Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
HD sentinelt elötte nem néztem
Úgy értettem, hogy teljesen jók, hogy az én értékrendem szerint, hetekig használtam aktívan mindkettőt, nagy adattömegeket mozgattam, szépen ment... bár most jut eszembe, hogy mikor a windowst telepítettem, akkor formázásnál 75%-nál elakadt néhány percre és kattogtak a vinyók, de nem foglalkoztam vele, egy éve mikor elöször raid-be raktam és windows húztam rá akkor is ezt csinálta. Látom nagy hülyeséget mondtam azzal, hogy teljesen jók
hdd sentinellel pedig most úgynézem nemtudom megnézni őket külön-külön, mert egy tömbben vannak. Meg lehet valahogy nézni anélkül, hogy bontanám a tömböt ? És csak egy gépet tudok felhasználni, sehova sem tudom átpakolni, hogy ott megnézzem
mod: jaj és drivert nem telepitettem újra, mert raid rom is irja a problémát, azthittem nincs köze hozzá.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy értettem, hogy teljesen jók, hogy az én értékrendem szerint, hetekig használtam aktívan mindkettőt, nagy adattömegeket mozgattam, szépen ment... bár most jut eszembe, hogy mikor a windowst telepítettem, akkor formázásnál 75%-nál elakadt néhány percre és kattogtak a vinyók, de nem foglalkoztam vele, egy éve mikor elöször raid-be raktam és windows húztam rá akkor is ezt csinálta. Látom nagy hülyeséget mondtam azzal, hogy teljesen jók
hdd sentinellel pedig most úgynézem nemtudom megnézni őket külön-külön, mert egy tömbben vannak. Meg lehet valahogy nézni anélkül, hogy bontanám a tömböt ? És csak egy gépet tudok felhasználni, sehova sem tudom átpakolni, hogy ott megnézzem