- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnapelőtt rendeltem az FDH-tól egy Pi 3-at, kamerát, meg néhány apróságot. Mivel cégre vettem, kértem átutis számlát és vártam az előreutalásos számlát. Meglepetésemre mondták, hogy nem kell... kapok 8 napos átutalást, aztán majd rendezem. Ez így elsőre nagyon korrekt. Több olyan céggel vagyunk kapcsolatban, akiknél évek óta vásárolunk és könyörögni kellett az átutalás lehetőségért.
No meg én most vidéken vagyok, ezért jeleztem nekik, hogy az asszonnyal egyeztessenek átvétel miatt, aki a kiszállítás időpontjában lehet pont gyerekorvosnál lesz vagy ismerősnél... kétszer is hívták,hogy lassan érkeznek és odavitték, ahol éppen volt.Szóval így első blikkre nagyon korrekteknek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest