Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok újra..
Próbáltam volna amit javasoltatok itt, hogy próbáljam kideríteni mi foglalja le a rendszerem, amikor másolok.
Nyitottam egy putty-ot, ahol mc-ben elindítottam a másolást, közben egy másik putty-ban akartam volna figyelni a htop-ot meg a usbtop-ot, de menet közben eldobja a teljes mount listát, és onnantól nem található a két HDD(axagon, dual HDD docker, USB) a felcsatolt helyen, csak teljes áramtalanítás segít.Ez miért lehet? Hol tudnék erről valami naplóbejegyzést találni, mi a gond?
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parfüm topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann