Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Nem kötözködésképpen, de...nem értem, mit értesz sima lemez alatt...alaplemezt/alapvető lemezt? mert alaplemez/alapvető lemez partícióját Windowsban sehogy sem lehet kiterjeszteni (alaplemezen/alapvető lemezen csak elsődleges partíciókat, és kiterjesztett/logikai partíciókat lehet létrehozni), csak törölni és létrehozni, tehát az első állításod biztosan nem igaz, mert dehogynem működne, erre találták ki a Partition Magicet, az sztem bele tud nyúlni a partíciós táblába
de itt most dinamikus kötetekről van szó, tehát itt van több extra lehetőség (a soft RAID0 és RAID1en kívül), pl. az átnyúló kötetre és a kötet kiterjesztésére
kezd zavarossá válni a dolog számomra, de amit leírtam, az lehet, hogy működne

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest