- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamz91
tag
válasz
nepszter1 #19188 üzenetére
Igen minipc (telefon hardwer tudással)Én mediaplayernek használom tvhez kötve és filmeket nézek rajta amit egy Nason keresztul kap , hálózaton. Rengeteg alkalmazás van rá( most kifejezetten az Osmc és OpenElec oprendszerekrol beszélek). Eredetileg ts3 szervernek vettem, de mivel Arm processzoros így elég nehézkes mert teamspeak barátaink nem csináltak Arm alapú szervert... Van erre megoldás pl QEmu vagy van egy fizetős program az exagear desktop amivel lehet windowsos vagyis intel processzorra kiadott programokat futtatni. Nekem ennyit már nem ért még egy ts szerver, de kinek mi. Szóval a jelen állás szerint azt hiszem , csak emulálva lehet ts szervert futtatni sajnos. Egyébként rengeteg mini pc van a piacon (többségük Arm processzoros) De ha ts szervert akarsz futtatni hazilag olyan gépről ami keveset fogyaszt akkor sztem ne vegyél raspberryt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest