- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leho_89
csendes tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Transmissiont próbálnám beállítani, hogy külső HDD-re töltsön, de valam nem megy.
Amit csináltam:
-MyOSMC-ben transmission telepítéseSSH:
-HDD megkeresése: fdisk -l (sda a HDD)
-Formázás ext4-re: sudo mkfs.ext4 dev/sda
-HDD mountolása: sudo mount dev/sda media/wdred (előtte sudo mkdir /media/wdred)
- utána a transmission configjában a download útvonalat beállítottam /media/wdred/Downloads -raA fentieknél semmilyen hibaüzenet nem jött.
Webes felületen elérem a transmissiont de ha elkezdek egy letöltést alapértelmezetten a /home/osmc/downloads-t hozza, és ha átírom a fent említett útvonalra, akkor is olyan mintha SD kártyára töltene, mert 16GB filenál kiírja, hogy nincs elég hely.
Tudnátok segíteni, hogy mit rontottam el? Ez még új nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest