd a kepernyon megjeleno utasitasokat.
 - 

gery2123
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Nem kell kiolvasni mert a BIOS van integrálva. Onnan olvassa ki a rendszer.
Pendrive fat 32 kicsomagol egy win. Boot és település telepít. Ha nem akarsz gyalulni akkor speciális rendszerindítás és ott ki lehet választani, hogy felújítás vagy teljes újra rakás.
Illetve tudsz csinálni rendszer alól is telepítő usb. - 

flegga92
senior tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Mint T200 tulajdonos érdekelne, hogy milyen a T100 as wifije. 50 nm panellakás, router egyik szobában, T200 másik szobában. kozte 4 fal amiből 2 nagyon vékony. Wifi jele 3-4 között változik, de inkább a 4 és sokszor 1 mbps máskor a full hd filmek is jönnek streamelve a nasról. Kábelen hozza a tőle elvárt sebességet, még jó hogy áthúztam felújításkor ide is. Laptoppal nem nagyon volt gond, telefon 25 mbps-ot tud. A router egy dlink dir-600 ami nem egy csúcs, de eddig kiszolgált.
 - 

gghrtz
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Akkor miért kötözködsz?

- 

gghrtz
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Ha csak ezt szánod rá, akkor biztos egy élmény lesz vele VS-t tolni (bár még nem próbáltam), meg virtualizálni. (Bár ez szerintem csak a későbbi félévekben lesz releváns)
 - 

válasz

The Exiled

üzenetére
						Itt még olyan jön közbe,hogy ugye a HDD-t csak akkor tudod használni,ha netbookként használod.Ha sokat használnád tabletként,ott már nincs HDD.
Épp most készül venni egy ismerős ilyen gépet,kértem,jól gondolja meg,hogyan is akarja majd használni.
Én is a sima 64GB-os verziót favorizálom egy 64 GB-os micro kártyával. - 

DEARevil
tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Köszi! Így már világos

- 

GazVezír
tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Ha zavar, akkor Asztal - Grafikus tulajdonságok - Energiaellátás alatt kapcsold ki az energiatakarékossági technológiát. Persze ilyenkor a valamivel alacsonyabb akkuidővel nyilván számolni kell.
gghrtz: az akció előtt is baráti árcédula lógott a gépen, az eddig bizonytalanok most pedig esélyes, hogy a pénztárcájukba nyúlnak, ha eddig nem tették.
Blyan: a gépet kézhez kapva nálam alapból nem volt telepítve az Asus Live Update. Miután felraktam, a szoftver talált még egy frissítést, ami elkerülte a figyelmem. Azóta lekopogjam, nem ért kellemetlen meglepetés. Ezzel párhuzamosan újratelepítettem az Asus oldaláról az Intel drivereit, mert az alvással is akadtak gondok. Az újratelepítés után emögé is mehetett a pipa.
 - 

Maxtreme
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						Köszi közben elindítottam a kis szemetet

- 

pushalias
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						Nem különösebben. Mint minden ilyen cucc estében a nagy fogyasztó a kijelző és a HDD.
(#1889) Ance Ez csak egy tesztfeladat, mindjárt kapom is le, mehet fel a Debian, aztán az is megy le és a virtualboxos kalandnak kábé egy életre vége.

- 

pushalias
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						Kapcsold ki az energiaellátásnál, hogy a rendszer leállíthassa. És lőn csoda.

- 

bojan
tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Half life 2, the last remnant, assasins creed 1, dragon age origins... persze nem mindegyiket fullon, de mindegyik megy rajta teljesen jól. Nekem eddig pozitív meglepetés a teljesítménye

- 

bounty123
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Én a hill climb racinget tolom rajta
 Függőséget okoz, akármilyen gagyi is. Ezen kívül inkább csak táblás játékokat, sakk, amőba, reversi és kártyajátékok. - 

gghrtz
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Lehet Steve Jobs szelleme volt, és ezzel állt bosszút amiért nem iPad-et, hanem Windows 8-as tabletet vettél!

- 

Blyan
félisten
válasz

The Exiled

üzenetére
						Zsír, köszi!
 - 

Blyan
félisten
válasz

The Exiled

üzenetére
						De az is magyar billentyűzetes?
 - 

Maxtreme
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						aha enyém is fix kábeles.
Blyan: Annyiból baj ha megtörik a kábel, az cumi.
 - 

Blyan
félisten
válasz

The Exiled

üzenetére
						Mármint,hogy nem lehet leszedni a kábelt a töltőfejről? Az nem baj. Legalább is nekem nem lenne az.
És Te hol vetted? - 

satz18
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Nekem pont tegnap jött meg a 2A-es 50k mAh-s power bankom, amin amúgy van 1 és 2 A es usb is. Egyenlőre még csak most töltöttem fel, de hosszú távon azért ki lesz rendesen próbálva és majd leírom a tapasztalatokat.
 - 

Blyan
félisten
válasz

The Exiled

üzenetére
						Normálisan persze, csak nincs értelme, mert a powerbank pont arra való, hogy gyorssegélyként szolgáljon, most ha 4 óra alatt belenyom 30%-kot annak nem sok értelme van.
 - 

bandigyerek
senior tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Nekem is csinálta. A canon nyomtatóm driverét is 3 hónapig frissítette, aztán egyszer csak eltünt. Csiri-bí, csiri bá! Az Sp1-et 2 kellett "telepíteni". A kikapcsoló gomb a név mellett máig sincs. De ennek gondolom valami egyszerű oka van.
A töltés nálam 4-5 óra között van.
 - 

LordRajZoL
aktív tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Szintén zenész
Ráadásul mentett wifi jelszavakat kilötte - 

satz18
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Soft recoverit már én is csináltam. Rejtett partícióról gyönyörűen mindent újra rak.
 - 

vlevi
nagyúr
válasz

The Exiled

üzenetére
						Igen, en mar telepitettem ujra. A rajta levo beepitwtt recover particiorol, a gephazban levo rendszer frissitese menubol. De elerheto a bekapcsolaskor valami f9 vagy ize gombbal is. A biost is azthiszem valami trukkos modon, de el lehet erni.
 - 

Ganz-[HUN]
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						szövegértés 1-es így "késő" este

- 

mazsi
senior tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						A sima verzió normális magyar billentyűzettel jön, a winchesteres pedig szódával elmegy szintén
 - 

vlevi
nagyúr
válasz

The Exiled

üzenetére
						Még esetleg érdemes meglesni a Lenovo cuccait is, Thinkpad 8, és a Miix2
Ezek kisebbek, igaz, nincs hozzá billentyűzet, de a Baytrail atom proci ugyanaz.A thinkpad8 úgylátom, a cikk szerint 128gigás lesz. Az meg mégjobb.
Mire ősz lesz, addigra biztos lesz még bővebb választék ezekből az eszközökből, mert ezt a processzort nagyon eltalálták az Intelnél. Nem tudom, mennyire valós, vagy mennyire nem, de állítólag a Core2Duo processzorokkal van egy szinten, miközben alig fogyaszt. - 

zsola32
őstag
válasz

The Exiled

üzenetére
						magyar billentyűzetes verziót árulnak, a mieink is ilyenek...
 - 

mazsi
senior tag
válasz

The Exiled

üzenetére
						Népszerű leszel vele a VIK-en
 Több ismerősöm is meglepte magát karácsonyra vele.A memória elég kevés benne, de majd ráérzel, hogy nem kell 8-10 lapot nyitni böngészőben és a torrent is a koliban fut majd - nem fogod megbánni. Ha pedig spórolni akarsz, várd meg a tavaszt, megy szépen lejebb az ára.
 - 

Ganz-[HUN]
addikt
válasz

The Exiled

üzenetére
						helló, komolyabb játékok, nagyonn barvert igényeket igénylő programok: kizárt, véleményem szerint. Nekem nincs T100-asom. csak úgy bele-bele szólogatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
 - LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
 - Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
 - Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Függőséget okoz, akármilyen gagyi is. Ezen kívül inkább csak táblás játékokat, sakk, amőba, reversi és kártyajátékok.

Több ismerősöm is meglepte magát karácsonyra vele.