- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Elméletileg van már olyan vezérlő amelyik az ilyen ''szeletelést'' tudja. Azt, hogy a ICH8R tudja-e, nem tudom. Viszont lebeszélnélek róla.
A leglassabb művelet a fej mechanikus pozicionálása. Így inkább a drive-ok között a feladatokat célszerű szétosztani. Én az alábbiak szerint tenném:
1. 40GB system , 120GB biztonsági másolatot tartalmazó partíció.
2. 5-20GB közötti swap és temp partíció , maradék adatterületnek.
3. Egy gyors partíció.
A rendszerbe belekerülő rengeteg temp állomány adminisztrációja miatt lelassul a rendszer. Ezért ezt különálló partícióra célszerű tenni. Ugyanis annak ''teleszemetelése'' után egyszerűen formázható, és ismét ''szűz'' lesz. A fentiek alapján van egy gyors rendszer, és gyors adatterület is (igaz nem RAID0). Viszont az Általad felvázolt állapotban a partíciók közötti állandó fejmozgatás hazavágja a RAID-ek jó tulajdonságait.
Ha a biztonság fontos, akkor inkább már tükrözés, azt is inkább soft módon, ugyanis akkor a drive-ok SMART-ja lekérdezhető marad (ha a driver is támogatja).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest