- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg egy ilyet is kipróbálhatsz. Benne van a listában alul a T100:
http://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/tronsmart-wc1t-halozati-tolto-qualcomm-quickcharge-3-reszletek
-
-
válasz
petymeg #5207 üzenetére
Lehet. Töltsd le a megfelelő win10 verziót pendrive-ra, telepítsd felül a win 8.1-et onnan. Így biztos menni fog. Ha tiszta win10-et szeretnél, akkor hagyd menni egy ideig, míg beregisztrálja a gépet a microsoft-nál és telepítsd újra a win10-et totál letisztított gépre, akkor már ismeri és nem fog kérni semmit a telepítéskor.
-
Szintén semmi probléma immáron 2 év 2 hónapja. Az aksi gyengült kicsit, már csak olyan 8-9 órát bír a korábbi 10-11 helyett. A win10 nekem is másodikra ment fel, de azóta rendben. Ami hiba van, az a win10-é (eléggé sok) úgyhogy nem számít. Ja, karcok sincsenek a hátlapon, pedig már tokot sem használok, a kijelzőn azért fólia van, mert sokat megy tabletként.
-
válasz
CyberPunk666 #5003 üzenetére
Nem torrentes volt, a microfos oldaláról szedtem. A tanácsod bevállt, a sima verzió ment fel. Köszi. Működik.
-
válasz
CyberPunk666 #5001 üzenetére
Megpróbálom a simát. Nem mókolt. Az első szériából van. Már ha a laptopra gondolsz.
-
válasz
CyberPunk666 #4999 üzenetére
Sajnos nem engedi skippelni, azt már próbáltam. Csak úgy megy tovább, ha beírok valamint. A windows 8.1 N verziót próbáltam telepíteni.
-
Sajnos nem tudom visszarakni a 8.1-et sem. Azt írja, nem jó a termékkulcs. Valószínű rossz verziót töltök le hozzá. Esetleg tud valaki segíteni, melyik verzió jó a gépre?
-
válasz
CyberPunk666 #4996 üzenetére
Kösz. Akkor visszarakom a 8.1-et. Remélem az legalább visszamegy.
-
Telepítettem a Win10-et, clean install. Előtte kiszedtem a win8.1 termékkulcsot a gépből. Hiába, mert nem fogadja el, azt írja nem jó. Tipp valakinek???
-
válasz
CyberPunk666 #4757 üzenetére
Lehet azért sok a panasz, mert csak azok írnak, akiknek bajuk van vele. Nekem lassan 2 éve megy hiba nélkül. Egyébként a panaszok többségéből az látszik, hogy a hiba pár nap alatt előjön. Vedd meg, használd pár napig annélkül, hogy nagyon belaknád és akkor nem anyázol nagyon, ha vissza kell vinni. Ha letelik a pár nap, lehet telepítgetni.
-
-
Szerintem az nem a műanyag hátlap miatt repedt be, hanem a használat és a gyengébb dokkoló kialakítás miatt. Azon a környéken tudtommal a képernyő felől továbbra sincs fém.
SaGa59: Ha kell a telefon is, akkor mindenképpen a régi + telefon kombinációt választanám. Az általad leírt használattól nem lesz baja. Most már lassan másfél éves az enyém és egy darab karc sincs a hátlapon. Egyébként is ajánlott hozzá mondjuk egy IVSO aktív fedeles tok, mert ki tudja támasztani a tabot (mondjuk netezéskor, recept olvasáskor igen jól jöhet) és le is küldi alvóba, ha ráhajtja a felső részét.
-
Már több mint 1 éve megvan. Én akkor szoktam a töltőre rakni, amikor 4-12%-ig merül és egész este tölti. Persze van amikor rá kell tölteni, ha ezt épp nem estére éri el, akkor 80% felett szoktam lehúzni a töltőről, közben használom általában. A töltésnél a 80-100%-ig töltés veszi el a legtöbb időt, ezért. Az aksim nagyjából ugyamazt a teljesítményt tudja, mint új korában (kb.9-10 óra).
-
válasz
bandigyerek #4038 üzenetére
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\CsEnabled (1->0)
Ha nem érted a fent írtakat, akkor ne csináld.
-
válasz
Den Hadnagy #4032 üzenetére
Most szomorú leszel, de csak úgy, ha kilövöd a sleep funkciót. Ha kell a végleges, azt is leírom, de az szerintem felesleges, mert van amikor meg jól jönne.
A legegyszerűbb megoldás, ha éppen úgy kell, hogy ne menjen alvóba, akkor írd be a futtatásba, hogy:
shutdown -s -t 0 (vagy shutdown /s /t 0)
A másik lehetőség, hogy hosszabbra állítod a sleep-et és beállítod az üres képernyőt képernyővédőnek. Úgy nem fog sokat fogyasztani. Ezt a fenti beírás esetén is használhatod.
-
válasz
Den Hadnagy #3805 üzenetére
Dungeon Hunter 4
Bridge Constructor, ami 200 forint, de ha érdekel a téma, akkor nagyon megéri. -
válasz
laccy88 #3788 üzenetére
Tudomásom szerint nincs. Az energiagazdálkodási beállításoknál a képernyő kikapcsolása az alvásbeállításokhoz igazodik. Max. annyi ötletem van, hogy a képernyőkímélőt beállítod üres-re és ott az alvásnál rövidebb időt állítasz. Kikapcsolni nem fogja, halványan világítani fog, de jobb mint a semmi.
-
válasz
bounty123 #3693 üzenetére
Nem tudom miben különbözhet a fizetős, de én az ingyeneset használom, az sem zavar semmiben. Lehet, hogy egyszer akart valamit még az elején, aztán beállítottam, hogy csönd legyen, azóta nem zargat. Én is meg vagyok vele elégedve. Az aksi elhasználódás kijelzésétől nem kell megijedni, mert az nem jelent semmit. Mikor telepítettem kb. 1 éve, akkor 9,5%-ot írt, most éppen 9,1%-ot
nem kell rá figyelni.
-
válasz
petlee23 #3590 üzenetére
Nem tudom én voltam-e, aki írta, hogy gázos, de nekem a 32 GB-os változata az volt (mármint az SD kártya 32-es változata). Szerintem többen jelezték, nem csak egy ember.
laccy88: Az első számítástechnikai cuccom, ami 1 év alatt nagyjából ugyanannyiba kerül és nem a felébe.
Eddig minden mással megszívtam a gyors vásárlást. A másik, hogy még mindíg nincs sokkal jobb alternatíva.
-
Pont most eszméltem, hogy elmúlt 1 éves a T100-am! Minden nap volt használva, sérülés, karc nincs rajta, nem recseg-ropog új helyeken, nem hibásodott meg rajta semmi és ami a lényeg, hogy az aksi még mindig 10 óra használat felett bírja egy töltéssel (net, szövegszerkesztés és hasonlók). Még az elején volt szó róla, hogy mennyire lesz tartós, eddig az.
-
válasz
stewe780 #3582 üzenetére
Kezdetben voltak vele problémák, de mostanában nem emlékszem ilyenre. Pedig rendszeresen használom. Gondolom volt elég visszajelzésük róla és megoldották. Az enyém olyan, mint amit linkeltem korábban. Sajnálom, hogy elszomorítottalak.
Egyébként korábban sem zavart annyira a probléma, mert nem vagyok ideges fajta, már hozzászoktam a számítógépek hülyeségeihez. Ha nem kapcsolódott, akkor bt ki, bt be és ment. Ha az a kb. 20 mp felidegesítene, akkor gáz lenne az életem, de mostanában tényleg nem fordult elő.
-
válasz
stewe780 #3579 üzenetére
Nálam tökéletesen működik a bluetooth, sajnálom, hogy nem vetted észre korábban, mert tényleg egyszerűsíti a kűlső eszközök használatát. Úgy gondolom a gyerkőcöknek vett cucc is tud kapcsolódni a T100-al és a tableten lévő zenéket le tudja játszani, de nem próbáltam, mert nekem nincs ilyen, a zene itthon a wifi hálózaton közlekedik az eszözök között.
-
válasz
stewe780 #3547 üzenetére
Azért írtam, hogy az egeret lecseréled egy BT egérre 4.000-ért. Annak nem kell adapter a gépbe, tehát nem foglal helyet.
Veszel egy LAN adaptert mondjuk 2.000-ért.
Maradt 5.000 forintod télapóra
a 11.000-res árból. Mellesleg nem lóg ki egy olyan nagy kocka a gép oldalából.
-
válasz
stewe780 #3531 üzenetére
Igen. Megy vele, pedig valami márka nélküli párforintos vacakom van. Valami ilyen, csak nem ilyen drága (bocs, a link nem működik):
http://kutyubazar.hu/halozati-kartyak-ethernet-kartyak-wifi-kartyak/122-usb-lan-ethernet-adapter-konverter-atalakito-kutyubazar-hk-001.html
-
válasz
SharpSA #3365 üzenetére
Szerintem felesleges folytatnod. Egyrészt igaza van, hogy a Google a barátod, tök felesleges egy hozzászólást ellőni az "ammegmi"-re. Másrészt, hogy még egy dologra belekössek, légy oly kedves a szerkesztési időn belül szerkeszteni az üzeneteidet, nem újat írni, ez ugyanis szabály.
Felesleges kérdések elkerülése végett:
-
-
válasz
MaCS_70 #3050 üzenetére
Nem tudom hol laksz ált. a mobilboltokban felteszik pénzért. Ha úgy döntesz megpróbálod, akkor alaposan letörlöd majd sűrített levegővel kell lefújni a porszemeket, mert letörölni nem lehet (legalábbis a törlőből nekem mindig visszamarad), aztán mehet fel.
Bounty123: Nekem sem lett még karcos fóliám. A matt az kikopott, az igaz ott ahol sokat nyomogatom a képernyőt.
-
Elég hosszú ideig matt volt, mert sajnáltam a pénzt postára ismét, egy fólia miatt. Annyira nem mossa a színeket (legalábbis ami nekem volt) csak világosban tompítja kicsit. Viszont nem csillogott semmit a képernyő.
Aztán meguntam a mattot, ennek eléggé erősen levitték az árát, így rendeltem. Eléggé jó fólia, mintha fent sem lenne, semmit nem befolyásol a képen. Gyűjti a lenyomatokat rendesen, mint a képernyő alapból, viszont nagyon könnyű letörölni róla és nem izgat, hogy mivel törlöm, mert nem tudom megkarcolni a képernyőt.
Szerk: az összes negatív vélemény azoktól jön az oldalon, akik nem tudják, hogyan kell ilyen nagy képernyőre felrakni, hogy ne kerüljön alá porszem és ne legyen buborék.
-
Vezeték nélkül kapcsolódom, biztos az a különbség hozzátok képest.
Vagy más, de nálam semmi nincs a másik képernyőn (tv).
-
válasz
ImpersonatoR #2985 üzenetére
Csak akkor vált át fullHD-be, ha a t100-on nem megy a képernyő. Ugye így csináltad? Ha ezen is megy a képernyő, akkor a t100 felbontásában rakja ki a képet a tv-re és úgy tényleg nem túl szép egy nagyobb tévén. Biztos nálad van hiba, mert nálam tűéles a kép fullHD-ben.
-
válasz
gabesszg #2968 üzenetére
Mármint a keresőmotornál arra gondolsz, hogy a címsávba beírod amit keresel? Ott nem lehet beállítani, mindig a bing-et használja. Nekem ezért a beállított kezdőlapom a google, így megoldva. De a kedvenceknél is külön ki van téve a google, így bármikor elérem. Ez annyira gyorsan előhívható, hogy még eddig nem kozott problémát az a plusz 3 másodperc, amíg megnyitom a google-t ahelyett, hogy a címsávba írnám, amit keresek.
-
válasz
ImpersonatoR #2943 üzenetére
Rendszerinformáció (a felügyeleti eszközök között találod).
-
válasz
ImpersonatoR #2941 üzenetére
Nem csökkenti a proci teljesítményét aksiról használva.
Milyen fw verzió? Ez egy windows, nem egy gányolt android.
Karc ellen fólia.
-
válasz
samu496 #2897 üzenetére
Ha végigmész a rendelési folyamaton, akkor halál pontosan meg fogja mondani, mennyibe kerül postával az egész. Nincs további meglepetés díj, szóval pontosan annyi lesz. Utána még el kell fogadnod az árat, addig nem indítja a megrendelést, szóval próbáld ki nyugodtan.
Ha nem kell, akkor ne felejtsd el kivenni a kosárból, mert különben állandóan zaklat, hogy függő rendelésed van.
Megjegyzem, drágább dolgoknál én mindigmvégigmegyek ezen a rendelési folyamaton, aztán leállítom a dolgot. Ezután az esetek 50%-ában kapok pár hónap után egy levelet, hogy olcsóbb lett, amit majdnem megvettem.
Ennél a toknál nem érdemes, tól alacsony az ára ehhez.
-
válasz
samu496 #2871 üzenetére
Nekem a bt-s egér hosszabb pihenés után szétkapcsol, de szerintem inkább az egér kapcsolja magát takarékra, mint a gép. Szerintem nálad majd a billentyűzet kapcsolja le magát.
Állandóan bekapcsolva felejtem egyébként a gépen a bt-t, hiába nem használom, de igazából nem vettem észre jelentős fogyasztáskülönbséget. A gépen is biztos lekapcsol, ha alvóba megy.
-
válasz
dauphin #2796 üzenetére
Főleg, hogy szerintem meg tabletnek egyátalán nem nagy és nem nehéz.
Nekem a 8-as tablet volt kicsi, a T100 mérete feletti tabletek pedig nagyok.
A "nehéz" kifejezést úgy alapból nem értem. Ez 550 gramm, a 9,7-es ájpadAir 469 gramm, csak tablet, de 170k-ért, az Xperia Z2 a legkönnyebb (426), de az is csak tablet és 150k, a Galaxy Note 10.1 2014 (szintén csak tablet) ugyanilyen súlyú, mint ez, csak 150k. Arról meg nem is beszéltem, hogy a példák közül egyiken sincs normális oprendszer
Legegyszerűbb megnézni valamelyik boltban élőben.
-
válasz
dauphin #2787 üzenetére
Bocs, tegnap lerobbant az időgépem, ezért 100%-os biztonsággal nem tudom azt mondani, hogy 2-3 év múlva az általad felsorolt dolgok lassulás nélkül fognak-e menni. 80%-hogy igen.
Előnyök-hátrányok felsorolása a fórumban. Te tudod, neked melyik hátrány, melyik előny.
Akik használják azt mondják érdemes megvenni. Én is így vagyok vele. Láthatóan fontos az ár neked, így azt tudom mondani, ezért a pénzért ez a legjobb választás kategóriájában.
Jótanács: ne a gyerekek használják, mert akkor rövidebb ideig tart.
-
válasz
Nikwillig #2628 üzenetére
A törlés előtt le lehet menteni a helyreállító partíciót és nem kell szórakozni másik windows telepítővel. Azért csak akkor csináld, ha tényleg nem elég a hely az sd kártyával együtt, mert jó, hogy ott van a gépeden, ha bármi probléma lenne. Ha nem tudod hogyan kell lementeni, akkor inkább hagyd is rajta.
-
válasz
Gabor970 #2569 üzenetére
Én is a 64GB + 64 GB sd-re szavazok (128 GB-os sd-t nem kezel). A billentyűzet vékonyabb a nem HDD-s változatnál, ha esetleg ez jelent még neked plusz információt. Természetesen a gyermeked használati szokásai fogják eldönteni, mennyi hely kell neki.
A játékokat úgy pontosítanám, hogy a wp storeban megvásárolható játékok menni fognak rajta. Az asztali pc-s játékokkal lesz gond, ha ilyenekkel szeretne játszani vele.
-
Nem vett mostanában más is észre olyat, hogy a gép máshogy állítja a képernyő fényerejét, ha be van kapcsolva az automatikus fényerőállítás? Világosabbra állítja, mint eddig, ami jó, mert jobban látható, szóval bejön a dolog. Csak meglepődtem és nem emlékszem frissítésre ezzel kapcsolatban.
-
Azt hiszem rájöttem a probléma lényegére, vagy legalábbis lehet.
Feltehetően neked live accountod (nem egyenlő a microsoft live-val jelen esetben) van a skype-hoz, nekem meg user accountom, ezért tűnök el, ha bezárom a skype-ot.
Van itt egy okoskodó faszi, aki erősen affektálva ezt próbálja elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest