Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
A 8 gigás kártyán tárolt rendszeremet szeretném egy kisebb, 4 gigás kártyára áttenni.
Lemezképekkel ez ugye nem működik, alternatív megoldásként ezt a kommentet találtam, de ez nekem eléggé kínai.
Létezik azóta egyszerűbb megoldás vagy esetleg olyan amit (ne kövezzetek meg) windows alól meg tudnék csinálni?
Olyasmire gondoltam, hogy csinálok egy teljesen új rendszert az új kártyára és winscp-vel átmásolnám az eredetiről az összes könyvtárat, de lehet hogy ez hülyeség, elég tanácstalan vagyok.Köszi,
Sleed
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest