Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Jester01 #1029 üzenetére
Képletesen szólva kell érteni az összeadódást. Mindenesetre ha 3 helyről kell vmit összeolvass és aztán összefűzz, ráadásul mechanikus eszközökről, az eredendően lassabb lesz, mint egy gyors helyről olvasni. A rendszer reakcióidejét pedig sokkal inkább a gyors eléréssel és okos meghajtó cache logikával tudod elérni, mint csillió gigabyte-os elméleti átviteli sebességekkel.
A számítási igény ma már tényleg nem gond, ettől függetlenül pl. temp/scratch meghajtónak sztem nem lenne ideális a RAID5, felesleges a sok kalkuláció. A RAID5 sztem adattárolásra használható.
Röviden: nem mindenhova kell RAID, és a különféle RAID-eknek is megvan a maguk célszerű felhasználási területe.
UPS-hez abszolúte nem értek, csak annyit akartam szemléltetni, hogy az, hogy van ''valami'' UPS, az még sajnos nem garancia semmire, mert ebből is nagyon sok dzsunka van már a picaon. Azért sejtésem szerint az APC inkább a jobbak között említhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali médialejátszót?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- WD Gold 1TB HDD (már csak 2 db maradt)(2-8 órát ment, 100/100) számlával és 1 év Garival
- 64GB Kodak memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új bontatlan
- 128GB HP memóriakártya MicroSDXC V30 U3 új bontatlan
- 64GB HP memóriakártya MicroSDXC V30 U3 új
- ÚJ, BONTALAN Transcend Multi-Card Reader 2.5" USB Black and White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest