- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Peter789 #6964 üzenetére
Az FM rádióról közben lemondtam, minden megvan internetes rádióban is, ami kellhet.
Igaz, nem Raspberry, de találtam olyan lapot (radxy rock), amin fut Android is, ott meg már gondolom nem akkor gond egy xbmc-t vezérelni.
Egy usb-s slim slot-in-es CD-t rádugva a PI látja nem? Kérdés, hogy kell-e valami extra, hogy tudjak lépkedni a zeneszámok között, vagy sem?
Érintő panel: soha nem fogtam még ilyet a kezemben, de a képeket nézve külön van az LCD megjelenítő, és előtte egy rétegben az érintőpanel? Milyen minőségű képet ad egy ilyen panel? Nekem csak a kezelőfelület miatt kellene, reményeim szerint egyszerűbb, mint külön fizikai gombokkal szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC - RTX 3080, i5 12400f, 32gb RAM
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest