- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
Atlantisz48 #1198 üzenetére
Itt a tab olvasója lesz a sebességmeghatározó tényező, nálam 24 MB/s-et tudott.
1199: A tiéd mennyit tud valós sebességben? És mennyiért vetted?
-
válasz
Atlantisz48 #1198 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
Ti milyen memória kártyát vettetek bele ? Fontos lenne, mert én is most tervezem hogy veszek eggyet bele, és mégis milyen fajtát érdemes mert úgye van egy csomó fajta.
Előre is kösz. -
a8l
aktív tag
Lehet netezni, én kipróbáltam és ment a net közben mialatt néztem a tv-n a képét.
Első alkalommal nagyon szaggatott meg kockásodott a kép amikor valami történt a képen, de a napokban megint próbáltam, újraindítás után, és most elég gyorsan követte az eseményeket, sokkal gyorsaban mint először. Szerintem jól használható ez a funkció. -
*Mukeey*
addikt
TV-re vezeték nélkül milyen lehetőségek vannak kitenni a képet?Pl. film stb.
-
Atlantisz48
őstag
ja igen, meg hogy ki milyen memoria kártyát vett bele, előre is köszönöm.
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok, ti hol vettetek képernyővédő foliát, és memoria kártyát ??
-
válasz
*Mukeey* #1188 üzenetére
Ja, hogy a Chrome-ról beszélt? Azt már megbeszéltük, hogy ezen a gépen az IE verhetetlen.
Más: még mindig a WIDI-n rugózok. Ebben a tesztben azt olvastam, hogy widi használatakor nem lehet más Wi-Fi hálózatra kapcsolni. Ez igaz? Tehát akkor widi esetén nem lehet netezni a géppel, jól értem? Így nincs sok értelme.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Atlantisz48 #1173 üzenetére
igen nekem is,ott megáll a teszt.
-
válasz
Ganz-[HUN] #1184 üzenetére
Az Androidos tableten is minden oldalt teljes verzióban nézek. A Chrome-ból a pluginek valóban hiányoznak néha, cserébe eltalálom ujjal a gombokat.
Ja, és tudok két ujjal nagyítani.
Üdv: MaCS
-
vlevi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #1183 üzenetére
Ez az, én sem azon vitatkozok, hogy a ket oprendszer kozul a w in, vagy a droid jobb-e, hanem az, hogy az a nehany dolog, amit tablagepen szokott csinalni az atlagember, az valahogy nekem is jobban kezreall. Nem szoktam agyonbuheralni a tabletemet, (ami egyebkent egy kinai u30gt2, 10.1", fullhd, 4 mag), es igaz, hogy nem tokeletes ez sem, de pl. a gmail levelezoje jobb, mint a wines posta app. Bongeszo mar mas kerdes, alapdolgokra jo, de nem az asztali winessel felero ie, ff, chrome tenyleg nincs. Mi degy, ph forumot elviszi a droidos bongeszo is, tobb nem kell :-)
Es az, amit az elejen leirtam, valahogy annyira nem all kezre nekem a metro felulet sem. Maradi vagyok, egy ertesito sav, egy home es egy vissza gomb az nagyon hianyzik a teljeskepernyos metro feluletbol. Meg azok a kepernyo szelere tett gesture felek. Lattad volna a hugomat, ovatlanul probalt scrollozni, es maris egy masik alkalmazasban talalta magat :-) es en sem tudtam mitol van, de aztan rajottuk, hogy ne nyuljon a szelehez, mert onnan jonnek ezek. Persze, ez kikapcsolhato, de azzal megint az van, hogy akkor, ha ez nincs, akkor pl. erintokepenyon hogyan ered el a charmbart, ha nincs nalad billentyuzet? Szoval van meg mit reszelnie a microsoftnak ezen. En mar olvastam olyan hir felesegeket is, hogy csak berakjak ablakba a metro appokat, mert megiscsak az lenne a jobb.
Na, mimdegy, ez nem a gepre tartozik, -
Én egy TF300-at használok Androiddal, és maga az Android rendszer sokkal, de sokkal jobban kézreáll. A T100-ra a munkám miatt van szükségem, de ha nem lennék pár windowsos alkalmazáshoz kötve, hanyagolnám a Windowst, pedig PC-n, három-négy monitorral amúgy remekül megvagyok vele. Sokkal többet használom, mégis, ha a táblagép után kell nyúlnom, csakis az Android kerül a kezembe.
A Windows appjai nagyon gyengék, a rendszer érintéssel vezérelhetősége még a MUI-n is csapnivaló, a gördülékenység még a gyengébb vason is bőven az Android javára dönti el a párbajt.BÚÉK: MaCS
-
zsola32
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #1181 üzenetére
A transformer mellett használok egy asus hd7-et is.
Mérföldekkel jobb a használhatósága, a win-el szivok azért rendesen, 2 fagyáson vagyok túl ezidàig, és dobálja a bluethoot napi 3x.
Szóval nem rossz a win8.1 csak az android tökéletesebben müködik. -
mazsi
senior tag
válasz
zsola32 #1177 üzenetére
Már vannak ilyen tabletek. Trasformer Book Trio, ha nem akarok nagyon messze keresni a sajátunktól. Persze az ár még vaskos, de a windows tabletek is más kategóriába tartoztak a mieink előtt.
Szerintem a windows és az android tabletnek is meg van a saját helye. A win 8 például egyáltalán nem ujjbegyre lett tervezve, bár a win 8.1 picit javított ezen.
Az android pedig jól kezelhető, de sok korlátot látok benne. Viszont a mostani 2 GB memóriát sokkal értelmesebben tudja felhasználni a winnél.Remek ötlet lehet oda-vissza ugrálni a két rendszerben úgy, hogy mindkettő adatait tudod használni. Hamarosan a vágólap is megoldott lesz és jön a kánaán
-
Nálam meg pont a droidban való csalódás eredménye ez a gép. Nagyon untam már a fagyásokat, azt, hogy mindig a legújabb rendszer csak az igazán jó, de azt a gépedre nem adják ki, az állandó mahinálást, hogy mégis valami új kerüljön rá. Mióta ezt használom, egyre esősebb az érzés, hogy a droidos telefon is le lesz cserélve. A droid már a fiatalabb generáció oprendszere.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsola32 #1177 üzenetére
Igazat megvallva, a droid nekem táblagépen jobban bejött.
Nem sokat használtam ezt a gépet (nem magamnak, hanem ajándékba vettem), de androidon valahogy minden jobban kézreáll, mint a Win8 metro felülete. Pl. az, hogy nincs státuszsor, vagy taskbar, vagy nevezzük bárminek, az hiányzik. Húgom első kérdése is az volt, hogy hogyan lehet vissza lépni. Na, azt nem lehet. Csak a startképernyőre, de ez már nem a T100 hibája, hanem a rendszeré. Nincs állandó értesítő terület, ezért, ha nem voltam gépközelben, amikor éppen megjelent valami, akkor sose tudom meg.De tagadhatatlan előnye ennek a gépnek a teljesértékű windows és a hozzá adott office. Ez volt a döntő érv mellette, mert így ténylegesen kiválthat egy laptopot, és egy táblagépet egyszerre.
-
zsola32
őstag
Olvastam egy hirt, miszerint jövőre várhatóak hibrid gépek, amin a win mellett az android is fel lesz telepítve.
Ezen a masinán is el tudnám képzelni a dolgot.
Gombnyomásra lehet ugrálni majd a rendszerek között, illetve néhány nevesebb gyárto igy szeretné kiküszöbölni a win sok gyengeségét. -
vlevi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #1175 üzenetére
Ezt meg lehetne csinálni (de a gyakorlati realitása kevés), ha a műszaki áruház polcán egymás mellett lenne ugyanaz a gép rendszer nélkül, linuxxal, párezer forintért többért windows, office előretelepítve. Csakhogy éppen emiatt a zemberek (majdjózsifelrakjaokosba) elven az üreset vinnék. Aztán meg szidnák a gyártót, hogy szar a gépe, mert a józsi által okosba felrakott rendszer nem működik.
Amúgy most is van rengetegféle laptop, ami freedossal kapható, felár nélkül, akinek ez megfelel, az most is vehet olyat. Itt az Asus T100-ról van szó, és én ennél a gépnél továbbra sem tudom szétválasztani a gépet a win8-tól. Persze, akinek van olyan licensze, aminek keretében fel tudná telepíteni a rendszert erre a gépre, az más tészta. -
Szerintem pont egyetértünk azzal, hogy szerintem érdemes lenne a gyártóknak/forgalmazóknak nem élből alhatárolódni az igényektől. Ugyanakkor kizártnak tartom, hogy a gazdasái realitások megengednének olyan kedvezményeket, amit érdemes is igénybe venni -- persze mindig akadnak, akik elvi okoból vállalnak egy csomó utánajárást 1000 forint kedvezményért.
De magát azt, hogy legyen meg a lehetőség, már csak a lehetősgé kedvéért, üdvösnek tartanám -- azzal a feltétellel, hogy a normál vásárlókat semmilyen hátrány nem érheti.Üdv: MaCS
-
mazsi
senior tag
A te hasonlatod meg ott sántít, hogy ugyan dömpingáron, de az Asus minden eladott gép után fizet a Microsoftnak. Lehet tudni a pontos árat, mégha üzleti titokként is kezelik.
Autó vásárlásnál van egy szép hosszú árlista a beépíthető extrákról és az egyéb díjakról.
Tényleg kicsinyes dolog 140 ezres gépnél 3-4 ezren pattogni, de pont ez segíti évek óta a Microsoftot. Majdnem duplájára generálja az ilyen árukapcsolás a forgalmát.
A téma pedig onnan jött, hgy január kilencedikén a digitális környezetszennyezés egy szakestünk témája, tipikusan ilyen pazarló dolgok vesznek körül minket mióta a GDP hajszolása a fő célja az életünknek
Tudom egyszerűbb elfogadni a dolgokat, mint megváltoztatni, de a világot csak az egyik viszi előre...
-
vlevi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #1155 üzenetére
Rendben, de aki ilyet akar, az vesz egy laptopot rendszer nelkul, vagy freedossal, es tesz ra maganak sajat rendszert, es karomkodik azert, mert pl. nincs driver. Laptopoknal surun elofordul, volt ra pelda, hogy vistaval lehetett megvenni a lapost, es nem volt hozza xp-s lan, wifi, bt, ... driver.
Ha valamit csomagban arulnak, pl. gep+rendszer egyutt, akkor komolytalannak tartom visszakovetelni a nekunk nem kello resz arat. Mintha a 10-es pakk ceruzaelembol visszakernem kettonek az arat, mert nekem csak 8db kell.
Vagy az autos peldad, ott sem mukodott volna, hogy utolag szereltessek ki a legkondit, villanyablakot, es kerem viszza az arkulonbozetet.
Harmadreszt ez a gep, a t100-as olyan mertekben tamaszkodik a win8-ra, hogy anelkul, pl. hetessel, vagy foleg linuxxal mar maga a gep is kevesebbet erne. Azert erne kevesebbet, ezt, ugy ertem, hogy win8-as appok nelkul a tablagepes, erimtos reszet, pl. konyolvasgatas, satbooi, nem tudom kihasznalni. Ha ez a resze valakinek egyaltalan nem kell, akkor vegyen egy atlag laptopot, amikben ezek a funkciok egyaltalan nincsenek benne. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1101 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
Igen késik a teszt,pedig kiváncsi vagyok mit mondanak róla
BUÉK -
-
wiew1987
csendes tag
Azzal tudok valamit kezdeni, hogy elforgatom a gépet, de a kijelző nem vált át másik nézetbe?
-
zsola32
őstag
válasz
DarkGubi #1158 üzenetére
köszi a megnyugtató szavakat.
a progit - amit Te linkletél korábban -ngésző működése leállt közben megtaláltam itt a fórumon, fel is tettem, most rendben működik az egér.más: nálatok nem csinál az az explorer olyant, hogy a prohardver böngészése közben 1xcsak dob egy üzenetet: böngésző működése leállt
(a vaterára meg nem is tudok belépni, ír valami óhéber szöveget...) -
mazsi
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #1159 üzenetére
Windows8-at, vagy 8.1-et mindkettőből van 32 és 64 bites betárazva
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
zsola32 #1156 üzenetére
Szia
A BatteryBar elhasználódással ne törődj. Nem pontos. Nálam is mindig mást ír ki az elhasználódásra.
Bluetooth drivert pedig itt találsz: 929. hozzászólás
Nálam ez a driver remekül működik. (Igen, én is bluetooth egeret használok.) -
mazsi
senior tag
válasz
MaCS_70 #1155 üzenetére
Nyílván a magyar valóság sokszor warez rendszert takar, de én bizonyítottan nem használok 4-5 oprendszert, office-t legális csatornán beszerezve.
Nem is pénzt várnék a gyártótól/forgalmazótól, hanem mondjuk garancia kiterjesztést. Viselném az eltávolítás költségét, vagy igazolnám a megtörténtét saját kivitelben.
Nem is filléreskedni szeretnék, hanem egy működő modellt látni, mégha rétegigényt is szolgál a megoldás.
-
zsola32
őstag
sziasztok
feltettem a BatteryBar v.3.6.2 progit, mely szépen mutatja az aksi idejét.
eddig 3x lett feltöltve a gép, elsőre 8 órát töltöttem, az utóbbi 2 meg addig ment, még nem váltott a kis led.
a mai töltés előtt, 7.2%-ot írt ki aksi elhasználódásra, ma már 9.8% ez a szám
mennyire kell vele foglalkozni szerintetek?
(a masina 11 órát todott eddig, a fényerő levéve alacsonyra)más: szívok a bluthoot egérrel, ma azt írta a win, hogy problémák voltak az antennával, ezért leállította a működését. (kód:43)
kukázok egy újabb illesztőprogramot, talán összejön valami...
-
Persze, a visszatérítés nyilván a valós, kedvezményes áron történhetne. Csak ugye azt is bele kell még kalkulálni, hogy simán mondhatja azt is a jogtulajdonos/forgalmazó, hogy a kedvezményes OEM-ár a teljes szériára vonatkozott, tehát visszatéríthetőség esetén növelheti akár az alapárat is (ez a gyártó-szoftvercég közti megállapodás kérdése), illetve kérdés, hogy ki viselje a szoftvertelenítés költségeit. Igazságossági alapon a vevő.
Persze vannak érdekes esetek. Személyesen ismertem olyan fickót, aki úgy elektromos ablakemelő, légkondicionáló és rádió nélkül akart megvenni egy olyan nem olcsó autót, amiben ezek már akkor szériafelszerelés voltak. Mert flesleges vackokat nem akar venni. Egyedi gyártásva vették a kocsiját, ráfizetett a felszereltséget tartalmazó árra pár tízezret és várt a kocsira majdnem fél évet. De nagyon büszke volt végül, hogy neki nincsenek felesleges sallangok a kocsijában.
Ettől függetlenül jó lenne, ha alapból meg lehetne venni minden gépet szoftvermentesen is, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy az így árult gépekre mindig legális rendszer kerül.
Üdv: MaCS
-
A nyugati világ és a magyar valóság gyökeresen eltér egymástól.
Elvben semmi nem zárja ki, hogy lealkudd egy számítógép árából a Számodra szükségtelen OEM oprendszer árát, de erre jelenleg nem is kötelezi semmi a kereskedőt. A bolt ajánl egy árut, a Te döntésed, hogy azokkal a feltételekkel megveszed-e. A kereskedő felelőssége annyi, hogy a terméket a jogszabályi kereteken belül árulja. Anno kísérleti jelleggel lejátszottam ezt a meccset a fogyasztóvédelemmel és a versenyfelügyelettel, de nem találták aggályosnak az OEM-kényszert.
Egyébként drukkolok, sőt, szívesen segítek bármilyen ezt megdönteni próbáló törekvéssel, de kívülállóként tisztán jogi alapon magam ellen fogadnék.Üdv: MaCS
-
mazsi
senior tag
válasz
MaCS_70 #1140 üzenetére
Számos ellenpélda van a világban a Microsoft árukapcsolása ellen sikeresen fellépőkről. Meg is kerestem az FSF Alapítványt és egy hivatalt az ügyben.
Semmi sem indokolja, hohy olyanért fizessek, ami nem szerves része a terméknek, ráadásul több ilyenem is van már itthon. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1148 üzenetére
Naja,matricával okés lesz
Kár h az 500gbs változatot nem forgalmazzák itthon -
wiew1987
csendes tag
Visszaolvastam elég hosszan,de nem találom sehol a fóliás linket. Kaptam egy olyat, amira 10.1 volt írva, de szerintem kicsi, mivel a fekete keretet nem takarja teljesen...vagy azt nem is kellene már? Mindegy, ma amúgy is viszem vissza, mert valami okos eladó tűzőgéppel rögzízett rá valamit, nem gondolva arra, hogy ezzel magát a fóliát is átlyukassza.
-
satz18
őstag
De ha német exclusive a HDD-s verzió, akkor nem mindegy honnan rendeli meg az ember? A radiumos az nem német kiosztású?Állításuk szerint magyar. Bár van ott néhány infó ami tök hülyeség, szóval ez se biztos,, hogy igaz. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1138 üzenetére
Igaz,a német billenytüzet pont a legrosszabb,nincs ékezet meg más a kiosztás is...annál még az angol is jobb.
-
válasz
Ganz-[HUN] #1138 üzenetére
A német billentyűzet bejön? Lehet, hogy érdemes erre is gondolni.
MaCS
-
mazsi
senior tag
Évek óta nem érintett a dolog, de most felmerült bennem:
Hogy tudom visszaváltani a gyári windowst, ha nincs rá szükségem?
Pár éve a HP és a többiek visszautaltak pár ezer forintot a számlára. Most is ez a helyzet?
Háttér: van több legális licenszem is, ráadásul az egyetemről is kapok bármilyen windows, vagy office verziót. Tök felesleges így. Ennél már az is jobb, ha 1-2 év garanciát rádob nekem a gyártó.
Tud valaki konkrétumot erről?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Na úgy néz ki, szülinapra meg lesz a kis gép.
Vagy a 64GB-s vagy a 64+500GB-s modell.
Febr. 21, Előre köszönöm édesanyámnak.
Németországban dolgozik, így könnyű a behozatal.
Aki fizet, hozatok neki is kívánt modellt, persze előre fizetéssel, és előzetes egyeztetéssel. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Atlantisz48 #1136 üzenetére
hát ez inkább windows betegség...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Atlantisz48 #1134 üzenetére
Hmm érdekes...eddig nem tapasztalt jelenség...körülnézek külföldi forumokon..
-
válasz
Atlantisz48 #1129 üzenetére
Ez egy windows, szóval indítsd újra.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Atlantisz48 #1129 üzenetére
Esetleg próbáld meg h kilépsz a kontódból,és ujra belépsz.
Nekem felment simán,most próbáltam -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség, nem tudok a windows store ból letőlteni, mert megáll a várakozás lépésnél. És nem akar tovább menni,pl a Mega Amőbánál.ötletek ?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1124 üzenetére
Én se hittem,de azt kell mondjam,hétköznapi használatra hibátlan.Simán hozza a beigért core2duo szintjét.Talán az egyetlen dolog,hogy 4gb ram elférne mellé...
-
Ganz-[HUN]
addikt
Ez az eredeti bootcamp driver csomag, senki se nyúlt bele.
-
jgrg
tag
válasz
Ganz-[HUN] #1119 üzenetére
Ha már, az apple magic mouse is párosítható hozzá? Tudsz egy linket a driverhez?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1117 üzenetére
Rendben,megnézzük
Bocs csak holnap fog menni!
De amint megvan küldöm -
lev@bps
csendes tag
A Chrome akkor ugrik teljes képernyős módba, ha fönt vagy lent a külső kávától befelé húzod az ujjad. Ezt kell elkerülni, de néha így is összejön véletlenül. Engem is idegesített, azért kerestem meg, mi az - de könnyen lehet, hogy ki lehet kapcsolni a Chrome beállításokban.
-
-
Az Asus programok között az Asus Reading Mode programban lehet kikapcsolni felül.
Hagyd a Chrome-ot. Én Opera függő vagyok, de ezen a gépen én sem használom, mert nem úgy működik, ahogy kell. Jól kitalálta a Microsoft az IE integrálását, mert az a leggyorsabb. Kell még pár hónap, amíg a többiek alkalmazkodnak, vagy lehet nem is fog így sikerülni.
-
jgrg
tag
Szia
Nagyon köszönöm a válaszaidat. Ezt a szem kimélést hol lehet kikapcsolni? A másik ami idegesít, hogy én Chrome-függő vagyok, és ez random átugrik teljesképernyős módba. Azt le lehet valahogy tiltani? MIvel más eszközön nem csinálja ezért gondolom az asus a bűnös.
Online tárhely egyébként tényleg korlátlan?
G -
Eltomi
tag
Sziasztok! Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy a billetnyűzete magyar-e?
-
andrew01
tag
válasz
Atlantisz48 #1106 üzenetére
Ne rémisztgess
Nem igy kéne kutatni a hibás pixeleket amúgy..futass le egy erre megfelelő progit.. vagy simán beirod gugliba deadpixel page - és rögtön első találat Rgb b&w háttérrel opáráló egyszerű weboldal..
Most csekkoltam is.. rémálmom.. szivtam már eleget dead pixelekkel..
Ips-nél mondjuk sztem mégritkább mint TNfilm cuccoknál.. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség, amikor bekapcsoljátok a készüléket és fekete az asus felirat körűl a képernyő akkor ti láttok pixel hibát ? Megtudnátok esetleg nézni, ? De teljesen sötét legyen, ugy jobban látszodik ha esetleg van .
előre is köszönöm. ( a legaprobb hibát is ha valaki talál az irja meg ) -
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1103 üzenetére
Oksi,holnap délelött megcsinálom!
Bár ennek a prognak sok értelmét nem látom...
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #1103 üzenetére
Az a superpi, amit en lattam, csak egy szalon dolgozott, igy marhara nem ert semmit.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1101 üzenetére
Melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest