- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
bounty123
üzenetére
Komolyan nem ertelek.
Elinditottam a chrome-ot. Beutottem az altalad alkalmazasokkent felsorolt app-ok webcimeit (tipikus android/enOS beidegzodes hogy minden webcimhez kulon app kell...), es mindent tok jol tudtam hasznalni. Az esetek feleben az erintes felrement, egyertelmuen lattam a rendszer visszajelzesebol a felresiklast, de a bongeszo korrigalta, pont ugy, mint androidon is.
Egyetlen dolgot nem probaltam, megpedig a naptarat mivel sose hasznaltam mobilon se, es tapasztalat hijan inkabb nem erintettem a temakort.
Ha pedig zavar a dupla klikkes asztali windowsos modszer (ehelyett itt ugyebar dupla erintes van) akkor a windowsban osidok ota atallithato szimpla klikkre/erintesre a rendszer mukodese.
-
margithid
veterán
válasz
bounty123
üzenetére
Volt valami pletyka régebben, hogy a win RT-s és windows phone-os alkalmazásokat egybegyúrnák, nem tudom, hogy ez csak win9en fog-e bekövetkezni, de nagyon jó lenne, mert akkor alkalmazásokból se lenne hiány.
Nekem amúgy nem hiányzik nagyon semmi, alapvetően nekem ez otthoni eszköz, ágyból netezni, könyvet olvasni, plusz tartalékgép is ha az asztalimmel valami történne.
Aki meg lassú internettel netezik az próbálja ki az asztali operánál a turbo módot, hátha az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gran Turismo
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő