-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leho_89
csendes tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Transmissiont próbálnám beállítani, hogy külső HDD-re töltsön, de valam nem megy.
Amit csináltam:
-MyOSMC-ben transmission telepítéseSSH:
-HDD megkeresése: fdisk -l (sda a HDD)
-Formázás ext4-re: sudo mkfs.ext4 dev/sda
-HDD mountolása: sudo mount dev/sda media/wdred (előtte sudo mkdir /media/wdred)
- utána a transmission configjában a download útvonalat beállítottam /media/wdred/Downloads -raA fentieknél semmilyen hibaüzenet nem jött.
Webes felületen elérem a transmissiont de ha elkezdek egy letöltést alapértelmezetten a /home/osmc/downloads-t hozza, és ha átírom a fent említett útvonalra, akkor is olyan mintha SD kártyára töltene, mert 16GB filenál kiírja, hogy nincs elég hely.
Tudnátok segíteni, hogy mit rontottam el? Ez még új nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann