- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
dugesz77 #19837 üzenetére
Nekem is van 8GB-os Mixza, eddig minden ok vele. Kicsit kisebb csak a valós kapacitása, mint a sandiskemnek. (ez normális, nem egyforma kapacitásúak a különböző gyártmályú, sorozatú kártyák)
(#19838) havri1
nálam a zeroval folyton korrupt lett a kártya, aztán próbálgatással kiderült, hogy a gyári tuning 1GHz mellett nem volt stabil semmilyen kártyával. Visszavettem az első generációsokra jellemző 700MHz-es tempóra és utána semmi gondot nem tapasztaltam vele.
Persze előforulhat, hogy valamelyik kártyafajta kevésbé stabil a pi-ben. Nem teljesen szabványos az, ahogy a pi kezeli. UHS-i módot nem támogat a pi kártyaolvasója, hanem a korábbi módot húzták feljebb, hogy jobb sebességet adjon.(#19843) lacko6
ahogy már írtam, a h265-öt proci izomból tudja csak lejátszani a pi. Csodálkozom, hogy egyáltalán képes valamennyire vállalhozó módon vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest