Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

Szerintem egyértelmű hogy látszódnia kell a számnak is. Ha már jóváírta, eltűnt az óra és sárga a szám az is jó. Ha sikerül 0-t csinálni, amit ír is, akkor jó eséllyel első helyezést tudhatod magadénak.

És minél kisebb driftet kell csinálni, pont ez a csavar a dolgoban :D Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN :D talán lesz majd rendes is. A forumos event nyerteseit könnyebb összeírni :) főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel van

Nem voltam, csak telefonközelben azért nem tudtma korábban írni, telón meg lusta voltam minden kérdésre választ írni :D

A helpet én se nagyon komálom... Most hogy rájöttem arra hogy help nélkül billentyűzeten is sokkal jobb driftelni.... tudják mikor kapcsolom vissza... :D
    Meg nem akarom a jó eredményeimet a gépnek köszönni, eddig se tettem ezután sem fogom.

válasz erre: (#8974) csaba0223
    Nekem is ilyen volt, ha újraindítottam a gépet akkor zökkenés mentesen megy több órákat a jatek ctd nélkül. Aztán kikapcsoltam a zenét, és mind1 hogy újraindítom vagy sem a gépet, megy jól a játék, azóta 1 CTD volt, az is az én hibámból, kicsit ledobattam az ékszíjat :D

Új hozzászólás Aktív témák