Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Szerintem egyértelmű hogy látszódnia kell a számnak is. Ha már jóváírta, eltűnt az óra és sárga a szám az is jó. Ha sikerül 0-t csinálni, amit ír is, akkor jó eséllyel első helyezést tudhatod magadénak.
És minél kisebb driftet kell csinálni, pont ez a csavar a dolgoban
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
talán lesz majd rendes is. A forumos event nyerteseit könnyebb összeírni
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel vanNem voltam, csak telefonközelben azért nem tudtma korábban írni, telón meg lusta voltam minden kérdésre választ írni

A helpet én se nagyon komálom... Most hogy rájöttem arra hogy help nélkül billentyűzeten is sokkal jobb driftelni.... tudják mikor kapcsolom vissza...

Meg nem akarom a jó eredményeimet a gépnek köszönni, eddig se tettem ezután sem fogom.válasz erre: (#8974) csaba0223
Nekem is ilyen volt, ha újraindítottam a gépet akkor zökkenés mentesen megy több órákat a jatek ctd nélkül. Aztán kikapcsoltam a zenét, és mind1 hogy újraindítom vagy sem a gépet, megy jól a játék, azóta 1 CTD volt, az is az én hibámból, kicsit ledobattam az ékszíjat
Új hozzászólás Aktív témák

- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel van