Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Van valami jó tippetek arra, hogy NAT-olt hálózat mögül milyen módszerrel lehetne elérni a belső hálózatom az internet irányából? Természetesen raspberry pi-n keresztül szeretném ezt megtenni, mivel az mindig be van kapcsolva.
Amit próbáltam remote.it, itt az SSH-t tudtam kirakni, jó benne, hogy csak addig aktív az ssd amíg elindítom, felcsatlakozok, ha bezárom az ssh-t akkor pár perc múlva bezárul a csatorna ami a külső elérést biztosítja.
Ami nem tetszett benne, hogy minden szolgáltatás külön kellett megnyitni, csomó minden nem is működött valamiért. (nyilván én voltam béna)
Olyan elérésre gondoltam, mint egy TeamViewer, adott kóddal csatlakozok, és mehet kb akármi.
Ami nehezíti a dolog, hogy csak konzol van a gépen, ha nem szükséges grafikus felületet nem raknék a vasra.
Bármilyen ötletet szívesen veszek, a netszolgáltatóm csak NAT-olt címet biztosít, esetleg havidíj ellenében FIX IP-ét is tudnak adni, ami már nem NAT-olt cím, de arra meg nem igazán van szükségem/nem feltétlenül akarok 1 ip-n látszódni mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gaming Fenevad Eladó RTX 3060 & i7-12700KF
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann