- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamz91
tag
válasz
nepszter1 #19188 üzenetére
Igen minipc (telefon hardwer tudással)Én mediaplayernek használom tvhez kötve és filmeket nézek rajta amit egy Nason keresztul kap , hálózaton. Rengeteg alkalmazás van rá( most kifejezetten az Osmc és OpenElec oprendszerekrol beszélek). Eredetileg ts3 szervernek vettem, de mivel Arm processzoros így elég nehézkes mert teamspeak barátaink nem csináltak Arm alapú szervert... Van erre megoldás pl QEmu vagy van egy fizetős program az exagear desktop amivel lehet windowsos vagyis intel processzorra kiadott programokat futtatni. Nekem ennyit már nem ért még egy ts szerver, de kinek mi. Szóval a jelen állás szerint azt hiszem , csak emulálva lehet ts szervert futtatni sajnos. Egyébként rengeteg mini pc van a piacon (többségük Arm processzoros) De ha ts szervert akarsz futtatni hazilag olyan gépről ami keveset fogyaszt akkor sztem ne vegyél raspberryt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest