- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Nem hiszem, h gagyi lesz. Attol, h olcso ....
Nekem volt androidos asus tf-em 2 is. Jo kis cuccok voltak, jol ossze voltak szerelve.
Sztem ez most se lesz maskeppen. Egyedul ott az androiddal volt bajom, most meg a nexus 7el is ez a bajom
A lumia 920 melle kell egy ilyen tab. Meg ugye a samsung ssd akcioban 3 win8at kaptam. Igy minden jogtiszta. Szoval olyan leszek mint egy apple fan, mindent szinkronizalok majd mindennel -
NGA
addikt
Ha itthon webshopban veszem majd, és gagyi lesz a kidolgozás, akkor 8 napig vissza lehet küldeni?
-
danih
veterán
válasz
AxBattler #192 üzenetére
Egy A4-5000-et CPU-ban megver egy Z3770, de GPU-ban ugye lényegesen jobb a Kabini. De tuti nem lesz tabletben (arra ott a még ennél is gyenébb CPU-val szerelt Temash - csak épp az OEM-ek nem építenek köré eszközt), notebooknál/mini PC-nél indul ez az APU, mert 4x-5x annyit fogyaszt mint egy Bay Trail processzor. Nem tudom hűthető-e egyáltalán passzívan.
-
Megnéztem a játékvideókat, és hát tényleg nagyot dobbantott az Atom, ez már valami!
Mit tudhat akkor a Kabini? -
satz18
őstag
LOL
http://www.amazon.com/Transformer-T100TA-C1-GR-10-1-Inch-Convertible-Touchscreen/dp/B00FFJ0HUE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1383219870&sr=8-1&keywords=asus+transformer+book+t100
Temporarily out of stockOlyan szar lett, hogy kb nem is lehet sehol kapni mert az összeset elkapkodták, emiatt sztem a MO-i megjelenés is csúszni fog mint állat.
http://www.youtube.com/user/th3drow
http://www.youtube.com/watch?v=_TvIEVoykEo
http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Bay-Trail.103037.0.html -
ASUS Transformer Book T100 Review: Redefining the Entry-Level Windows Notebook
Itt elég jókat írtak róla, de a játékos teszteket én hiányolom. -
Cassi
őstag
Na és a hideg realitás: még az új 8.1-es gépek sem tudtak eddig nagy sikert elérni, Tajvanban 20-30%-kal a várt alatt vannak az eladások, és ebben már benne van a T100 is.
http://www.digitimes.com/news/a20131031PD209.html
-
De nagyjából egy árban vannak.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kétcsatornás memóriát lesz-e lehetőség a gyakorlatban használni, vagy itt is csak egy slot lesz - neagyisten az alaplapra forrasztják itt is a RAM-ot...(#174) satz18
Tényleg, erre nem is gondoltam - akkor nem is kérdés, hogy melyiket választanám!
Vajon Kabini-vel is jönnek hasonló gépek? -
satz18
őstag
válasz
AxBattler #172 üzenetére
E mellet az szól, hogy játék közben is lehet tölteni. Nálam ez döntött. Mivel ugye az encoreon csak 1 OTG van tehát vagy töltöd vagy perifériát dugsz rá. Igaz vannak BT-s egerek és billentyűzetek, de jóval drágábbak és pl Az Xbox controller már nem játszik. Itt megvan az OTG, BT és dokkolós bill, ill USB lehetőség is.
-
tjb007
nagyúr
-
Ez a Z3740 mennyivel jobb / másabb a Z3740D-nél?
Nem nagyon látom a különbséget... -
satz18
őstag
Végülis náluk is a Bluestack volt a konklúzió. Sztem majd ha kijönnek a 2 magos Bay trailes androidos tabletek, sztem majd azt az android verziót már jobban működésre lehet majd bírni, végülis az már erre az architektúrára lesz optimalizálva.
BTW: örömteli, hogy az OTG működik rendesen a normál USB-vel párhuzamosan is, úgy néz ki nem hiába rendeltem kínából 3 OTG HUB-ot.
-
khaaos
csendes tag
-
satz18
őstag
Ha hinni lehet a notebookcheknek és valóban a Z3770 CPU ban Snapdragon 800 körül van GPU ban pedig Snapdragon 600 azaz Adreno 320 körül van, akkor ez azt jelenti hogy simán vinni fog minden androidos játékot a cucc, arról nem is beszélve, hogy itt csak HD nyi pixelt kell megjeleníteni.
-
tjb007
nagyúr
A játékok miatt felesleges a dual boot.
Feltelepíted a BlueStackset, és meg is van oldva a dolog. -
vlevi
nagyúr
Főleg, hogy a 13.10-t nem tudta rárakni. És, hogy az Ubuntunak szerintem nincsenek érintőre optimalizált alkalmazásai. Sőt, szerintem, ha már a felbontást sem találta el, akkor driver sem. Márpedig ennek a Transformernek a fő előnye az, hogy lecsatolom a billentyűzetet, és tabletként, tisztán érintőképernyőt használva is tökéletesen tudom használni Win8.1 alatt.
-
vlevi
nagyúr
Ez már "perverz" : Még meg sem jelent, de már tönkrevágja
-
NGA
addikt
Még mindig semmi. Angliában kapni már?
-
khaaos
csendes tag
Szerintetek az normális, hogy az Asus magyarországi honlapján még említés sincs róla? (pedig a global oldalon már fenn van a magyar kézikönyv is)
-
FRENK1988
veterán
Kíváncsi vagyok hogy mehet rajta az ETS2
-
khaaos
csendes tag
lassan azért már csak kijöhetne... vagy csak én nem keresem a megfelelő helyeken?
-
danih
veterán
Még egy kis gaming teszt.
-
Daniel Alves
őstag
Nagyon gondolkozok egy ilyen gép vásárlásán.
Ipad4,mini mellé mar szinte hiányolom az egér használatát -
vlevi
nagyúr
válasz
Daniel Alves #137 üzenetére
Nem tudom, a PH-s cikk honnan említi a 110 ezret, de egy kicsit utánaszámoltam.
Az eredeti ár (32Gb verzió) 350USD, kb 75000Ft, de Európában a Vám+ÁFA miatt 350Eur-val szoktak számolni, ami 102-103ezer forintra jön ki. Ez alapján tarthatónak tartom a 110 ezret. -
danih
veterán
Köszi! Jó lenne tudni mely modellekben lesz megtalálható ez a kicsike.
-
Egon
nagyúr
-
danih
veterán
Az értelem mezsgyéjére visszatérve, a tegnapi játékteszt mellé most megérkezett a video editing teszt. Egész használhatónak tűnik!
-
GRaul
őstag
tudom. azert 125 hozzászólást képes voltam visszaolvasni. es a cikkben is benne volt.
De attól még nem biztos h annyi lesz. Az csak az ajánlott ár.
M.o-on láttunk már érdekes dolgokat. De ha extreme digitálnál lesz, akkor egy 32esre benevezek mert 80bol megvan karacsonyra(Természetesen, ha az ajánlott áron értékesítik)
-
Egon
nagyúr
Értelmezés rulez. Mutass rá, hogy hol írtam, hogy fullhd kijelzője legyen...
Akkor leírom radikálisabban: 2013-ban, egy 10 colos tablet (és ha már itt tartunk: egy 15 colos noti) esetében, el kellene felejteni ezt a hótgagyi felbontást (ami függőlegesen pont annyi, mint a 8-10éves, belépő szintű, 14 colos notik felbontása...), a belépő kategóriában is. Helyette ott az 1600*900. Pont. -
GRaul
őstag
remélem h jo árban lesz. itt sztem elirtak az arat:
[link] -
Egon
nagyúr
Nagyon jó cucc, tetszik meg minden.
Egyedül a képernyő felbontása az, ami némileg karcsúnak tűnik a mai, retina-kijelzős időkben. Nyilván az Atom procinak és a benne levő vga-nak is megvannak a korlátai, meg minden, de azért ha nem is fullhd, de egy kicsit nagyobb felbontású cucc is lehetett volna benne (pl. 1600*900-as).
A memória is lehetne mondjuk 3 GB, lehet hogy azzal nagyot nőne a használhatóság (miközben a 32 bites keretek közül sem kellene kicsúszni). -
satz18
őstag
-
törölt tag
lassan az összes gyerekkori álmom valóra válik
még a telefon méretú bedokkolható legalább ilyen bay trail erős mobil amit asztali PCként is tudok használni foglalkoztat, meg persze az agyba ültetett LTE modem és böngésző + torrent kliens. Onnantól azt hiszem nincs mit várnom az élettől
-
pzstm
titán
ha valaki tud még hasonló masináról, az kérem ne tartsa magában, persze nem árt ha az ár is ezen a környéken van
-
satz18
őstag
Itt van srácok az első komolyabb teszt játékokról:
http://www.youtube.com/watch?v=_TvIEVoykEo
Én személy szerint le vagyok nyűgözve, minden várakozásomat felülmúlta ez a kis masina.
-
törölt tag
Szeretném jelezni, hogy október vége van, hol van már a kütyü az üzletekből???
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest