Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
collstock
csendes tag
Sziasztok!
Először válaszolva az előttem szólónak: nekem több Pi-m is van, a héten jött meg a Pi3, picivel gyorsabb, mint a pi2, nagy előnye szerintem a beépített wifi és bluetooth.
Viszont, pont a beépített wifivel van problémám. Nem tudom valaki tapasztalt-e már ilyet, nekem teljesen új.
Az SSH-t állandóan eldobálja a Pi3 és resetelésig nem is enged visszalépni. Mindeközben simán fut, és hálózat is van rajta, net is megy, viszont az ssh-t egy idő után mindig eldobja.
A triviális megoldásokat próbáltam, bár a külső adaptert még nem. Valakinek volt már ilyen, vagy ehhez hasonló élménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann