Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz MaCS_70 #31742 üzenetére

    mindig a kompatibilitásra fogták a korábbi években is azt, hogy miért nincs nagyobb model. Aztán csak meg lehetett oldani a pi2, majd pi3 kiadását is. Persze, kernel szinten van különbség, mert azt hardverre kell fordítani. Ezt is meg lehetett oldani, hogy hardvertől függően válassza ki, hogy melyik kernelt töltse be. De a userspace-ben minden ugyanaz maradhatott, max nem használja ki az erősebb hardver minden képességét a raspbian. De legalább ott a lehetőség, hogy más rendszerekhez külön image legyen, optimalizáltabb.

    Az ár jó kérdés, próbálhatják tartani az eddigieket. De persze próbálhatják úgy szintre emelni is, mondván teljesen más. De ez még odébb van, lehet még el sem kezdték.

    (#31743) golya87
    attól függ gondolom, hogy a videocore 5 milyen képességekkel rendelkezik. Elvileg van már egy-két set top boxban, csak ott még a7-es magokat dobtak mellé. Mondjuk lan és sata nem annyira divat most sem. Viszont úgy látom androidtv rendszerrel is adna ki stb-t (bár az sd kártyás, mókolható megoldás mellett lehet nem megoldható a másolásvédelem miatt, de lehet mégis, mert beleégethetik a kulcsokat a soc belső memóriájába, ahogy most is ott van egy része a fw-nek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák