- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikwillig
csendes tag
Üdv!
Valaki nem tud olyat akinek HDD-s van, és nem tart rá igényt? Esetleg elcserélné? A HDD nem kéne csak a bill. Van saját vinyom, de csak HDD nélküli bill.-em van hozzá -
Nikwillig
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdéssel zaklatlak megint titeket, hogy az asus update nem látja a 307 BIOS-t. A gépemen viszont a 304-es van. Érdemes frissíteni a 307-re? Simán letöltöm az asus oldalról, majd winflash-el feltelepítem? Asztali gépnél és a régi laptopomnál csináltam, de ott mindig betudtam azonosítani a pontos típust. Itt minden verziónak ugyan az a BIOS-a? Értem itt a 32Gb és a 64Gb verziót. -
Nikwillig
csendes tag
Szerencsére én még nem találkoztam ilyen bekapcsolási hibával. Nekem inkább az szokott lenni néha a hiba, hogy bedugom a fülest, és elsőre nem érzékeli. Kihúzom, majd vissza és megy is. De ugyan ez fordítva is előjön néha. Kihúzom és még mindig azt hiszi be van dugva. Valakinek ilyen volt már?
-
Nikwillig
csendes tag
Megoldottam. Viszont szerintem a memóriakártya rossz. 12%-nál áll a formatálás és nem megy tovább. Valamit lehet ehhez csinálni?
-
Nikwillig
csendes tag
Örülök, hogy segíthettem
Remélem majd nekem is tud valaki segíteni. Van valakinek tapasztalata az asus backtracker nevű progival? Az asus oldalon csak 64gb t100-hoz találtam verziót, az én 32gb-hoz nem. Valakinek ötlet? Ja és próbáltam kiolvasni a termékkulcsomat, a productkey és a key checker nevű programokkal. Két különböző jött ki. Valakinek van erre egy bevált hiteles progija? -
Nikwillig
csendes tag
Akkor kérhetek választ a kérdésemre? Jó lenne ha valaki válaszolna, mert akkor nem kéne egyedül próbálkoznom
-
Nikwillig
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Lenne még olyan kérdésem, hogy a 32Gb verzión, ha törlik a helyreállító partíciót, akkor hogy tudnám a windowst helyreállítani? Szedek egy msdn verziót, ami fent van abból kiolvasom a serialt és ennyi? Ha már volt ilyen kérdés bocsi, de 3000 oldalt nem tudok hip-hop visszaolvasni -
Nikwillig
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam egy Asus t100-hoz. Sajnos 32Gb-ás csak, mert az eladó úgy írta, hogy 64Gb-os, de 32-es és 64 gb microSD. Az lenne a kérdésem, hogy a micro SD-nek alapból ilyen lassúnak kell lennie? Class 10-es, de 6-7000k-val másol csak. Ha ezt lecserélném egy Micro SDXC kártyára akkor azzal hasítana? Vagy esetleg lehet valahol külön HDD-s dokkolót venni? Még ha nincs is benne a HDD az se lenne baj, mert vennék bele külön SSDt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Last Epoch
- Asztalos klub
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest