Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• duffbeer

őstag

válasz Darko #36464 üzenetére

Használtam Transmission-t és qBittorrentet egyaránt. Most épp utóbbi fut. Pi4 1GB, 480GB-os SSD USB3-as külső házban. Gigabites hálózat, gigabites net.

qBittorrent-el nyilván nagyobb számú kapcsolatot beállítva és megfelelő számú seederek esetén tudja hozni a gigabites letöltést (az előbbi kondíciók ritkán teljesülnek, ezért sokszor nem láttam), de 50-60MB(yte) /s simán megvan, szinte mindig. Visszaosztásban viszont közel sem olyan aktív, mint a Transmission.

Transmission valamiért nekem 15-20MB közé beállt, nagyon ritkán ment fölé, bármilyen beállítást próbáltam, viszont visszaosztásban sokkal jobb volt.

Mindkét kliensek saját portja nyitva routerben.

Amit még itt megjegyeznék, valamiért a qBittorrenten többször történt adatvesztés. Pontosabban X idő elteltével nem tetszett neki adott torrent integritása. Újraellenőrzésnél "néha töltött még rá kicsit". :) Sokszor nem fordult elő, de volt már. Igaz, akkor még sima HDD-re töltött, ami viszont nem bírta a tempót.

Szerk.:
    Youtube-os kérdésedre, letöltött videó lejátszása a kérdés? Mert fhd-ban már a legrégebbit sem akasztotta meg. Ha egy Pi-n futtatott rendszeren belüli böngésző a kérdés, az már neccesebb.

Új hozzászólás Aktív témák