Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok újra..
Próbáltam volna amit javasoltatok itt, hogy próbáljam kideríteni mi foglalja le a rendszerem, amikor másolok.
Nyitottam egy putty-ot, ahol mc-ben elindítottam a másolást, közben egy másik putty-ban akartam volna figyelni a htop-ot meg a usbtop-ot, de menet közben eldobja a teljes mount listát, és onnantól nem található a két HDD(axagon, dual HDD docker, USB) a felcsatolt helyen, csak teljes áramtalanítás segít.Ez miért lehet? Hol tudnék erről valami naplóbejegyzést találni, mi a gond?
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest