- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akit érdekelt korábban, itt kapható elvileg a 32GB + 500GB-os vinyós változat 139.990 forintos akciós áron. Elvileg azt írják, hogy magyar billentyűzettel. Ez érdekes, de attól még lehet igaz.
Egyébként még sosem jártam úgy valamivel, hogy megvettem és utána felment az ára, de a T100-nál most úgy néz ki ez van
Itt pl. a 32GB-os 137k.
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
zsola32 #1288 üzenetére
CPU-Z megmondja.
Frissítés:
Vagy az ASUS Liveupdate programon keresztül (ott még nincs fent a legfrissebb verzió), vagy az asus support oldalról kell letölteni a bios fájlt és a telepítő programját (BIOS-Utilitis menüpont alatti program).
A programot telepíteni kell, majd rendszergazdaként indítani. Betallózni a fájlt és megy is a frissítés.
Szabályok: Legyen töltőn a gép és minimum 30%-on legyen az akku, ne fusson más program ami esetleg akadályozná az újraindítást. -
babli
tag
Sziasztok!
Sokszor előfordul, hogy amikor kikapcsoltam a gépet, akkor a kijelző feletti kamera mellett található led bekapcsolva marad! Csak akkor kapcsol ki, hogy ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot.
Ha újból hosszan nyomom, akkor bekapcsol a gép.Találkoztatok ilyennel?
-
zsola32
őstag
egy láma kérdés:
a bios verziószámát hol lehet megnézni?
illetve hogyan kell feltelepíteni a gépre?
köszi -
DarkGubi
aktív tag
Igen, ez jó kérdés. Mikor észrevettem a frissítéseket, egyben megvizsgáltam a verziószámokat és a válasz adta magát. Azért nem ajánlotta fel, mert már telepítve voltak. Ezeket a drivereket/programokat a Windows Update már telepítette hetekkel ezelőtt (vagy legalább is a többségét).
A SOC driver viszont új és ebben van a VGA driver is. Azt érdemes feltenni. -
DarkGubi
aktív tag
Friss és ropogós új BIOS!
BIOS 223
1.Fix that can't enter SETUP/POPUP after input the right password.
2.Fix that home key can wake system when Lid was closed. -
ted_mosby
senior tag
Nagyoon jó
Lehet meg van az új áldozatom ..
-
satz18
őstag
válasz
The Exiled #1279 üzenetére
Soft recoverit már én is csináltam. Rejtett partícióról gyönyörűen mindent újra rak.
-
vlevi
nagyúr
válasz
The Exiled #1279 üzenetére
Igen, en mar telepitettem ujra. A rajta levo beepitwtt recover particiorol, a gephazban levo rendszer frissitese menubol. De elerheto a bekapcsolaskor valami f9 vagy ize gombbal is. A biost is azthiszem valami trukkos modon, de el lehet erni.
-
The Exiled
tag
VAlaemlyikőtök próbálkozott már az oprendszer újrarakásával? Komolyan gondolkodok hogy vegyek egyet, és eszembe jutott, hogy mivan ha jön 8.2 vagy csak simán vírus vagy akármi miatt újra kéne rakni az oprendszert. Mezei 8.1-es usb-vel működne? ill a bioszt továbra is elérem ha a deletet nyomogatom bekapcsoláskor?
-
jgrg
tag
válasz
Ganz-[HUN] #1256 üzenetére
Ugyan régi, de még mindig élvezetes játék a day of defeat source, ami megy rajta gond nélkül.
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
A 298-as hozzászólásban volt szó arról, hogy néha a készüléket nem lehet bekapcsolni, új bios esetleg segít. Nos, én tegnap találkoztam ezzel a problémával. Töltőről levettem, nem kapcsolt be, hiába nyomkodtam hosszan vagy röviden. 10 perc múlva újra próbálkozás, akkor már bekapcsolt.
Ez miért van? Decemberben raktam fel új bios-t. Mit csináljak, hogy ne legyen újra ez a probléma?Billentyűzetes téma: semmi gond nincs vele, rengeteget gépelek. Ami zavaró, hogy én 10 újjal gépelek, a jobb ujjaimnál a shift helyett a fel nyilat nyomom meg. De ez csak megszokás kérdése, mert az asztali billentyűzet értelemszerűen más elrendezésű, és ahhoz vagyok szokva igazából. Egyébként halk és pontos, érzékel minden leütést. Akinek ez hátrány lehet, sötétben necces használni, mivel nincs háttérvilágítása, mint egyes laptopoknak.
Üdv
-
wiew1987
csendes tag
Nekem is kicsit fura a billentyűzeten a gombok nyomáspontja, vagyis inkább más, mint amit megszoktam az előző laptopomon. Viszont mióta megvan ez a kütyü, én csak akkor rakom bill-re, ha kell az usb csatlakozó, vagy ha tényleg min. 1 oldalas szöveget akarok gépelni, ami az elmúlt kb 1 hónap alatt összesen olyan 3-4 alkalom volt. Nekem nagyon jól funkcionál a virtuális qwerty, és már elég gyorsan is tudom használni.
-
-
Eltomi
tag
Valaki nem tudja, hogy miért ne elérhető napok óta rendesen a vip.asus.com?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
The Exiled #1259 üzenetére
szövegértés 1-es így "késő" este
-
mazsi
senior tag
válasz
A sima verzió normális magyar billentyűzettel jön, a winchesteres pedig szódával elmegy szintén
-
vlevi
nagyúr
válasz
The Exiled #1254 üzenetére
Még esetleg érdemes meglesni a Lenovo cuccait is, Thinkpad 8, és a Miix2
Ezek kisebbek, igaz, nincs hozzá billentyűzet, de a Baytrail atom proci ugyanaz.A thinkpad8 úgylátom, a cikk szerint 128gigás lesz. Az meg mégjobb.
Mire ősz lesz, addigra biztos lesz még bővebb választék ezekből az eszközökből, mert ezt a processzort nagyon eltalálták az Intelnél. Nem tudom, mennyire valós, vagy mennyire nem, de állítólag a Core2Duo processzorokkal van egy szinten, miközben alig fogyaszt. -
petlee23
csendes tag
válasz
MaCS_70 #1260 üzenetére
Egyetértek. Tény hogy a touchpadon még dolgozhattak volna, de a képernyő megérintésére olyan könnyű rászokni,hogy gyakorlatilag teljes mértékben kiváltja,nálam nagyon ritkán van csak rá szükség.
A billentyűzet részével meg semmi probléma,amennyire a hely engedi szépen a szélekig szét vannak osztva a gombok,teljes mértékben megfelel hosszab szövegeket is gépelni vele! -
zsola32
őstag
válasz
magyar billentyűzetes verziót árulnak, a mieink is ilyenek...
-
Számomra nem gyenge a billentyűzet. Nem prémium, nem alélok el tőle, de jól teszi a dolgát, találkoztam már prémiumkategóriás gépen gyengébbel is. Amolyan erős közepes, minimális megszokás után nincs vele gond. (Az akusztikája mondjuk nem valami jó, de kit érdekel???)
Üdv: MaCS
-
The Exiled
tag
válasz
ha figyelmesen elolvasod amit írtam, megtalálod hogy felvinnék magammal egy erősebb pc-t is
mazsi: 8-10 böngészőablak valahogy nem nagyon vonz, elég ha elfut egymás mellet 2-3 ablakkal firefox meg word, esetleg excell.
Ja és mégvalami amit a cikkben nem tlaáltam: Magyar billentyűzetes verzió is fog érkezni? -
válasz
Nos, mielőtt "bele szólogatsz" olvasd el mégegyszer mit kérdezett.
Pont azt mondta, hogy erőforrás-igényesebb játékokhoz van másik gépe.
-
mazsi
senior tag
válasz
Népszerű leszel vele a VIK-en
Több ismerősöm is meglepte magát karácsonyra vele.
A memória elég kevés benne, de majd ráérzel, hogy nem kell 8-10 lapot nyitni böngészőben és a torrent is a koliban fut majd - nem fogod megbánni. Ha pedig spórolni akarsz, várd meg a tavaszt, megy szépen lejebb az ára.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
helló, komolyabb játékok, nagyonn barvert igényeket igénylő programok: kizárt, véleményem szerint. Nekem nincs T100-asom. csak úgy bele-bele szólogatok.
-
The Exiled
tag
sziasztok, perpill éppen ezen a gépen gondolkodok, mivel ha minden összejön szeptembertől megyek bme vik-re és költözök föl pestre. Egy olyasmi gépet keresek amit lehet vinni jegyzetelgetni órára, és futtat x86 programokat (tehát az rt és az android kiesik). Emellé pedig komolyabb játékra, vagy hw igényes programokhoz meg fent lesz a pc-m, azzal úgysem órán kell dolgozzak. Szerintetek ez a gép egy plus 64 gb-s sd kártyával jó döntés lenne?
-
lev@bps
csendes tag
Szerintem semmi baj nincs a billentyűzettel, nem értem, miért hozta fel ezt sok külföldi teszt is hátrányként. A hátlap az egyetlen, amit nem szeretek a gép felépítésében, de ez legyen a legnagyobb baj, pláne ilyen ár, modularitás és gyári szoftverek mellett (Win8.1 és teljes Office).
-
lev@bps
csendes tag
-
Atlantisz48
őstag
-
Tomeeka28
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ma én is beruháztam egy ilyenre. Ti megvártátok a 8 órát, első bekapcsolás előtt, vagy sem? Eladó 1 órát javasolt, lassan 2,5 órája töltőn szerintem nekiesem...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Atlantisz48 #1238 üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, szal vakon tapogatózok.
Widi driver?
És azt se tudom, hogy mire való, szóval a helyedben biztos hogy HDMI-t használnék. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #1237 üzenetére
Rendben, de nekünk BRAVIA KDL-40EX650 van , jó tudom hogy ezt lassan a Sony tv topikba kéne írjam, de már oda is írtam és azt mondták hogy WIDI kéne ahoz hogy az egész képernyőt megjelenítse a tv-n, de a videóba nem használnak WIDI-t , amikor én megpróbáltam csatlakoztatni akkor ( úgy ahogy a videón ) elöször nem látta, akkor elkezdtem keresni, ki is jelezte és rámentem , de aztán kérte a WPS PIN-t és innen tovább nem tudok jutni....
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Atlantisz48 #1236 üzenetére
valszeg a tv-nek kompatiblisnek kell lennie az afféle streaming-hez.
-
Atlantisz48
őstag
Tudnátok abban segíteni hogy ezt hogy lehetne összehozni?
[link] 2:00 tól nézzétek.
-
vlevi
nagyúr
Ez itt elég off, próbálkozz inkább a telós topicban [link], de mi az a kamera pocsék? Mihez képest? A mostani négymagos kínai telefonok túlnyomó része MTK6589 procival rendelkezik, azért azt pocséknak nem mondanám. Elfogadható. GPS-e is jól működik, én motoron használtam elég sokat (Lenovo S750 telóval).
Vagy hagyd a fenébe a droidot, ott a Nokia WP8-as választéka (hogy egy kicsit ontopic legyek a windows által)
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Jelenleg melyik kínai dual simes mobil az aminek a gpse kifogástalan, és a kamera is használhat? Kijelző nem a legfontosabb, nem kell hd. Nekem ZTE V987-em van, aminek kifogástalan a gpse, a kamera meg kiemelkedő, a korábbi jiayumé pocsék semmitérő volt (kamera és gps is), és ami környezetemben van kínai, (többek közt másik jiayu stb) azoknak is mind. Öcsémnek, viszont a gps fontos. Kiemelt szempont, hogy, hogy mobilnet nélkül is menjen (ne kelljen adatkapcsolat), mivel sokat jár külföldön.
-
-
válasz
andrew01 #1228 üzenetére
Jó, hogy leírtad. Most már én is emlékszem, mi tetszett meg a matt fóliában: az, hogy könnyebben siklik rajta az ujjam. Az ujjlenyomat meg egyénfüggő, kit mennyire zavar. Engem nagyon. Lehet, hogy egy kicsit más a kép a matt alatt, de én túl sokat használom erős, felső világítás mellett, azt viszont teljesen kiszűri a matt fólia. Szóval a használat módja dönti el szerintem kinek mi a jó. Legalább gyűlnek a tapasztalatok a többieknek a döntéshez.
-
andrew01
tag
Akkor én is leírnám a szubjektív véleményem fóliaügyben.. lévén már mindkét fajtát használtam konkrétan a t100-on..
Mattal kezdtem.. nagyon jól siklott rajta az ujjam öröm volt használni a tabletet vele, ám a képminőségen egy kicsit valóban rontott, tompitott.. /5napig volt rajta/ így végül sima áttetszőre cseréltem.. mintha rajta se lenne, a tapicskolása sem nem rosszabb sem nem jobb az eredeti üveg érzethez képest - tehát tényleg mintha nem lenne rajta.. ujjlenyomatok engem nem szoktak zavarni, annyira nem mocskolódik be, jó ha egy alkalommal emlékszem h a ruhám ujjával áttöröltem az egy hónap alatt.. ennyi
(Amúgy mindkettő egy ezer Ft-os Samsung fólia volt amit rászabtam..) -
válasz
Atlantisz48 #1226 üzenetére
Mielőtt teljesen letennél róla az általam használt matt fólia egyik felsorolt hibával sem rendelkezik. Csak a pozitívumokkal.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #1223 üzenetére
Nekem volt táblagépemen matt fólia, vegyesek a tapasztalatok.
Rosszabb, mert tompulnak a színek, és kicsit zizisek a betűk, jobban nem tudom megfogalmazni, a matt fólia miatt egy kicsit (nem jelentősen, de ha nagyon nézed, akkor látszik), hogy színesedik a széle.
Viszont jobb, mert ténlyeg nem gyűjti az ujjlenyomatot, és mivel nem tükröződik, hosszabb távon olvasgatni is jobb rajta.Pont emiatt én sem tudom, hogy a fényes, vagy a matt fólia-e a jobb.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok , aki képrnyővédő foliát akar venni, de még nem talált helyet, vagy amit talált az túl so idő múlva érkezne meg, annak ajánlom az Auchan -t 790ft ért matt, nem marad rajta újlenyomat, 10.1 kijelzőre. 170-250 , széltébe kicsit rövidebb, de aza fél centi nem számít, holnap veszek eggyet.
-
zsola32
őstag
sziasztok
forintos kérdés, de nem találom a megoldást:
be lehet valahogyan állítani a posta alkalmazásban, hogy több fiókot is kezeljen?ha nem tudtok ajánlani valamit....?
köszi
-
Nekem is voltak ilyen fagyások. Mióta feltettem az új bios-t megszűntek.
Más: valaki telepítette a Dungeon Hunter 4 című játékot? Eléggé jó, Torchlight szerű, az irányítás is klafa, csak nálam a nagyobb tereknél beakad, ha sokan jönnek. Másnak is van ilyen problémája? Ha újraindítom a gépet és úgy kezdem, akkor nagyjából jó. Valószínű itt a 2GB ram határa, mert ez az első játék, ami rakoncátlankodik. Van esetleg valami módszer, hogy a játék idejére ki lehetne lőni pár memóriafoglaló programot, hogy jobban fusson? Esetleg más tipp?
-
max-11
tag
Üdv. Az IE kedvencek sorrendjét hogy kell változtatni? Köszi, ha tudja és be is dobja valaki. Egyéb: Kb egy hónapja van meg a gépem, szerethető hw. Kétszer fagyott 'kékre mindkétszer akkor, mikor használat közben dokkoltam. Egy alkalommal pedig nem reagált az érintés utasításokra gomb nyomva tartásával kapcsoltam ki, majd vissza és észhez tért. De hát ez is win... Szerintem gépelni is nagyon jól lehet rajta...
-
Atlantisz48
őstag
Asus T100 tulajdonosok között van valakinek esetleg Sony tv je és , megpróbálta már wifin keresztűl a képet kitenni a tv-re ?
-
mazsi
senior tag
válasz
Atlantisz48 #1211 üzenetére
Rákeresel Google-ben és számos helyet találsz. Lehet itthon drágán, vagy eBay-ról, AliExpressről és más webshopokból is rendelni.
Itthon 3-5 ezer körül láttam, Kínából értelmesebb minőséget keresve 1000-1500 forintból kijön. Ha nem sürgős, adok egyet szívesen, mert én egy 5 darabos szettet rendeltem, hogy legyen tartalék
Viszont én mindenhol olyan fényes fóliákat találtam amilyen a kijelző is
Tudom, hogy a matt verzió érzékenysége valamivel rosszabb, viszont nyáron sokkal jobban lehet látni, mint a fényes társait. Tud valaki esetleg ilyen matt védőfólia forrást?
-
Atlantisz48
őstag
Köszönöm, és még egy kérdésem lenne hogy képernyő védő foliát hol lehet venni ?
-
zsola32
őstag
vásároltam ma egy Transcend RDF5 SDHC kártyaolvasót. (fotoplus)
[link]2190 forintért elég barátságos az ára, innentől nem probléma a fényképek illetve házi vedók lementése a számítógépre.
-
mazsi
senior tag
Garancia kiterjesztést lehet venni valahol erre a modellre? Laptopra bárhol, mobilra is, de pont a T100-ra nem láttam sehol
Ti többet tudtok erről? -
satz18
őstag
Na itt a teszt a tabletről, amitől sokan a megváltást várták...MSI W20-A421
Úgy tűnik, jól tettük, hogy az intel mellett tettük le a voksunkat.
-
jgrg
tag
Sziasztok
Már vagy egy hete nem írtam. Alapvetően elégedetten használom, egy-két apró kellemetlenség van csak. Az egyik ilyen, hogy valamiért nem látja a posta programot mint alapértelmezett levelező programot, amikor fájlról jobb egérgombbal (vagy programból megosztással) akarok elküldeni valamit. A vezérlőpult (gépház) alkalmazások alatt, ahol csak láttam a posta volt beállítva alapértelmezettnek, szóval nem értem.
Nagyon köszi az ötleteket!
Ja és BUÉK
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged